tusia21 05.06.08, 16:50 Dziś się dowiedziałam, że wygrałam konkurs na pamiętnik gazety "Dziecko"! Mój pamiętnik z okresu ciąży bliźniaczej będzie opublikowany w sierpniowym numerze "Dziecka" No i wygrałam odkurzacz Ale pamiątkę będą miały moje dzieci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewbert Gratulacje!!!!!! 05.06.08, 17:50 i oczywiście sierpniowe "dziecko" kupie ))))))))) poczytam )) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Gratulacje!!!!!! 05.06.08, 18:28 oj, to ja musze pamietac by kupic te azete albo sobie sciagnac z PL. serdezcne gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oyate Re: !!! Wygrałam!!! 05.06.08, 19:53 Rzeczywiście pamiątka jak się patrzy, super. Poczytamy! Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigiiemilki Re: !!! Wygrałam!!! 05.06.08, 21:38 super, gratulacje!!!gazete na pewno przeczytam Odpowiedz Link Zgłoś
iwonagazetapl Re: !!! Wygrałam!!! 06.06.08, 08:14 Gratulacje Też się skuszę na sierpniowe "dziecko" Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_i_dzieci Re: !!! Wygrałam!!! 06.06.08, 12:13 gratulacje Dziecku kupuje to przeczytam Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: !!! Wygrałam!!! 06.06.08, 21:08 gratuluję.. bardzo mnie zdołowałaś Też brałam udział i chyba za bardzo się napaliłam ( (nie na nagrodę oczywiście).. ale jak patrzę z kim przegrałam to widzę, że rzeczywiście nie miałam szans Jak to jest, że Ty już wiesz, że wygrałaś, a ja nie mogę znaleźć słowa o liście wygranych itd.. jak się dowiedziałaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
tusia21 anna_sla 07.06.08, 13:23 Nie wiem, kto wygral pozostale nagrody. Do mnie zadzwonili, bo juz w nastepnym numerze ma byc opublikowany pamietnik. Ania mam nadzieje, ze sprostam wymaganiom i choc troche spodoba ci sie to, co napisalam. Nie wiem tylko, ktore fragmenty wybiora. Odpowiedz Link Zgłoś
kremenaj Re: !!! Wygrałam!!! 07.06.08, 14:02 super gratuluje, kaze mamie kupic bo nie ma mnie teraz w pl, ale po powrocie z przyjemnoscia przeczytam Odpowiedz Link Zgłoś