michalina2007 09.01.09, 11:03 Czy w Maclarenie Twin Techno w skład standardowego wyposażenia wchodzą osłonki na nóżki? Sprzedawcy różnie pisza na swoich stronach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: pytanie o maclaren twin techno - pilnie 09.01.09, 11:17 Tak, wchodzą. Ja mam. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina2007 Re: pytanie o maclaren twin techno - pilnie 09.01.09, 11:28 a możesz mi napisac, jak to wygladało przy kupnie, o ile pamiętasz? dzwoniłam do sprzedawcy, on rozpakował wózek i powiedział mi, że w środku jest na pewno folia przeciwdeszczowa i uchwyty na kubki i jeszcze cos takiego małego, co jego zdaniem wyglądało jak jakiś gadżet do szelek. Może to te osłonki, tylko spakowane? Odpowiedz Link Zgłoś
lilka.k Re: pytanie o maclaren twin techno - pilnie 09.01.09, 11:44 Ten bajer, to wkladki pod głowki dla noworodków , ja nie rozpakowalam ich nawet, bo moje ponad rok miały Ale wlasnie wszystko jest: folia, oslonki na nozki, uchwyty na kubki Odpowiedz Link Zgłoś
juliza Re: pytanie o maclaren twin techno - pilnie 09.01.09, 11:44 Mnie też się wydaje, że wchodzą w skład. pamiętam, jak pytałam w sklepie, dlaczego jest tak duża różnica w cenie pomiędzy dwoma maclarenami bliźniaczymi i sprzedająca odpowiedziała, że ten droższy jest maksymalnie wyposażony (folie, osłonki, wkładki itp.). Te śpiworki na nóżki są dość spore, myślę, że to o czym mówi Twój sprzedawca to takie wkładki na pasy. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina2007 Re: pytanie o maclaren twin techno - pilnie 09.01.09, 12:03 Pojadę tam jutro i sprawdzę osobiście. Cały problem polega na tym, że te wózki są teraz trudno dostepne, znalazłam jedną sztukę w tylko jednym sklepie. W innym powiedzieli mi, że wózki beda dostepne za 2 tygodnie w całkiem nowej kolorystyce i CAŁKIEM NOWEJ CENIE Odpowiedz Link Zgłoś
lilka.k Re: pytanie o maclaren twin techno - pilnie 09.01.09, 20:43 ja zamawiałam na allegro. Przysłali mi kurierem na drugi dzień. polecam sprzedawce jakby co, zamwialam u niego foteliki do auta i tez mialam na drugi dzien.. Odpowiedz Link Zgłoś
full_house5 Re: pytanie o maclaren twin techno - pilnie 09.01.09, 21:17 Cześć. Zamawiałam Twin Techno przez Bobowózki. W komplecie mam: folię przeciwdeszczową, osłonki na nóżki, nakładki na pasy, podgłówki (poduszeczki) dla mniejszych maluchów,uchwyty do kubków. Osłonek na nóżki nie używam, bo zimą Maclarenem nie jeździmy. Wydaje mi się, że nadają się jedynie dla niemowląt i raczej spiworkó nie zastąpią zwłaszcza teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina2007 Re: pytanie o maclaren twin techno - pilnie 09.01.09, 22:38 W Bobowózkach MTT jest wyprzedany,a na Allegro aktualnie nie ma ani jednej sztuki wystawionej Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
juliza Re: pytanie o maclaren twin techno - pilnie 10.01.09, 11:09 A 90n.pl lub Calineczka? Odpowiedz Link Zgłoś
michalina2007 kupiłam! 10.01.09, 22:00 90n to właśnie ten sprzedawca, który nie miał osłonek na nóżki. Pojechałam tam dzisiaj (sklep Gucio, Pasaz Stokłosy 11) i wyobraźcie sobie, że powiedzieli mi, że to producent zapomniał dołączyć tych osłonek i że je doślą, oczywiście gratis! W tej sytuacji bez wahania kupiłam wózek. Polecam ten sklep, mają teraz fajne wyprzedaże i bardzo miłą obsługę. Odpowiedz Link Zgłoś
mim100 mercate 16.01.09, 00:18 mam tez do odsprzedanie nie używane osłonki od maclarena jesli jesteś zainteresowana to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
dwie_dwojki Re: mercate 24.01.09, 15:17 Eeee tam wyprzedane... Są cały czas.... tylko w wiekszych sklepach: www.allegro.pl/item530510297_maclaren_twin_techno_nowosc_2009_szary_czarny_w_wa.html Odpowiedz Link Zgłoś
michalina2007 do dwie_dwojki 25.01.09, 15:25 pewnie wiesz, że na allegro codziennie przybywa i ubywa towarów, więc nie musisz negować moich słow Akurat wtedy, kiedy ja szukałam tych wózków, na allegro nie było ani jednego. Za to dzisiaj znalazłam tam używany za tę cenę, jaką my zapłaciliśmy za nowy. Odpowiedz Link Zgłoś