betty69 25.07.06, 14:02 Co lepiej podac alergikowi Gerbera czy Hippa marchewke? Pozdr B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karotka11 Re: Gerber czy Hipp marchewka 25.07.06, 15:36 Marchewka Gerbera ma w składzie tylko marchewkę. Natomiast przeglądałam skład słoiczków innych firm, na których w tytule jest np. tylko jabłko, ale zazwyczaj jest jeszcze kilka innych składników. Odpowiedz Link Zgłoś
betty69 Re: Gerber czy Hipp marchewka 25.07.06, 17:53 Gerber ma w skladzie 100% marchwi, natomiast Hipp 90% marchwi i woda. Patrze juz na skald. Od pediatry slyszalam ze dla alergikow polecany jest Hipp. Chcialam jednak sie dowiedziec czy ktos mial rozne doswiadczenia ze sloiczkami (w sensie alergii pokarmowej), pomimo ze sklad wlasciwie ten sam. pozdr b. Odpowiedz Link Zgłoś
makkad Re: Gerber czy Hipp marchewka 25.07.06, 19:50 Ja miałam doświadczenie z jabłkiem. Po przecierze i soku Hippa nic się nie działo, po soku Gerber - wysypka na całym ciałku i od tamtej pory uczulenie na jabłko w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś