Gość: lunka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 15:37 co to za szkoła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charlotta_lotta Re: Polish Open university 08.01.06, 02:11 dobra... ;) tak slyszalam, mysle nad nia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyna Re: Polish Open university IP: 195.75.207.* 10.01.06, 16:12 Skonczylam ta szkole, sporo kosztuje ale nauczyciele i nauka na wysokim poziomie. Ja jestem bardzo z niej zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Polish Open university IP: *.eranet.pl 11.01.06, 18:38 DOBRA! wysoki poziom, uczą Cię myśleć - mało osób na modułach i pozwala na przyswajanie wiedzy w małych grupach. Można uzyskać tytuł licencjata i BBA, oraz mgr i MBA. Dobry poziom angielskiego! Fachowi nauczyciele, biblioteka - jest OK! SKońcyzłam tam licencjata i BBA oraz mgr! Trochę drogo - ale warto! To nie Jański czy KSW gdzie szkoda kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ram-ana-yan Re: Polish Open university IP: 212.125.240.* 05.02.06, 06:29 Witam Pania Kasie!Szukam ludzi,ktorzy ucza sie w Polish Open University badz tez absolwentow.Dlatego prosze Pania o kontakt.Z gory serdecznie dziekuje. Oto moj adres emial: captain_k@wp.pl i login w tlenie ram-ana-yan Z powazaniem Marcin K. Odpowiedz Link Zgłoś