maminka76 09.01.07, 16:05 Szukam dobrego lekarza pediatry w Toruniu lub okolicach Torunia. Bedę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariuscho Re: dobry pediatra;Torun 09.05.07, 21:38 Dołączę się do pytania maminki (konkretniej Rubinkowo III), albowiem w lipcu przeprowadzamy się z żoną i synkiem do Torunia i wolelibyśmy nie spędzić trzech lat na poszukiwaniu normalnego pediatry, jak w Krakowie. Odpowiedz Link
angelea974 Re: dobry pediatra;Torun 06.06.07, 23:35 Witam, jestem mamą 10-letniej dziewczynki i prawie dwuletniego chłopca. Od kiedy córka skończyła 2 lata zaczęłam chodzić do pediatry p. dr Wilkans z poradni CITOMED - k. Elany, okolicy Rubinkowa II, ul. Skłodowskiej. Generalnie mogę jednak polecić wszystkie p. doktor z Citomedu - oprócz dr Dembińskiej - antypatyczna, po prostu jej nie lubie i unikam. Poziom leczenia w Citomedzie uważam za wysoki, nie ładują antybiotyków, raczj nowoczesne metody leczenia: leki wziewne, antyalergiczne, trochę homeopatii itp. Jest dobra poradnia alergiczna i wiele innych jak to w normalnej przychodni. Mają własne pogotowie, w nocy ostry dyżur. Rejestracja od 7 rano, wyłącznie telefonicznie, na konkretną godzinę. Do dzieci zdrowych - tylko wcześniejsze umówienie się np. na szczepienie, bilans, nie da rady wejść "z ulicy". Unikam "przypadkowych" lekarzy, chodzę tylko do dr Wilkan lub Ornass-Bendyk. Pozdrawiam Odpowiedz Link