tusia21 24.10.07, 16:17 Umieszczalam post, ze sprzedam 2 custy. Albo jestem slepa, albo zostal wykasowany. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aggy80 Re: dlaczego? 24.10.07, 16:27 chyba powinnaś wrzucić te posty na dwukropek www.dwukropek.pl0,73417,3096513,0,Dziecko___Blizniaki_i_wiecej,m1-191.html Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: dlaczego? 24.10.07, 18:06 ja kiedyś napisałam tylko post, że są dostępne na allegro folie przeciwdeszczowe do wózków, bo często pojawiają się tu zapytania o to i wkleiłam linki do dwóch różnych typów jakichś jegomości i też zostały skasowane. Nie rozumiem kompletnie polityki tego forum i strasznie mnie denerwuje. Nigdzie czegoś takiego nie ma. Ja się nie spotkałam bynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia21 Re: dlaczego? 24.10.07, 18:22 Ja to napisałam, bo zobaczyłam ogłoszenie o kombinezony, buty, wózki. Nie wiedziałam, ze powinnam gdzieś indziej. Tylko, dlaczego tamte cały czas są??? Ja sama kiedyś znalazłam na forum fajne ogłoszenie o wózek. Jak dla mnie to dobra sprawa, bo nie mam czasu szukać w różnych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: dlaczego? 24.10.07, 18:49 no właśnie oto chodzi, że właściwie nikt chyba nie zagląda na dwukropek.pl, wszystkie jesteśmy skoncentrowane TU. Nie wiem co może być złego w ogłoszeniu, że ma się coś do sprzedania czy oddania. Dodam tylko, że na coraz większej ilości forów pojawiają specjalne wyznaczone wątki służące właśnie takim ogłoszeniom. Zbyt służbowe jest to forum, jakby blokowano nas przed zżyciem się itp. Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: dlaczego? 24.10.07, 19:32 Prawdopodobnie "wyrzucili cię "na forum ZAKUPY.Mnie również ,po zapytaniu o sandałki profilaktyczne.Nie mam żalu, może i mieli rację..Porządek musi być, hłehłe.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tusia21 Re: dlaczego? 24.10.07, 19:52 A ja mam, bo nie wiem, dlaczego nie dotyczy to wszystkich. Przeczytaj pierwszych 15 postów, a znajdziesz min. 3 ogłoszenia o sprzedazy. Ja najpierw napisalam ogloszenia tu, bo pomslalam, ze zanim wystawie na allego kazda chuste osobno, dam szanse mama takim jak ja z 2 dzieci na tanszy zakup, bo wiem, ile jest wydatkow. No coz dziwna ta polityka Odpowiedz Link Zgłoś
agiq Re: dlaczego? 24.10.07, 20:00 z jednej strony rozumiem że jest forum na temat kupie/sprzedam i tam jest miejsce dla ogloszen...ale generalnie duzo wiecej osob zaglada na forumy o dzieciach a nie na zakupowe i czasami szybciej i lepiej byloby znalezc i skorzystac z jakiejs oferty tu, nie uwazam zeby to bylo zasmiecanie bo przeciez takich wątków nie pojawia sie 15 dziennie. Ciekawe czy opinia osob korzystajacych z konkretnego forum mialaby szanse zmienic jakies ogolne zasady czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: dlaczego? 24.10.07, 20:19 czy nie można na tym forum zrobić jednego wątku dotyczącego zakupów, ogłoszeń i przyszpilić go u góry? przecież dla nas mam kilkorga dzieci łatwiej byłoby tu zaglądać niż śledzić tysiące innych forów to pytanie do administracji, do moderatorek - dziewczyny da się tak? czy komuś to by przeszkadzało.... mnie na pewno nie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
keja34 Swoje ogloszenie zamiescilam tutaj bo 24.10.07, 20:49 zobaczylam kilka typu sprzedam/kupie.Ale jest tez na dwukropku.Tez uwazam,ze szybciej i latwiej jest dac ogloszenie tutaj niz tam,gdzie nie kazdy zaglada. Odpowiedz Link Zgłoś
szszpk1 podpisuje sie pod wami 24.10.07, 22:58 bo tylko to nam pozostaje - walczyc... W koncu to jest forum DLA NAS, DO LICHA CIEZKIEGO!!! I zapewne uslyszymy teraz, ze taki jest regulamin, ale regulamin jest dla ludzi i jest po to, zeby go ulepszac, dostosowywac i dopracowywac! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pysiaczkow Re: dlaczego? 25.10.07, 10:07 a mi skasowali jak chciałam oddac swoją ninię która zajmowała sie moimi bliźniakami... Odpowiedz Link Zgłoś
100ania Re: dlaczego? 25.10.07, 11:18 Podpisuję się: stwórzmy jeden wątek pod tytułem OGŁOSZENIA i umieszczajmy tam wszystkie tego typu sprawy (bo ja np. rzadko pamietam, że istnieje dwukropek.pl) I wtedy wszystkie ogłoszenia umieszczone na forum moderatorki będą przenosić do jednego wątku. Tylko ciekawe czy ktoś z moderacji w ogóle ten watek czyta??? Odpowiedz Link Zgłoś
tusia21 Re: dlaczego? 25.10.07, 11:26 Powinien nazywac sie : sprzedam... To na pewno zostalby przeczytany Odpowiedz Link Zgłoś
tusia21 Gdzie jest ten wątek:sprzedam, kupę... 27.10.07, 13:58 Możecie dać link, bo na górze oczywiście nie przypięty Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Gdzie jest ten wątek:sprzedam, kupę... 27.10.07, 15:05 no jak to gdzie... kochający nas moderatorzy skasowali oczywiście!! Jak wszystkie pozostałe tego typu. A może przeniesiemy się wszyscy na inne forum? Gdzieś widziałam już założone jeszcze jedno forum bliźniaki i więcej, jak się tam kupą zbierzemy to i może sympatyczniej będzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
100ania Re: Gdzie jest ten wątek:sprzedam, kupę... 27.10.07, 17:05 ja rozumiem porządki na forum, ale w końcu ono jest dla nas i jeżeli nikt z uczestników forum nie zgłasza sprzeciwu dla postów na temat "handlowy" w zbiorczym wątku, jaki założyła Anna_sla to nie rozumiem po co to utrudnianie nam życia. trochę niegramatycznie mi wyszło, ale zaczyna mnie trochę to forum publiczne denerwować Odpowiedz Link Zgłoś
chrust5 Re: Gdzie jest ten wątek:sprzedam, kupę... 27.10.07, 17:20 No wlasnie! Widzialam, ze pojawilo sie mnostwo ofert, czyli chyba jest potrzebny, kurza twarz?! Wlasnie sobie ostrzylam zabki na ich przejrzenie, a tu gucio... Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 rozumiem ze są REgUAMINY,ale to MY 27.10.07, 21:18 uzytkowujemy to forum, skoro NAM to nie przeszkadza, to jaki jest problem????? Bo ja nie widze... Ania Sla załozyła watek, przyszpilic go, pisac tam sobie bedziemy, czy to problem jakis????????? to nie jest CIP gdzie jest niesamowita rotacja, pojawiaja sie i znikaja... my jak juz tu trafimy to siedzimy FOREVER!! i się znamy. i lubimy : i chetnie lubie ogladac czy czegos od kolezanki nie kupic... ja po dwukropkach nie mam czasu latac. Odpowiedz Link Zgłoś