jukilop 11.04.07, 23:07 co u Was , jak decyzja (kangarosa) wiem że żle napisałam nazwisko - przepraszam Mam nadzieję że jak zawsze trzymasz sie dzielnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytek1909 Re: Edytek ??? 12.04.07, 07:54 Kalangosa)))))))) Powiem uczciwie ,że decyzji nie mam.Prof.Wojtalik się nie odzywa a ja boję się dowiadywać....wiem to głupie ale tak jest.Dałam sobie termin do jutra, jeśli On się nie odezwie to będę dzwonić w poniedziałek. Dziękuję za zainteresowanie....Buzia,pa Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Re: Edytek ??? 12.04.07, 09:41 Edyta, mocno trzymamy kciuki za Nikole. Zobaczysz, ze wszystko bedzie dobrze. Masz SUPER dziewczyne!!!! Trzymaj sie dzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1909 Operacja............ 12.04.07, 17:25 Dostałam pismo z kliniki, będzie operacja............ Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: Operacja............ 12.04.07, 20:47 wyobrażam sobie co czujesz , nie właściwie to nie mam pewnie o tym zielonego pojęcia ... Przykro mi że stajesz znów przed ważną , bardzo ważną decyzja. Moge sie tylko pomodlić , by Pan Bóg był wtedy bardzo blisko Ciebie . Po prostu powiedz mu " cokolwiek każesz ... ufam Ci " nic więcej nie umiem dla Was zrobić , przykro mi. zadzwoń jak ochłoniesz Odpowiedz Link Zgłoś
barbarajarzabek Re: Operacja............ 12.04.07, 21:35 Edytko jesteśmy z Wami całym sercem.... Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia347 Re: Edytek ??? 12.04.07, 22:15 Edyta, wierzę tak jak i Ty, że wszystko będzie ok. Jesteśmy z Wami. Niechorze mamy już zaklepane na sierpień, więc planuj urlop i czekamy na Was. Całuję mocno. Zadzwonię po niedzieli. Małgosia mama Madzi Odpowiedz Link Zgłoś
hsynowiec Re: Edytek ??? 13.04.07, 12:00 My również mocno trzymamy kciuki za Nikolę i wierzymy że wszystko skończy się pomyślnie. Edyta trzymaj się mocno,Nikola jest dzielną dziewczynką i na pewno wszystko sie uda!!!! Hanka z Kubusiem HLHS Odpowiedz Link Zgłoś