Dodaj do ulubionych

ALERGOLOG WARSZAWA

16.06.04, 09:00
CZY MOŻECIE POLECIĆ MI DOBREGO LEKARZA ALERGOLOGA W WARSZAWIE?
POZDRAWIAM
ANKA I KUBA
Obserwuj wątek
    • joladz Re: ALERGOLOG WARSZAWA 16.06.04, 11:57
      ja chodze na Działdowska do dr Zagórskiej, chodze tam panstwowo a to znaczy ze
      dlugo trzeba czekac na wizyte ale testy robia szybko a ostatnio na patch testy
      chodzilam na oddzial bez problemu w ciagu kilku dni od wizyty.jestem bardzo
      zadowolona.
      jola
      • laiso Re: ALERGOLOG WARSZAWA 16.06.04, 12:26
        A CZU MOŻESZ PODAĆ JAKIŚ TELEFON POD KTÓRYM MOGŁABYM SIĘ UMÓWIĆ? CZY POTRZEBNE
        JEST SKIEROWANIE?
        POZDRAWIAM
      • kruffa Re: ALERGOLOG WARSZAWA 16.06.04, 12:42
        Do nich wszystkich się czeka 100 lat smile). Chodzę prywatnie do dr. Zawadzkiej.
        Najgorzej jest zapisac sie pierwszy raz. Czeka się miesiąc, czasami dwa. Potem
        jest już łatwiej bo wizyty kontrolne sa własnie co 2-3 miesiące, a jak dzieciak
        starszy i wszystko ok to co 6 smile
        • eli8 Re: ALERGOLOG WARSZAWA 22.06.04, 11:07
          kruffa napisała:
          Chodzę prywatnie do dr. Zawadzkiej.
          > Najgorzej jest zapisac sie pierwszy raz. Czeka się miesiąc, czasami dwa.
          Potem
          > a mozesz podac jakies namiary na prywatny gabinet dr.Zawadzkiej?
          mi na Działdowskiej nie byli w stanie nic podac , rzekomo nie wiedzieli gdzie
          przyjmuje
          Ela
    • joladz Re: ALERGOLOG WARSZAWA 16.06.04, 13:41
      telefon na Dzialdowska na centrale jest 45 23200,a do por.alerg. 4523257
      czytalam na tym forum ze niezli sa tez inni lekarze;pojawialo sie nazwisko
      Chmielewska, Krauze (sprawdz)pewnie wszyscy sa ok, chociaz raz jak nie bylo
      naszej pani doktor Zagorskiej i przyjmowala jakas inna z tytulem naukowym to
      nie bylam zadowolona. Ale ja generalnie wyznaje zasade ze iz mniej przed
      nazwiskiem tym lepiej.
      • aog Re: ALERGOLOG WARSZAWA 16.06.04, 14:24
        my też korzystamy z fundacji na Działdowskiej tyle, że chodzimy do prof.
        Kulusa, którego gorąco polecam. Jedyny minus to cena wizyty 100 zł.
    • monikawas Re: ALERGOLOG WARSZAWA 16.06.04, 23:25
      CZESC
      JA KORZYSTAM Z RAD DR SIERADZKIEJ KTÓRA PRZYJMUJE W FALCU PRZY UL.SAPIEŻYŃSKIEJ
      10 TEL DO REJESTRACJI 536 97 40 KOSZT WIZYTYOK 60 ZŁ ALE JAK BĘDZIESZ MIAŁA
      WIĘKSZY PROBLEM Z DZIECKIEM ( JA CHODZE PRZYNAJMNIEJ 2 RAZY W M-CU)TO BYC MOZE
      OTRZYMASZ KARTE Z RABATEM I PLACISZ 35 ZŁ -KOBITKA NAPRAWDE OK JEST PEDIATRĄ I
      PUMMOLOGIEM ALERGOLOGIEM Z DOŚWIADCZENIEM W CENTRUM ZDROWIA DZIECKA
      POZDR
      MONIKA MAM 20 M-CZNEJ OLGI
    • laiso Re: ALERGOLOG WARSZAWA 18.06.04, 12:51
      DZIĘKUJĘ ZA POMOC!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka