edys9 28.09.05, 00:55 Mam 4 -letnia córeczkę. Musi mięć wykonany zabieg usunięcia tzw. trzeciego migdałka, czy ktoś wie gdzie mozna ten zabieg wykonać metodą laserową i ile to kosztuje. Z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasil_ka Re: PRZEROŚNIĘTY MIGDAŁ 28.09.05, 09:33 Mój syn miał wycinany migdał metodą endoskopową w Warszawie w Krajmedzie. Tam chyba na stronach www opisują tę metodę. To jest zadje się najbardziej nowoczesna metoda usuwania migdała. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia5001 Re: PRZEROŚNIĘTY MIGDAŁ 28.09.05, 11:14 jestes zadowolony? bo ja tez mam tam isc (na wyciecie migdala, czyszczecnie zatok i zakladanie drenów) ile (jesli mozna zapytac) cie to kosztowało? wasil_ka napisała: > Mój syn miał wycinany migdał metodą endoskopową w Warszawie w Krajmedzie. Tam > chyba na stronach www opisują tę metodę. To jest zadje się najbardziej > nowoczesna metoda usuwania migdała. Odpowiedz Link Zgłoś
wasil_ka Re: PRZEROŚNIĘTY MIGDAŁ 28.09.05, 12:05 Jestem bardzo zadowolona z Krajmedu. Mój syn miał wycynany trzeci migdał i zakłądane dreny. Organizacja zabiegu rewelacyjna - co w przpadku małego dziecka jest bardzo ważne. Syn został wniesiony na salę operacyjną przez tatę i reszty już nie pamiętał. PO obudzeniu nic go nie bolało. Mógł zjeśc lody. Potem żadnych komplikacji a efekty są takie że od tego czasu nie choruje na uszy. Operował go dr Krajewski. Super gość. Nie pamiętam ile płaciliśmy - ale możan tam zadzwonić i zapyać o cenę. Chyba z 3000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia5001 Re: PRZEROŚNIĘTY MIGDAŁ 28.09.05, 11:00 mozna prywatnie w klinice krajmed (warszawa, walbrzyska) edys9 napisała: > Mam 4 -letnia córeczkę. Musi mięć wykonany zabieg usunięcia tzw. trzeciego > migdałka, czy ktoś wie gdzie mozna ten zabieg wykonać metodą laserową i ile > to kosztuje. Z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś