IP: *.* 06.03.03, 10:42
Szukam dobrego łagodnego srodka przeczyszczajacego, mam problemy z wyproznianiem sie, istny horror, jestem dwa tyg. po porodzie i mam zszyte krocze, pozdrawiam Gosia.
Obserwuj wątek
    • Gość: ceramik Re: Help IP: *.* 06.03.03, 10:45
      Proponuję suszone śliwki kalifornijskie. Pozdrawiam
      • Gość: 141278 Re: Help IP: *.* 06.03.03, 10:54
        Śliwki kalifornijskie? pomogą mi? w aptece tez mi powiedziano o śliwkach, nie ma jakichs srodków chemicznych na moją przypadłosc?
        • Gość: Marina Re: Help IP: *.* 06.03.03, 11:06
          pollitrowy jogurt niekoniecznie naturalny zasyp obficie otrebami i /lub rodzynkami, platkami owsianymi .Swietne sa truskawki - dostaniesz bez problemu mrozone albo kiwi.Na czarna godzine czopki glicerynowe z apteki, na mrok lewatywa -do przejscia .M
          • Gość: ceramik Re: Help IP: *.* 06.03.03, 11:27
            Rzecz w tym, że przy karmieniu piersią nie polecam ani jogurtu (kolka), ani truskawek i kiwi (silnie uczulają dziecko). Śliwki są naprawdę bardzo dobre!!!!!!! SKUTECZNOŚĆ BARDZO WYSOKA!
            • Gość: kamyczek Re: Help IP: *.* 06.03.03, 11:48
              Xenna extra - 2 tabletki i po kilku godzinach masz spokój
    • Gość: szkut Re: Help IP: *.* 06.03.03, 13:19
      Fakt rodziłam 4 lata temu za pięć tygodni powtórka z rozrywki. Pamiętam, także moje problemy z wyprożnianiem spowodowane oprócz podłoża fizjologicznego także strachem i dośc nieprzyjemnym uczuciem że zaraz coś strzeli. Ja stosowałam najzwyklejsze czopki rycynowe. Pomogły.Toaletowego powodzeniaJola
    • Gość: ika72 Re: Help IP: *.* 06.03.03, 13:50
      Polecam Ci Laxacur - jest to lek regulujący czynność przewodu pokarmowego przy biegunkach i zaparciach. Występuje w poctaci granulatu z którego robi się zawiesinę doustną. 1 torebka zawiera 3,25g łupin nasiennych babki jajowatej. Ja to stosowałam w ciąży i po - pomogło. Ale jeśli chcesz poradż się w tej sprawie jakiegoś lekarza, położnej lub zapytaj w aptece. Pozdrawiam Monika
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka