Dodaj do ulubionych

który z Was tak potrafi??

23.02.06, 17:45
pytanie do Panów...
świetne, choć ctrl+v z mężczzynysmile

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=37353831
Obserwuj wątek
    • anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 17:47
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=37353831&a=37377126
      • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 17:50
        ja mam niedlugo imieniy...i ktos napewno o nich zapomni...ale ja mam to w
        dupie...wszyscy zapominaja
        • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 17:50
          to tak apropo o tym ze trzeba pamietac o imieninach iurodzinach....ktos kiedys
          zapomnial o moich urodzinach to sie wydarlam i wogole
        • anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 17:52
          wczoraj na FM byl watek, w ktorym generalnie wszyscy twierdzili, ze maja
          wszystko w d...ja zgodznie z nimi z reszta tez :p

kiedy masz imieniny?
          • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 17:59
            8 marca..temu nikt nie pamieta

ale kiedys jak taki chlopak co to mnie rwal zamin (ku mojej uldze na sercy)
            uznal, ze do siebie nie pasujemy przyniosl mi kwiatka na dzien kobiet to
            usmiechnelam sie i powiedzila ze przyjmuje go na imieninysmile

byl troche zaklopotanysmile

nie lubie takich sztucznych swiat jak walentynki czy dzien kobiet...nawet
            imienin nie lubie, bo to nie moje siweto tylko jakiegos swietego ktory calkiem
            nieswiadomie moi rodzicewybrali mi za patrona, majac oczywiscie tatalnie w
            dupie kim byl i wogole...wazne przeciez zeby ładnie brzmialo

ale urodziny to jest moje swieto...i nikt kompletnie nikt nie ma prawa mi wlesc
            w moje swieto mi z butami i namieszac...dopuszczam nielicznych ktorzy mnie nie
            denerwuja...a w tym roku ta osoba kta bym dopuscila byla daleko...i calkiem
            zapomnilala...ale teraz to kij mu w odbyt
            • anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:03
              hey, skoro nie obchodza Cie na prawde imieniny, to po co robisz tyle
              halasu...hehe, zeby proznosc zaspokoic, ze jednak pamietaja :p
              ja nie obchodze imienin smile urodziny spedzam hucznie, ale w imieniny cisza smile i
              nie wymagam od innych pamieci o nich.
              moze z wiekiem zaczne co innego swietowac ;p
              • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:06
                no..ale jak ktos pamieta o urodzinach i wogole kolegow to mi tez sie nalezy
                pamiec...no niesmile)

tymbardziej ze rok temu na moje imieniny tez byly 1/8 Ligi Mistrzow i
                ogladalismy je razem i wogole tez byl mecz Barca-Chelsea...taka pamietan chwila
                to powinna byc

ale to i tak stracone...nakrzyczalabym zeby byl...a jak juz go nie ma to niech
                sie dynda
      • linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 17:51
        ok, widze, że ten ideał juz zajęty...tongue_outja tylko chciałam naszych MISiowych
        Panów zapytać, czy są choć odrobine do niego podobni....smile
        • anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 17:53
          wink))
        • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 17:59
          jakby tak posklejac po trochu z kazdego to moze by cos z tego wyszlosmile
          • linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:00
            to co??sklejamy??hehhe, może byc nieżły ubaw...na razie charaktersmile
            • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:02
              nie...jak to przeczytalam to pierwsze co mi sie rucilo to, ze mamy juz
              kucharzasmile)
              • linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:11
                r.bla??
                • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:12
                  niesmile zgaduj dalej tongue_out
                  • linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:23
                    wiem...itsnotmeuncertain
                    • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:29
                      <jupi>
                      wygralassmile
                      • linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:49
                        a co? a co??

myślisz, że On potrafi gotować??hehehe, wątpliwe..
                        • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:53
                          no jak sie chwalil kiedys na czasie jak Ciebie nie bylo ze zrobil spagetti i
                          wogole wywijal faworki to chyba umie zrobic cos wiecej niz zagotowac wodesmile)

moj ojciec to nawet kanapki nie umie zrobic jak mama jest w domusmile
                          • linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:55
                            dobra..kucharza mamy...ale itsnotme nadaje sie jeszcze do czegos...tongue_out
                            • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:57
                              aaa..powiedz..ja tez chce wiedziecsmile
                              • linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:59
                                od niego do ideału biorę umiejętnośc poprowadzenia rozmowy na każdy tematsmile
                                • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:02
                                  no...wlansie temu uznalam ze ma ok 30....bo z takimi facetami na FM dalo sie
                                  zawsze pogadac o wszystkim

i wiesz co...z FM to jescze tam milo mi sie gadalo z Dyskopata...a ja dzis
                                  wchodze w wizytoce a on ma 21 lat (jesli nie sklamal) ...jestem w ciezkim szoku

a ja uwazalam,ze z facetami w mniej wiecej miom wieku nie da sie pogadacsmile
                                  • linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:04
                                    Dyskopata nie kłamie-jest młody...

ale faktycznie inteligentny..
                                    • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:11
                                      wiesz co..ja malo dzis z krzesla nie spadalamsmile

czemu ja spotykam samych 16-latkow pod wzgledem rozwoju umyslowego??
                                      • linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:14
                                        tygrysio_misio napisała:

> wiesz co..ja malo dzis z krzesla nie spadalamsmile
                                        >
                                        >a dlaczego nie spadłaś??co Cię zaskoczyło?
                                        >
                                        >
                                        • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:22
                                          no wiek Dyskopaty;]

ale to chyba nie powinno mnie dziwci bo na Feminizmie bylam brana za 16-
                                          letniego chlopcasmile
                                          i wogole ludzie uwazaja mnie na forum za gowniare
                                          • linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:25
                                            acha...

no to ile masz lat, co?? młodsza jestes ode mnie? ja mam 24smile
                                            • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:32
                                              ja mam 22lat 2 miesiace i 6 dnismile
                                              • linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:35
                                                kuźwa, czy ja tu jestem najstarsza...?smile
                                                • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:36
                                                  a inni ile maja?

ile ma Voker?
                                                  albo R.bla ile ma?
                                                  • linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:44
                                                    Voker to dla mnie tajemnica...
                                                    o r.bla wiem, ale nie powiem...zdradzil w tajemnicytongue_out
                                                  • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:46
                                                    no dobra...to inny zestaw pytan...kto to jest to dziecko ze zdjeci Vokera??smile

slodkie jest no nie??

i teraz zupelnie z innej beczki: zauwazylas ze mam problemy z pisaniem?..nie
                                                    trafiam w literki albo je przestawiam?...chyba stram sie za szybko pisac?
                                                  • linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:54
                                                    tygrysio_misio napisała:

> no dobra...to inny zestaw pytan...kto to jest to dziecko ze zdjeci Vokera??smile

> nie wiem...wydaje mi sie, że to on z dzieciństwa...
                                                    > slodkie jest no nie??

>
                                                    > i teraz zupelnie z innej beczki: zauwazylas ze mam problemy z pisaniem?..nie
                                                    > trafiam w literki albo je przestawiam?...chyba stram sie za szybko pisac?

tez mam ten problem, mam to gdzieśsmile
                                                    >
                                                    >
                                                  • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 20:00
                                                    jak to jest Voker to ja juz nie wiem...bo dla mnie to ewidentna
                                                    dziewczynka..ale moze to przez to cos na glowie

ale co jak co ...slodkie jest jakiej plci by to nie bylosmile

i krowa fajna..ja zawsze lubilam krowysmile

a co do problemu..tez mam go gdziessmile ale czy Wy mnie rozczytujecie??
            • anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:04
              wiesz, kiedy bedzie najwieksza batalia?

kiedy dojdziemy do... ;p
            • anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:06
              ale, ale...oni w odwecie mogą sobie taka kobiete idealna skleic smile np na dzien
              kobiet, zeby nam pokazac, do jakiego idealu mamy rownac tongue_out
              • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:07
                to ja nie jestem idealem???

wczoraj faceci na FM pisali ze jestem...ale mi namieszałas terazsmile
                • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:08
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=37294434&a=37296868
                • anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:10
                  jestes kobieta idealna??

no prosze, to jest nas juz dwie ;p

hahahahahahsmile)))
                  • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:12
                    a masz na to dowody?
                    • anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:17
                      a TY?
                      tylko nie mow, ze jestes w bardziej komfortowej sytuacji, bo pierwsza
                      zapytalas ;p
                      pewne rzeczy są oczywiste, jak np ze swieci slonce tongue_out

>dlatego zadna z nas nie musi udowadniac tego, ze takie jestesmy...

smile
                      • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:21
                        no ja podalam dowod w postaci linka wyzejsmile
                        • anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:23
                          rany, ale sie czepiasz... Ja Ci linka nie podam smile
                          jesli chcesz statusu poswiadczonego postem idealu kobiety, to jest Twoj.
                          • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 18:30
                            nie chce...moge sie podzielic nim z Tobasmile

tylko nie mow nikomu bo bedzie afera i jescze nas przed ołtarz przed wczesnie
                            zaciagna...a jak tale zeby nikt nie wiedzial ze jestem idealna poki nie jestem
                            gotowasmile
                            • anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 23.02.06, 19:23
                              ciiismile ja i ta moja idealnosc to tez na wyrost, ale pomarzyc dobra rzecz.
                              ok, jesli chcesz to moge przez jakis czas pobujac w oblokach, twierdząc, ze
                              jestem idealna, ale gdzie mi do Ciebie...Ideale smile

hihi:p
    • jakub_234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 10:26
      Należy tylko być :
      1. przyjacielem
      2. partnerem
      3. kochankiem
      10. kucharzem (troche gotuje)
      21. architektem wnętrz (hobby)
      Ważne też są inne cechy. Należy być :
      1. sympatycznym (choc nie zawsze)
      2. wysportowanym ale (uwielbiam plywac, mam skonczony kurs ratownika)
      3. inteligentnym ale (na swoj glupi sposob tongue_out)
      5. kulturalnym ale (jesli trzeba to i owszem ;P)
      8. czułym ale
      9. zdecydowanym ale
      10. romantycznym ale
      11. męskim
      12. dowcipnym i
      15. dystyngowanym
      16 odważnym ale (ale boje sie pajakow. Zreszto nie tyle co sie boje, ale
      brzydze)
      22. zdolnym ale
      23. skromnym i
      24. wyrozumiałym
      27. ciepłym ale
      29. namiętnym (no chyba kazdy romantyk jest namietny prawda?)
      32. honorowym i
      37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli
      39. opanowanym
      41. stałym i wiernym
      45. ambitnym
      46. godnym zaufania i
      48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim,
      49. wypłacalnym.

Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby :
      b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak
      więcej czasu niż danej kobiecie (no i dostalem po dupie za takie cos)
      d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach
      przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona
      zapomni kluczy,lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który
      wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do
      życia lusterko i szminkę. (jak kazdy romantyk tongue_out)

B. ważne jest aby nie zapominać jej :
      1. urodzin
      2. imienin
      3. daty ślubu
      4. daty pierwszego pocałunku
      5. okresu
      7. rocznic

Wiec podsumowujac, to by moglo do mnie pasowac tongue_out Wiec nie jestem facetem
      idealnym...UFFF...i cale szczescie tongue_out
      • anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:19
        Wiec podsumowujac, to by moglo do mnie pasowac tongue_out Wiec nie jestem facetem
        > idealnym...UFFF...i cale szczescie tongue_out

No nie wiem...

;p
        • linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:25
          że niby jest?? co Ty powiesz...i jeszcze sie uchował...i wolny, do wzięcia
          znaczy sie...oj Jakubie, wróże rozstrzyganie sporów..kobiety bic sie będąsmile
          • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:28
            ja sie bic nie bede bo juz mu rozmiarem piersi nie pasujesmile)

wiec poddaje sie bez walkismile
            • jakub_234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:34
              juz zupelnie nie wiem, jak mam was odbierac moje kochane dziewczny. Kto z was
              mowi serio, a kto nie smile Cos mi sie wydaje, ze znalazlyscie
              sobie "smieszka"...ojjj nieladnie nieladnie...smile
              • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:36
                no ale kiedy ja naprawde nie pasuje do Twej wzji idealnych piersismile
                • jakub_234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:37
                  piersi to nie wszystko moja kochana smile
                  • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:39
                    niby tak...a nogi to wolisz silne i takie umiesnione...nie tyle umiesnione, ze
                    rozrosniete, ale twarde i z zarysowanymi miesniami na lydkach jak je sie
                    napnie??
                    • jakub_234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:42
                      dlugie, gladkie nogi! I wiecej mi nie trzeba tongue_out Zreszto to chyba nie ja jeden
                      tak mam. Ale podczas seksu, kiedy kobieta mnie oplecie nogami i gladko posunie,
                      bo moich...to doznania sa takie, ze mam orgazm a orgazmem...smile UFFF az sie
                      spocilem piszac to...wyobraznia wciaz dziala.
                      • tygrysio_misio Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:46
                        no to widzisz...ja mam twardesmile

z razcji cwiczen oczywiscie...ale czy dlugie..dlygosc to pojecie wzgledne..ale
                        wysoka jestem wiec nie mam problemow z objeciem facetow nogamismile
                      • kolorowa_diablica Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:46
                        no nie mów big_grinDD

ludzie.gazeta.pl/kolorowa_diablica/0,0.html smile))
                        • linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:47
                          niezły parkiet, Diablica...uncertain
                          • kolorowa_diablica Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 16:14
                            dzieki... a uncertain to czemu? smile
                            • linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 16:34
                              aaaa, cos mnie akurat w boku zakułotongue_out
                              • kolorowa_diablica Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 16:36
                                tongue_out a może to cos poważnego, jakis wyrostek, albo coś? big_grin
                                • linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 16:36
                                  eeeeeeee, juz przeszło...mam takiego czarującego masażyste..
                                  • kolorowa_diablica Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 16:37
                                    no tak... dzisiaj parzysty big_grinDD
                                    • linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 16:38
                                      parzysty, nieparzysty...jakie to ma znaczenie...smile)
                                      ważne, że efektywnysmile
                        • jakub_234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:54
                          CIN CIN!!! SZYBKO!!! JA CHCE CIN CIN !!!
                      • voker Kuba 26.02.06, 20:02
                        tzn jedziesz, wytrysk, jedziesz, wytrysk i tak pare razy?
              • linka234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:46
                śmieszka??ależ skąd...Jakub, kto na forum pisze poważnie, pokaz mi takiegosmile...

• anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:38
            hehe, nie o to chodzilo > odnioslam to do jego ostatnich slow, gdzie pisal, ze
            dobrze mu, nie bedac idealnym i nawet cieszy sie z tego..

a ja mialam na mysli, ze to nie jest chyba do konca tak dobrze, ze nie jest
            idealny, bo gdyby był...
            smile
            • jakub_234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:41
              ...to co?
              zamieniam sie w sluch!
              • anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:41
                eee tam, ale nie jestes :p
                • jakub_234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:43
                  ..:::trudno:::..
                  • anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:45
                    TY sie ciesz, bo ja podobno zla kobieta jestem;p
                    ze mna wytrzymac...
                    • jakub_234 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 13:52
                      skoro jestes zla to ja sobie odpuszcze tongue_out Moja byla tez mowila, ze jest
                      zla....................i faktycznie byla ZLA! Ale potrafila tez byc slodka smile
                      • anxiety3 Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 14:01
                        eeej nie, do Twojej byłes, z teog co pisales, to ja sie nie umywam smile
    • jakub_234 FAJRANT ;) 24.02.06, 13:56
      a ja juz mam fajrant....tralalalala a wy sie meczcie moje skarby.
      Buzka kiss
    • maclorcan Re: który z Was tak potrafi?? 24.02.06, 23:43
      Zdecydowanie łatwiej i wygodniej jest nie być takim ideałem wink

Poza tym Drogie Panie tak to tylko w Erze Wam dopasują ;P
    • itsnotme Re: który z Was tak potrafi?? 27.02.06, 10:35
      Wszystko byłoby pięknie, gdyby tych rocznic nie trzeba było pamiętaćsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka