aga29krakow 05.08.08, 09:00 Witam mamy!Chciałabym się dowiedzieć czy chcielibyście jeszcze mieć więcej dzieci czy zaprzestajecie na dwóch?Ja mam dwóch 27 miesięcznych chłopców,może za parę lat jeszcze dziewczynka jak chłopcy będą więksi.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliza Re: dwoje czy więcej? 05.08.08, 09:12 Moje maluszki (parka) mają 8,5 miesiąca. Kilka razy rozmawialiśmy z mężem o powiększeniu rodziny. Myślę, że za 3,4 lata, jeśli warunki mieszkaniowe i finansowe nam pozwolą, zdecydujemy się na jeszcze jedno dziecko. Tym bardziej, że mamy potencjalne trzy zamrożone . No i po bliźniakach to już nam nic nie straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakubusia9 Re: dwoje czy więcej? 05.08.08, 11:10 Ja zawsze chciałam mieć czwórkę dzieci, mam starszaka i bliźniaki 3,5miesięczne. Narazie mam dość, ale nie zarzekam się, że to już koniec Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: dwoje czy więcej? 05.08.08, 16:17 my też mamy trójke.Syna 5 latka i teraz 6 miesięczne blizniaki.Parka na dodatek,z czego się bardzo cieszę(bo jest córa!!).Na chwile obecną nie planuje więcej dzieci,ale nigdy nic nie wiadomo.... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: dwoje czy więcej? 05.08.08, 11:25 pewnie,ze chcemy. najlepiej blizniaki, jednego sobie nie wyobrazam Odpowiedz Link Zgłoś
sula_i_komary Re: dwoje czy więcej? 05.08.08, 18:20 My również nie mówimy "nie". Córkę bym chciała ). Plan jest...do realizacji za pewien czas. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimini Re: dwoje czy więcej? 05.08.08, 19:11 Ja mam 17miesięczne córcie i właśnie zaczęłam 6 miesiąc ciąży. To ciąża pojedyncza i na 75% chłopczyk. Mąż nie chce słyszeć o kolejnym - czwartym dziecku, ale kto wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
chrust5 Re: dwoje czy więcej? 05.08.08, 19:36 To tak jak i my Mamy 21 - miesieczne blizniaki i 2 - miesiecznego synka. Zasuw jest, ale daje sie to wszystko pogodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciaczki-3 Re: dwoje czy więcej? 05.08.08, 22:04 My mamy 4 letnią córcie i rocznych chłopaków ) Na razie mam dość, ale czasem mnie nachodzi, że może by jeszcze jedna dziewczynka ) Mąż mówi NIE, ale czas pokaże ... Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 ja mam czworo :)) 06.08.08, 14:02 adas 7 lat i 3 dziewczyny 17 mies. na razie mi wystarczy... )))))) Odpowiedz Link Zgłoś