Dodaj do ulubionych

Elocom - ulotka

IP: *.* 22.07.02, 09:15
Witajcie emamy!W szale przedwakacyjnych porządków "posprzątałam" sobie ulotkę od kremu elocom, a za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć, ile razy dziennie mogę go stosować. Chcę małej raczej pomóc niż zaszkodzić, więc boję się ryzykować. Czy któraś z Was może mi napisać, co ulotka mówi o dawkowaniu?Z góry dziękuję,Sylwia
Obserwuj wątek
    • Gość: halina Re: Elocom - ulotka IP: *.* 22.07.02, 09:29
      Ulotki tez juz nie mam, ale dawkowania jestem pewna - najwyzej raz dziennie i to cienko.Pozdrawiam
    • Gość: Elik Re: Elocom - ulotka IP: *.* 22.07.02, 10:09
      Też wydaje mi się , że raz dziennie. My smarujemy tylko na noc, bo jeśli skóra wystawiona będzie na słońce to mogą powstać trwałe przebarwienia.
    • Gość: kocurek Re: Elocom - ulotka IP: *.* 22.07.02, 14:43
      Cytuję: "miejscowo raz dziennie na miejsca chorobowo zmienione", "nie stosować na duże powierzchnie skóry, błony śluzowe i skórę powiek", "u dzieci stosować nie dłużej niż przez 21 dni".Pozdrawiam :hello:Kicia
    • Gość: asia_t Re: Elocom - ulotka IP: *.* 22.07.02, 17:25
      nam lekarka zalecala raz dziennie (na noc, bo w dzien reaguje ze sloncem i moga sie tworzyc biale zmiany) przez 3 dni. Nie dluzej. ale to chyba zalezy od stopnia uczulenia? Jak sie u nas cos pojawia, smarujemy dziecko punktowo elocomem, znika jak reka odjal!pozdrowionkaasiaT
      • Gość: SylwiaKarolina Re: Elocom - ulotka IP: *.* 22.07.02, 20:42
        Dzięki dziewczyny, to już dzisiejszy limit wyczerpałam rano.Dobrze, że było raczej pochmurno ;) . Pozdrawiam,Sylwia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka