leneczkaz 12.02.10, 17:29 Czy to możliwe, żeby dziecko miało temp od 24h. (w nocy 40C) przez wyrzynające się zęby? Brak innych objawów. Trzydniówkę (raczej) już przechodził. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Temperatura & ząbkowanie 12.02.10, 18:58 moja młodsza miała. Najczęście przyplątywał się jej również katar, ale nie taki, który tłumaczyłby taką gorączkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamasi Re: Temperatura & ząbkowanie 12.02.10, 19:02 niestety nie. Teraz panuje jakies świństwo, juz 2 moje koleżanki wylądowały z maluchami w szpitalu - wysoka gorączka ok. 40 stopni, wymioty, powiększone węzły chłonne, odwodnienie mimo wypijania dużej ilości płynów - jakas bakteria w jelitach. Oby tak nie było w Waszym przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
kartunz Re: Temperatura & ząbkowanie 12.02.10, 19:32 Bardzo możliwe. Mojemu dziecku wychodza piątki. Zaczęło się od gorączki 39 stopni(utrzymała się prawie 3 dni). Drugiego dnia pojawił się mega katar, który trwa już prawie półtora tygodnia. Byliśmy u naszej pediatry i mały nie jest chory, to wina ząbkowania. Do tego paskudne kupy. To samo przechodziliśmy rok temu jak wychodziły 3 i 4. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnie.szkaa Re: Temperatura & ząbkowanie 12.02.10, 19:33 tak to mozliwe, moja tak ma kiedy zabkuje Odpowiedz Link Zgłoś