aga29krakow 06.05.08, 12:47 hej czy opcinacie swich chłopców?Moi mają dwa latka i podcinam im grzywkę a tył zostawiam bo mają ładne loczki i mi szkoda..Babcia namawia żeby obciąć,jak to jest u was?Mamy chłopców napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegoosek Re: fryzjer 06.05.08, 15:40 my mamy rok i cztery m-ce i juz bylismy u fryzjera jakis tydzien temu! z chlopczykiem, bo dziewczynce podcinam rowniez tylko grzywke! Tomaszkowi chcialam podciac troche wloski i mi nie wyszlo, stad fryzjer ale dla mnie Tomcio wyglada lepiej, ale i powazniej maly strasznie plakal... bal sie maszynki! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: fryzjer 06.05.08, 16:37 mnie tez strasznie żal włosków misiaka. chyba bede mu zapuszczac, ma takie piekne, geste włosy do tej pory podcinana byla grzywka ale na dniach planuje wizyte u fryzjera. latem bedzie mu bardzo goraco z takimi wloskami. nie wiem tylko jak ja to przezyje, tak pieknie wyglada w kucykach Odpowiedz Link Zgłoś
iwonagazetapl Re: fryzjer 06.05.08, 19:40 Mój synek też ma piękne loczki i podcinam mu tylko co kilka miesięcy, żeby łatwiej było je rozczesać. U nas też wszyscy namawiają żeby obciąć, bo że mu niby ciepło. Ale ja się uparłam i nie obetnę, bo jakoś mi ciężko sobie go wyobrazić bez tych super loków. Odpowiedz Link Zgłoś
idadura Re: fryzjer 06.05.08, 22:02 moi jak mieli trochę ponad rok mieli ospę i po tym musiałm im obciąć bo mieli dużo krostek na głowie a maść nie chciała się zmyć. ciełam nożyczkami ale nierówno wyszło więc skróciłam wszystko maszynką. teraz mają ponad dwa lata i co mieściąc strzyżenie na 6milimetry. ślicznie wyglądają i lubią strzyżenie, a ja mam łatwiej umyć im główki Odpowiedz Link Zgłoś
perlai Re: fryzjer 07.05.08, 07:46 pierwszy raz obcięłam grzywkę dziewczynom jak miały 10 msc wkrótce po tym musiałam agnieszce obciąć włoski z tyłu głowy, choć miała śliczne loczki schodzące na plecy (!), bo robił się co rano duży kołtun i czesanie splątanych włosów po nocy było koszmarem... Odpowiedz Link Zgłoś
adluga79 Re: fryzjer 07.05.08, 10:01 hej ja swojego rocznego syna ostrzyglam sama w wannie(jedyne miejsce gdzie siedzial spokojnie),a mialm tez ladne loczki, zrobilal to ze wzgledu iz nie chcial myc wlosow. teraz wyglada bardzo dobrze i powaznie.mysle ze synom mozesz podciac troche tych lokow bedzie im chlodniej ne lato. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: fryzjer 08.05.08, 10:25 Bartusiowi zapuszczam troszkę włoski, ale pierwsze cięcie wyrównawcze zrobiłam sama (uczę się). Natomiast Krzyś ma liche włoski do dzisiaj, miał do niedawna zupełnie łyse placki na głowie, jedne sięgały już oczu a drugie miały zaledwie po kilka milimetrów, więc pojechałam do koleżanki fryzjerki i "zgoliła" mu wszystkie do kilkumilimetrowych włosków.. jeszcze mu nie odrosły Tatuś miał świetne loczki jak był malutki i zapowiadało się, że córcia będzie miała takie same i przez "chwilę" miała, a potem zrobiły się dokładnie takie jak ja miałam ( Liczyłam, że Bartuś też takie będzie miał jak tata, bo jak miał krótsze to się kręciły fajnie, ale widzę, że im dłuższe tym bardziej podobne do moich ( a ja miałam straszne strąki w dzieciństwie, wiecznie kołtuniące się siano.. a tu śliczny mały tata www.photoblog.pl/annas/642528 Odpowiedz Link Zgłoś