mamakubusia9 01.06.08, 11:00 chyba był juz taki watek, ale nie mam czasu poszukac Powiedzcie jakie łózeczko polecacie, jakiej firmy, zeby miało niezbedne bajery, zeby pasował standardowy materac i co najwazniejsze, zeby jego materiał nie szelescił przy kazdym ruchu dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marszaleczek Re: łózeczko turystyczne 11.06.08, 13:15 dopisuje sie bo tez czeka nas zakup takich łóżeczek Odpowiedz Link Zgłoś
hannamay Re: łózeczko turystyczne 11.06.08, 14:13 ja mam dwa lozeczka firmy Graco Pack and play. osobiscie uwazam ze przebierak jest zuplenie niepotrzebny. nie widze wiecej minusow, material nei szelesci wcale, czy nada sie standardowy materacyk? hmm .. raczej nie bo jest ono duzo mneijsze niz zwykle lozeczko ale z drugiej strony nie wiem jaki ma sens dodawanie materacyka skoro juz tam jest. www.amazon.com/Graco-Portable-Playard-Bassinet-Scout/dp/B000BKPGEE www.amazon.com/Graco-Portable-Playard-Bassinet-Changing/dp/B000LPDAP6/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=baby- products&qid=1213186195&sr=1-4 Odpowiedz Link Zgłoś
makl3 Re: łózeczko turystyczne 11.06.08, 14:24 My mamy łóżeczka Baby Design i jesteśmy zadowoleni. Standardowy materacyk pasuje tylko a niższy poziom. Gdy maluszek jeszcze śpi na wyższym materacyk trzeba obciąć gdyż góra jest krótsza. Poza tym nie ma innych minusów. Odpowiedz Link Zgłoś