Dodaj do ulubionych

Do oddania Bebilon Pepti i Nutramigen, W-wa

17.04.06, 20:21
Hej!
Mam do oddania prawie cały Bebilon Pepti (otwarty 7 kwietnia)i Nutramigen
(otwarty 10 kwietnia).Karmiłam moją małą tylko 2 razy tymi mieszankami i
okazało się niestety,że jest na obie uczulona uncertain
Mieszkam na Pradze Południe w okolicy Ronda Wiatraczna...
Pozdrawiam!
KasiaMN
Obserwuj wątek
    • milezaskoczona Re: Do oddania Bebilon Pepti i Nutramigen, W-wa 17.04.06, 20:32
      Witam, napisz proszę jak smakuje Bebilon Pepti. Czy jego smak jest zbliżony
      bardziej do zwykłego Bebiko czy do Nutramigenu?Założe tez taki wątek, bardzo mi
      zalezy na odpowiedzi.
      • abumba smak bebilonu pepti 17.04.06, 20:35
        hej!
        Bebilon Pepti jest w miarę smaczny,ma słodki smak,łądnie pachnie,jest o wiele
        lepszy od Nutramigenu.Zwykłego Bebiko nie próbowałam...
        Pozdarwiam!
        Kasia
        • bursztyn3 Re: smak bebilonu pepti 18.04.06, 11:43
          witaj! Ja trochę z innej beczki: jak objawiła się alergia na oba preparaty u
          Twojego Dziecka i kiedy (tzn po jakim czasie od włączenia) pojawiła się ona?
          • abumba objawy alergii 18.04.06, 17:39
            Hej!
            U nas tradycyjnie-silne zmiany na skórze policzków już kilka godzin po zjedzeniu
            Bebilonu i Nutramigenu.
            Pozdrawiam!
            Kasia
    • agataslysz Re: Do oddania Bebilon Pepti i Nutramigen, W-wa 19.04.06, 15:42
      Witam, czy oferta jeszcze aktualna? Moja Jagódka (5 mies) ma skazę białkową i
      nietolerancję laktozy (prawdopodobnie, bo badania i wizyty lekarskie wciąż
      trwają). Nie mogę karmić jej piersią, ani normalnymi mieszankami, ostatnio je
      nutramigen, ale coraz mniej chętnie, dlatego myśleliśmy o przejściu właśnie na
      bebilon pepti. W każdym razie obie mieszanki bardzo by się przydały. Dzięki za
      odp. Pozdrawiamy
      Agata i Jagódka
      • abumba Re: Do oddania Bebilon Pepti i Nutramigen, W-wa 19.04.06, 15:48
        Hej!
        Już jedna osoba się zgłosiła.Dałam do siebie namiary.Jak do jutra się nie
        odezwię to skontaktuję sie z Tobą...
        Pozdrawiam!
        KasiaMn
        • agataslysz Re: Do oddania Bebilon Pepti i Nutramigen, W-wa 19.04.06, 16:21
          Sprawdzę rano, czy są nowe wieści w tej spr., ale jeśli mleczko zostanie, a ja
          się nie odezwę, to znaczy, że mam problemy z internetem( dostarcza nam go
          osiedlowa kablówka, niestety, często zawodna). Wtedy będę wdzięczna za kontakt
          (504-113-115) albo za to, że po prostu poczekasz... Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka