laiso 16.06.04, 09:00 CZY MOŻECIE POLECIĆ MI DOBREGO LEKARZA ALERGOLOGA W WARSZAWIE? POZDRAWIAM ANKA I KUBA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joladz Re: ALERGOLOG WARSZAWA 16.06.04, 11:57 ja chodze na Działdowska do dr Zagórskiej, chodze tam panstwowo a to znaczy ze dlugo trzeba czekac na wizyte ale testy robia szybko a ostatnio na patch testy chodzilam na oddzial bez problemu w ciagu kilku dni od wizyty.jestem bardzo zadowolona. jola Odpowiedz Link Zgłoś
laiso Re: ALERGOLOG WARSZAWA 16.06.04, 12:26 A CZU MOŻESZ PODAĆ JAKIŚ TELEFON POD KTÓRYM MOGŁABYM SIĘ UMÓWIĆ? CZY POTRZEBNE JEST SKIEROWANIE? POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: ALERGOLOG WARSZAWA 16.06.04, 12:42 Do nich wszystkich się czeka 100 lat ). Chodzę prywatnie do dr. Zawadzkiej. Najgorzej jest zapisac sie pierwszy raz. Czeka się miesiąc, czasami dwa. Potem jest już łatwiej bo wizyty kontrolne sa własnie co 2-3 miesiące, a jak dzieciak starszy i wszystko ok to co 6 Odpowiedz Link Zgłoś
eli8 Re: ALERGOLOG WARSZAWA 22.06.04, 11:07 kruffa napisała: Chodzę prywatnie do dr. Zawadzkiej. > Najgorzej jest zapisac sie pierwszy raz. Czeka się miesiąc, czasami dwa. Potem > a mozesz podac jakies namiary na prywatny gabinet dr.Zawadzkiej? mi na Działdowskiej nie byli w stanie nic podac , rzekomo nie wiedzieli gdzie przyjmuje Ela Odpowiedz Link Zgłoś
joladz Re: ALERGOLOG WARSZAWA 16.06.04, 13:41 telefon na Dzialdowska na centrale jest 45 23200,a do por.alerg. 4523257 czytalam na tym forum ze niezli sa tez inni lekarze;pojawialo sie nazwisko Chmielewska, Krauze (sprawdz)pewnie wszyscy sa ok, chociaz raz jak nie bylo naszej pani doktor Zagorskiej i przyjmowala jakas inna z tytulem naukowym to nie bylam zadowolona. Ale ja generalnie wyznaje zasade ze iz mniej przed nazwiskiem tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
aog Re: ALERGOLOG WARSZAWA 16.06.04, 14:24 my też korzystamy z fundacji na Działdowskiej tyle, że chodzimy do prof. Kulusa, którego gorąco polecam. Jedyny minus to cena wizyty 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
monikawas Re: ALERGOLOG WARSZAWA 16.06.04, 23:25 CZESC JA KORZYSTAM Z RAD DR SIERADZKIEJ KTÓRA PRZYJMUJE W FALCU PRZY UL.SAPIEŻYŃSKIEJ 10 TEL DO REJESTRACJI 536 97 40 KOSZT WIZYTYOK 60 ZŁ ALE JAK BĘDZIESZ MIAŁA WIĘKSZY PROBLEM Z DZIECKIEM ( JA CHODZE PRZYNAJMNIEJ 2 RAZY W M-CU)TO BYC MOZE OTRZYMASZ KARTE Z RABATEM I PLACISZ 35 ZŁ -KOBITKA NAPRAWDE OK JEST PEDIATRĄ I PUMMOLOGIEM ALERGOLOGIEM Z DOŚWIADCZENIEM W CENTRUM ZDROWIA DZIECKA POZDR MONIKA MAM 20 M-CZNEJ OLGI Odpowiedz Link Zgłoś