makl3 27.02.08, 09:05 witam serdecznie rodziców podwójnego szczęscia Jestem mamą 7 miesiecznych dziewczynek Julci i Zuzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
for2-pl Re: Bliźniaki lipiec 2007 27.02.08, 13:19 Rewelacja no to mysle ze warto bylo by sie spotkac My jestesmy rodzicami dwoch 7 miesiecznych chlopakow Kuba i Mateusz Skad jestescie ? Pozdrowienia Seba & Kasia Kuba & Mati www.for2.pl makl3 napisała: > witam serdecznie rodziców podwójnego szczęscia > Jestem mamą 7 miesiecznych dziewczynek Julci i Zuzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
makl3 Re: Bliźniaki lipiec 2007 27.02.08, 13:22 Dokładnie te imiona (Kuba i Mateusz) wybrałam w przypadku gdyby byli chłopcy Jesteśmy ze Swarzędza (koło Poznania). A Wy? Jak sobie radzicie?? Chłopcy dają Wam popalić? Odpowiedz Link Zgłoś
for2-pl Re: Bliźniaki lipiec 2007 27.02.08, 13:53 Oj to kawalek drogi My akurat z Warszawy jestesmy Co do popalenia to nie ... mamy dzieci jak aniolki .... Noce od 4 miesiaca przesypiaja bez zadnych problemow. Grzeczni , gadatliwi, nie placzliwi .... wszyscy sie zachwycaja ze cud dzieci Teraz w weekend ich chrcilismy . Tu kilka fotek naszych gentelmanow : fotki.pomorski.net/thumbnails.php?album=114 Pozdr. Seba & Kasia Kuba & Mati www.for2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
makl3 Re: Bliźniaki lipiec 2007 27.02.08, 14:13 Mali przystojniacy!!!! Jednojajowi??? Dziewczynki całe noce przesypiały już po 1,5 mca niestety ostatnio im się odmieniło i domagają sie nocnego karmienia więc tylko Wam pozazdroscic Chętnie bym Wam je pokazała ale nie wiem jak to zrobić A rozwijają się równo??? Bo moje dziewczynki to zupełnie przeciwności. Zuzia od miesiąca już raczkuje a Julcia dopiero się przymierza... Odpowiedz Link Zgłoś
for2-pl Re: Bliźniaki lipiec 2007 27.02.08, 14:20 Tak sa jednojajowi Jak na razie ida rowno glowa w glowe zaczynaja teraz raczkowac , siadac ... praktycznie w jednym momencie zaczynaja robic to samo Jeden od drugiego sie uczy Co do fotek to sprobuj je moze zamiescic tu na swoim koncie gazety.pl Po prawej masz mozliwosc "Dodaj zdjecie" Pozdr. Seba & Kasia Kuba & Mati www.for2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
makl3 Re: Bliźniaki lipiec 2007 27.02.08, 14:31 Umieściłam je wczoraj ale w jaki sposób Wy je zobaczycie??? Ile chłopcy ważyli? Odpowiedz Link Zgłoś
for2-pl Re: Bliźniaki lipiec 2007 27.02.08, 14:37 juz widzialem te Twoje slodkosci Rewelacyjna fotka w szafie a adres do tych Twoich zdjec to : fotoforum.gazeta.pl/u/makl3.html A widzialas juz nasza stronke ?: www.for2.pl Pozdr. Seba & Kasia Kuba & Mati http:://www.for2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
makl3 Re: Bliźniaki lipiec 2007 27.02.08, 14:46 Właśnie ją przeglądam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
for2-pl Re: Bliźniaki lipiec 2007 27.02.08, 15:37 i jak ? co o niej sadzisz? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś