indjanek 30.08.16, 16:20 I nie da się ściągnąć fridą, słyszę takie pochrapywanie podczas spania i karmienia. Jakieś porady? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biankao Re: Katar, którego nie widać 30.08.16, 17:00 Moja córka też tak miała przez 2 tygodnie. Psikałam wodą morską i odciągałam rano i wieczorekm Katarkiem, aż w końcu przeszło. Fridą nic się nie udawało ściągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
ela.dzi Re: Katar, którego nie widać 30.08.16, 22:26 Zakraplaj sól fizjologiczną lub swoje mleko i niech to wszystko wypłynie. Kładź na brzuchu do spania, może prędko się nie przekręcił i katar spłynie. Albo spróbuj Katarka. Odpowiedz Link Zgłoś
evdokia Re: Katar, którego nie widać 30.08.16, 23:04 Może to nie katar, tylko sapka? Moje dzieci tak miały w okresie okołonoworodkowym. Zakraplałam, oczyszczałam, a mleko podczas karmienia znów do nosków wchodziło i furczało. Po kilku tygodniach minęło. Odpowiedz Link Zgłoś
rosynanta Re: Katar, którego nie widać 31.08.16, 22:58 Hm, moje tak miało przez pewien czas, pediatra powiedziała, że to przez jakieś zbyt jeszcze miękkie chrząstki w nosie (?) i że minie samo. Nic nie robiłam, bo nie wyglądało na to, żeby dziecku to przeszkadzało No i rzeczywiście minęło. Odpowiedz Link Zgłoś
indjanek Re: Katar, którego nie widać 01.09.16, 10:16 Chyba nie sapka - młody ma 9,5m-ca. Jest po infekcji, ja też zakatarzona, taki gęsty katar. Próbujemy katarkiem , niewiele wylatuje Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina021284 Re: Katar, którego nie widać 01.09.16, 21:20 Mój syn jak miał katar to nasivin dla maluszków i woda morska sól fizjologiczna wysusza strasznie śluzówki wiec nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Katar, którego nie widać 03.09.16, 21:11 mój też tak pochrumkuje często, bez choroby, a noworodkiem nie jest od 6 miesięcy. Zakraplam czasem solą fizjologiczną, pomaga. Możesz też swoim mlekiem, podobno działa cuda, zapomniałam o tym i następnym razem spróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
indjanek Re: Katar, którego nie widać 03.09.16, 21:44 Mleko do nosa - mam jakiś opór Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Katar, którego nie widać 03.09.16, 23:37 Normalna sprawa. I skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
rulsanka Re: Katar, którego nie widać 04.09.16, 19:56 Mleko jest super. Ale jeżeli katar jest na tylnej ścianie i trudny do ściągnięcia to stawiam na efekt ząbkowania i daj temu spokój. Odpowiedz Link Zgłoś