mamatosi 04.02.04, 02:20 Cześć Moja 8-miesięczna córeczka ma obwód główki 47 cm, a klatki 43 cm. Lekarz kazał czekać jeszcze 4 tygodnie, i jak sie proporcje nie wyrównają to do neurologa. Tosia rozwija sie normalnie, czy to cos poważnego? mamaTosi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniag4 Re: za duża główka 04.02.04, 14:45 moja kaska ma 2,5 roku i nadal obwod klatki jest mniejszy, robilm usg glowki odwiedzalam naerologa i wsztko jes ok. Wazne zeby obwod w norn=mie sie miescil i przyrosty nie byly gwaltowne to ze obwod klatki jest mniejszy o niczym nie swiadczy . Moja dr neurolog jest dobrym i cenionym lekarzem i tak wlasnie twierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
aniag4 Re: za duża główka 04.02.04, 14:47 ia tak wogole to coz za zbieg okolicznosci moja Kasia tez miala byc Tosia nawet na szpitalnycg zdjeciach ma karteczke z tym imieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
osmag Re: za duża główka 04.02.04, 21:43 Jeżeli Cię to bardzo niepokoi to skonsultuj się z neurochirurgiem( nie mylić z neurologiem) Odpowiedz Link Zgłoś