anulla30 31.10.05, 13:26 POLECAM DR.WOŚKO Z PORADNI REJONOWEJ NA WROCŁAWSKIEJ W WARSZAWIE.JESTEM Z NIEJ ZADOWOLONA,RZECZOWA,KRÓTKO I NA TEMAT Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anesia11 Re: WARSZAWA DR.WOŚKO 01.11.05, 15:15 Miałam kontakt z Dr.Wośko oczywiście jak przyjeżdzała na wizyty domowe było wszystko w porządku dokładnie badała wyjaśniała ale już w przychodni to właśnie szybko i niedokładnie.Ja się od niej wypisałam, Odpowiedz Link
joasia-z-warszawy Re: WARSZAWA DR.WOŚKO 10.02.06, 18:52 Mnie też nie bardzo odpowiadało jej podejście. Zapisaliśmy za to dzieci w tej przychodni do dr Szarek. REWELACJA!!! Rzeczowa, kompetentna, przemiła, nie spieszy się, zawsze stawia dobrą diagnozę. Jest otwarta - nie szasta antybiotykami, potrafi zapisać bańki albo zioła. Świetna. Odpowiedz Link
kaskazuza Re: WARSZAWA DR.WOŚKO 20.06.06, 23:11 Ciekawe czy ma cos wspolnego z pediatra o tym samym nazwisku, który mnie leczył jak byłam mała? Odpowiedz Link
agatka_1977 Re: WARSZAWA DR.WOŚKO 25.10.06, 09:57 Mnie tez jak byłam mała, leczył Dr. Wośko, świetny lekarz, wiecie coś o Nim czy On jeszcze żyje? Nie znam lepszego lekarza niż ON. Może jeszcze przyjmuje gdiześ? Szukam dla swojej córki dobrego pediatry, wydawało mi sie, że ta lekarko do któej córka chodzi jest ok, ale niestety, cóka jak kasłała to kaszle i jeszcze gorzej, a specyfiki Pani doktor nie pomagaja. Odpowiedz Link
asia_k2 Re: WARSZAWA DR.WOŚKO 09.12.06, 00:26 wiem, że dr. Mieczysław Wośko przyjmuje na Elektoralnej 28/63. czy to ten sam, nie wiem. tel: 620-38-86 Odpowiedz Link
inkak80 Re: WARSZAWA DR.WOŚKO 23.06.15, 12:24 Dr. Wośko żyje jeszcze i ma się dobrze. Chodzę do niego ze swoimi dziećmi. Przyjmuje prywatnie na Woli. Świetny lekarz i tak naprawdę tylko do niego mam zaufanie. Odpowiedz Link