Dodaj do ulubionych

WARSZAWA DR.WOŚKO

31.10.05, 13:26
POLECAM DR.WOŚKO Z PORADNI REJONOWEJ NA WROCŁAWSKIEJ W WARSZAWIE.JESTEM Z
NIEJ ZADOWOLONA,RZECZOWA,KRÓTKO I NA TEMAT
Obserwuj wątek
    • anesia11 Re: WARSZAWA DR.WOŚKO 01.11.05, 15:15
      Miałam kontakt z Dr.Wośko oczywiście jak przyjeżdzała na wizyty domowe było
      wszystko w porządku dokładnie badała wyjaśniała ale już w przychodni to właśnie
      szybko i niedokładnie.Ja się od niej wypisałam,
    • joasia-z-warszawy Re: WARSZAWA DR.WOŚKO 10.02.06, 18:52
      Mnie też nie bardzo odpowiadało jej podejście. Zapisaliśmy za to dzieci w tej
      przychodni do dr Szarek. REWELACJA!!! Rzeczowa, kompetentna, przemiła, nie
      spieszy się, zawsze stawia dobrą diagnozę. Jest otwarta - nie szasta
      antybiotykami, potrafi zapisać bańki albo zioła. Świetna.
    • kaskazuza Re: WARSZAWA DR.WOŚKO 20.06.06, 23:11
      Ciekawe czy ma cos wspolnego z pediatra o tym samym nazwisku, który mnie leczył
      jak byłam mała?
      • halinah2 Re: WARSZAWA DR.WOŚKO 22.07.06, 23:00
        córka.
      • agatka_1977 Re: WARSZAWA DR.WOŚKO 25.10.06, 09:57
        Mnie tez jak byłam mała, leczył Dr. Wośko, świetny lekarz, wiecie coś o Nim czy
        On jeszcze żyje? Nie znam lepszego lekarza niż ON. Może jeszcze przyjmuje
        gdiześ? Szukam dla swojej córki dobrego pediatry, wydawało mi sie, że ta
        lekarko do któej córka chodzi jest ok, ale niestety, cóka jak kasłała to kaszle
        i jeszcze gorzej, a specyfiki Pani doktor nie pomagaja.
        • asia_k2 Re: WARSZAWA DR.WOŚKO 09.12.06, 00:26
          wiem, że dr. Mieczysław Wośko przyjmuje na Elektoralnej 28/63. czy to ten sam,
          nie wiem. tel: 620-38-86
        • inkak80 Re: WARSZAWA DR.WOŚKO 23.06.15, 12:24
          Dr. Wośko żyje jeszcze i ma się dobrze. Chodzę do niego ze swoimi dziećmi. Przyjmuje prywatnie na Woli. Świetny lekarz i tak naprawdę tylko do niego mam zaufanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka