ewbert 23.01.09, 15:26 jakie barierki do niego pasują?? dwie takie jak do pojedynczego?? chce kupić na allegro i nie wiem jakie.. bo na zadnej z aukcji nie jest dokladnie napisane ze do tego modelu pasują?? HELP!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polijanka Re: maclaren twin triumph - pytanie 24.01.09, 15:15 żne. nie ma takiej opcji. w środku masz 1 rurke w wózku. Odpowiedz Link Zgłoś
ewbert Re: maclaren twin triumph - pytanie 25.01.09, 13:14 tak wiem, ale sadziłąm ze jeden nad drugim mozna bedzie zamontowac... chyba zostaje mi jeździc z nimi bez barierek Odpowiedz Link Zgłoś
kroke96 Re: maclaren twin triumph - pytanie 26.01.09, 21:50 A wlasnie sie zastanawiam po co barierki? Ja mam Mclarena Triumph i jeszcze Mountain Buggy i zaden wlasnie barierek nie ma. Dzieci maja po 12 mcy. I jakos mi nie przyszlo do glowy ze potrzebne te barierki. Inen wozki jak widze ze barierkami to zwykle maja jakies tam przy nich uchwyty na kubki, na pudelka z jedzeniem. Jest jeszce inne zastosowanie barierek? Odpowiedz Link Zgłoś
ewbert Re: maclaren twin triumph - pytanie 31.01.09, 21:30 moje dziewczyny niechętnie zapinaja się w pasy na ramiona, dlatego wole barierki, sparwnij to idzie, niż jak mam się z nimi szrpać o te pasy na ramiona, zazwyczaj poprostu z nich rezygnuje... pewnie teraz przyjdzie mi bez barierek jeździć... Odpowiedz Link Zgłoś