linka234 23.02.06, 17:45 pytanie do Panów... świetne, choć ctrl+v z mężczzyny forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=37353831 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 17:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=37353831&a=37377126 Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 17:50 ja mam niedlugo imieniy...i ktos napewno o nich zapomni...ale ja mam to w dupie...wszyscy zapominaja Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 17:50 to tak apropo o tym ze trzeba pamietac o imieninach iurodzinach....ktos kiedys zapomnial o moich urodzinach to sie wydarlam i wogole Odpowiedz Link
anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 17:52 wczoraj na FM byl watek, w ktorym generalnie wszyscy twierdzili, ze maja wszystko w d...ja zgodznie z nimi z reszta tez :p kiedy masz imieniny? Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 17:59 8 marca..temu nikt nie pamieta ale kiedys jak taki chlopak co to mnie rwal zamin (ku mojej uldze na sercy) uznal, ze do siebie nie pasujemy przyniosl mi kwiatka na dzien kobiet to usmiechnelam sie i powiedzila ze przyjmuje go na imieniny byl troche zaklopotany nie lubie takich sztucznych swiat jak walentynki czy dzien kobiet...nawet imienin nie lubie, bo to nie moje siweto tylko jakiegos swietego ktory calkiem nieswiadomie moi rodzicewybrali mi za patrona, majac oczywiscie tatalnie w dupie kim byl i wogole...wazne przeciez zeby ładnie brzmialo ale urodziny to jest moje swieto...i nikt kompletnie nikt nie ma prawa mi wlesc w moje swieto mi z butami i namieszac...dopuszczam nielicznych ktorzy mnie nie denerwuja...a w tym roku ta osoba kta bym dopuscila byla daleko...i calkiem zapomnilala...ale teraz to kij mu w odbyt Odpowiedz Link
anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:03 hey, skoro nie obchodza Cie na prawde imieniny, to po co robisz tyle halasu...hehe, zeby proznosc zaspokoic, ze jednak pamietaja :p ja nie obchodze imienin urodziny spedzam hucznie, ale w imieniny cisza i nie wymagam od innych pamieci o nich. moze z wiekiem zaczne co innego swietowac ;p Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:06 no..ale jak ktos pamieta o urodzinach i wogole kolegow to mi tez sie nalezy pamiec...no nie) tymbardziej ze rok temu na moje imieniny tez byly 1/8 Ligi Mistrzow i ogladalismy je razem i wogole tez byl mecz Barca-Chelsea...taka pamietan chwila to powinna byc ale to i tak stracone...nakrzyczalabym zeby byl...a jak juz go nie ma to niech sie dynda Odpowiedz Link
linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 17:51 ok, widze, że ten ideał juz zajęty...ja tylko chciałam naszych MISiowych Panów zapytać, czy są choć odrobine do niego podobni.... Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 17:59 jakby tak posklejac po trochu z kazdego to moze by cos z tego wyszlo Odpowiedz Link
linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:00 to co??sklejamy??hehhe, może byc nieżły ubaw...na razie charakter Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:02 nie...jak to przeczytalam to pierwsze co mi sie rucilo to, ze mamy juz kucharza) Odpowiedz Link
linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:49 a co? a co?? myślisz, że On potrafi gotować??hehehe, wątpliwe.. Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:53 no jak sie chwalil kiedys na czasie jak Ciebie nie bylo ze zrobil spagetti i wogole wywijal faworki to chyba umie zrobic cos wiecej niz zagotowac wode) moj ojciec to nawet kanapki nie umie zrobic jak mama jest w domu Odpowiedz Link
linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:55 dobra..kucharza mamy...ale itsnotme nadaje sie jeszcze do czegos... Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:57 aaa..powiedz..ja tez chce wiedziec Odpowiedz Link
linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:59 od niego do ideału biorę umiejętnośc poprowadzenia rozmowy na każdy temat Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:02 no...wlansie temu uznalam ze ma ok 30....bo z takimi facetami na FM dalo sie zawsze pogadac o wszystkim i wiesz co...z FM to jescze tam milo mi sie gadalo z Dyskopata...a ja dzis wchodze w wizytoce a on ma 21 lat (jesli nie sklamal) ...jestem w ciezkim szoku a ja uwazalam,ze z facetami w mniej wiecej miom wieku nie da sie pogadac Odpowiedz Link
linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:04 Dyskopata nie kłamie-jest młody... ale faktycznie inteligentny.. Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:11 wiesz co..ja malo dzis z krzesla nie spadalam czemu ja spotykam samych 16-latkow pod wzgledem rozwoju umyslowego?? Odpowiedz Link
linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:14 tygrysio_misio napisała: > wiesz co..ja malo dzis z krzesla nie spadalam > >a dlaczego nie spadłaś??co Cię zaskoczyło? > > Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:22 no wiek Dyskopaty;] ale to chyba nie powinno mnie dziwci bo na Feminizmie bylam brana za 16- letniego chlopca i wogole ludzie uwazaja mnie na forum za gowniare Odpowiedz Link
linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:25 acha... no to ile masz lat, co?? młodsza jestes ode mnie? ja mam 24 Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:32 ja mam 22lat 2 miesiace i 6 dni Odpowiedz Link
linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:35 kuźwa, czy ja tu jestem najstarsza...? Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:36 a inni ile maja? ile ma Voker? albo R.bla ile ma? Odpowiedz Link
linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:44 Voker to dla mnie tajemnica... o r.bla wiem, ale nie powiem...zdradzil w tajemnicy Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:46 no dobra...to inny zestaw pytan...kto to jest to dziecko ze zdjeci Vokera?? slodkie jest no nie?? i teraz zupelnie z innej beczki: zauwazylas ze mam problemy z pisaniem?..nie trafiam w literki albo je przestawiam?...chyba stram sie za szybko pisac? Odpowiedz Link
linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:54 tygrysio_misio napisała: > no dobra...to inny zestaw pytan...kto to jest to dziecko ze zdjeci Vokera?? > nie wiem...wydaje mi sie, że to on z dzieciństwa... > slodkie jest no nie?? > > i teraz zupelnie z innej beczki: zauwazylas ze mam problemy z pisaniem?..nie > trafiam w literki albo je przestawiam?...chyba stram sie za szybko pisac? tez mam ten problem, mam to gdzieś > > Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 20:00 jak to jest Voker to ja juz nie wiem...bo dla mnie to ewidentna dziewczynka..ale moze to przez to cos na glowie ale co jak co ...slodkie jest jakiej plci by to nie bylo i krowa fajna..ja zawsze lubilam krowy a co do problemu..tez mam go gdzies ale czy Wy mnie rozczytujecie?? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:04 wiesz, kiedy bedzie najwieksza batalia? kiedy dojdziemy do... ;p Odpowiedz Link
anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:06 ale, ale...oni w odwecie mogą sobie taka kobiete idealna skleic np na dzien kobiet, zeby nam pokazac, do jakiego idealu mamy rownac Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:07 to ja nie jestem idealem??? wczoraj faceci na FM pisali ze jestem...ale mi namieszałas teraz Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=37294434&a=37296868 Odpowiedz Link
anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:10 jestes kobieta idealna?? no prosze, to jest nas juz dwie ;p hahahahahah))) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:17 a TY? tylko nie mow, ze jestes w bardziej komfortowej sytuacji, bo pierwsza zapytalas ;p pewne rzeczy są oczywiste, jak np ze swieci slonce >dlatego zadna z nas nie musi udowadniac tego, ze takie jestesmy... Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:21 no ja podalam dowod w postaci linka wyzej Odpowiedz Link
anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:23 rany, ale sie czepiasz... Ja Ci linka nie podam jesli chcesz statusu poswiadczonego postem idealu kobiety, to jest Twoj. Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:30 nie chce...moge sie podzielic nim z Toba tylko nie mow nikomu bo bedzie afera i jescze nas przed ołtarz przed wczesnie zaciagna...a jak tale zeby nikt nie wiedzial ze jestem idealna poki nie jestem gotowa Odpowiedz Link
anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:23 ciii ja i ta moja idealnosc to tez na wyrost, ale pomarzyc dobra rzecz. ok, jesli chcesz to moge przez jakis czas pobujac w oblokach, twierdząc, ze jestem idealna, ale gdzie mi do Ciebie...Ideale hihi:p Odpowiedz Link
jakub_234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 10:26 Należy tylko być : 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 10. kucharzem (troche gotuje) 21. architektem wnętrz (hobby) Ważne też są inne cechy. Należy być : 1. sympatycznym (choc nie zawsze) 2. wysportowanym ale (uwielbiam plywac, mam skonczony kurs ratownika) 3. inteligentnym ale (na swoj glupi sposob ) 5. kulturalnym ale (jesli trzeba to i owszem ;P) 8. czułym ale 9. zdecydowanym ale 10. romantycznym ale 11. męskim 12. dowcipnym i 15. dystyngowanym 16 odważnym ale (ale boje sie pajakow. Zreszto nie tyle co sie boje, ale brzydze) 22. zdolnym ale 23. skromnym i 24. wyrozumiałym 27. ciepłym ale 29. namiętnym (no chyba kazdy romantyk jest namietny prawda?) 32. honorowym i 37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli 39. opanowanym 41. stałym i wiernym 45. ambitnym 46. godnym zaufania i 48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim, 49. wypłacalnym. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby : b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie (no i dostalem po dupie za takie cos) d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy,lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę. (jak kazdy romantyk ) B. ważne jest aby nie zapominać jej : 1. urodzin 2. imienin 3. daty ślubu 4. daty pierwszego pocałunku 5. okresu 7. rocznic Wiec podsumowujac, to by moglo do mnie pasowac Wiec nie jestem facetem idealnym...UFFF...i cale szczescie Odpowiedz Link
anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:19 Wiec podsumowujac, to by moglo do mnie pasowac Wiec nie jestem facetem > idealnym...UFFF...i cale szczescie No nie wiem... ;p Odpowiedz Link
linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:25 że niby jest?? co Ty powiesz...i jeszcze sie uchował...i wolny, do wzięcia znaczy sie...oj Jakubie, wróże rozstrzyganie sporów..kobiety bic sie będą Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:28 ja sie bic nie bede bo juz mu rozmiarem piersi nie pasuje) wiec poddaje sie bez walki Odpowiedz Link
jakub_234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:34 juz zupelnie nie wiem, jak mam was odbierac moje kochane dziewczny. Kto z was mowi serio, a kto nie Cos mi sie wydaje, ze znalazlyscie sobie "smieszka"...ojjj nieladnie nieladnie... Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:36 no ale kiedy ja naprawde nie pasuje do Twej wzji idealnych piersi Odpowiedz Link
jakub_234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:37 piersi to nie wszystko moja kochana Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:39 niby tak...a nogi to wolisz silne i takie umiesnione...nie tyle umiesnione, ze rozrosniete, ale twarde i z zarysowanymi miesniami na lydkach jak je sie napnie?? Odpowiedz Link
jakub_234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:42 dlugie, gladkie nogi! I wiecej mi nie trzeba Zreszto to chyba nie ja jeden tak mam. Ale podczas seksu, kiedy kobieta mnie oplecie nogami i gladko posunie, bo moich...to doznania sa takie, ze mam orgazm a orgazmem... UFFF az sie spocilem piszac to...wyobraznia wciaz dziala. Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:46 no to widzisz...ja mam twarde z razcji cwiczen oczywiscie...ale czy dlugie..dlygosc to pojecie wzgledne..ale wysoka jestem wiec nie mam problemow z objeciem facetow nogami Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:46 no nie mów DD ludzie.gazeta.pl/kolorowa_diablica/0,0.html )) Odpowiedz Link
linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 16:34 aaaa, cos mnie akurat w boku zakuło Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 16:36 a może to cos poważnego, jakis wyrostek, albo coś? Odpowiedz Link
linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 16:36 eeeeeeee, juz przeszło...mam takiego czarującego masażyste.. Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 16:37 no tak... dzisiaj parzysty DD Odpowiedz Link
linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 16:38 parzysty, nieparzysty...jakie to ma znaczenie...) ważne, że efektywny Odpowiedz Link
jakub_234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:54 CIN CIN!!! SZYBKO!!! JA CHCE CIN CIN !!! Odpowiedz Link
linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:46 śmieszka??ależ skąd...Jakub, kto na forum pisze poważnie, pokaz mi takiego... Odpowiedz Link
anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:38 hehe, nie o to chodzilo > odnioslam to do jego ostatnich slow, gdzie pisal, ze dobrze mu, nie bedac idealnym i nawet cieszy sie z tego.. a ja mialam na mysli, ze to nie jest chyba do konca tak dobrze, ze nie jest idealny, bo gdyby był... Odpowiedz Link
jakub_234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:41 ...to co? zamieniam sie w sluch! Odpowiedz Link
anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:45 TY sie ciesz, bo ja podobno zla kobieta jestem;p ze mna wytrzymac... Odpowiedz Link
jakub_234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:52 skoro jestes zla to ja sobie odpuszcze Moja byla tez mowila, ze jest zla....................i faktycznie byla ZLA! Ale potrafila tez byc slodka Odpowiedz Link
anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 14:01 eeej nie, do Twojej byłes, z teog co pisales, to ja sie nie umywam Odpowiedz Link
jakub_234 FAJRANT ;) 24.02.06, 13:56 a ja juz mam fajrant....tralalalala a wy sie meczcie moje skarby. Buzka Odpowiedz Link
maclorcan Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 23:43 Zdecydowanie łatwiej i wygodniej jest nie być takim ideałem Poza tym Drogie Panie tak to tylko w Erze Wam dopasują ;P Odpowiedz Link
itsnotme Re: który z Was tak potrafi?? 27.02.06, 10:35 Wszystko byłoby pięknie, gdyby tych rocznic nie trzeba było pamiętać Odpowiedz Link