maciek.zwany.jajem 03.03.07, 23:08 Pomagam adminowi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=58017582&a=58403518 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *** Re: Pomagam adminować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 23:11 To jest niesprawiedliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Pomagam adminować 03.03.07, 23:17 Gość portalu: *** napisał(a): > To jest niesprawiedliwe. Co jest niesprawiedliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Pomagam adminować 04.03.07, 13:43 roman_j napisał: > W ten sposób nie pomagasz. Przepraszam. Ale chyba wychwyciłeś moją intencję? Popatrz, ilu uwierzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Pomagam adminować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 08:40 to przypadek beznadziejny, niestety , to wszyscy wiedzą "9. AGORA dołoży wszelkich starań w celu zapewnienia prawidłowego działania Forum Gazeta.pl oraz udzieli pomocy w rozwiązywaniu problemów dotyczących jego funkcjonowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta Re: Pomagam adminować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 08:49 bezczelność Romanna j jest ogromna, znamy ja wszyscy ciekawe co na to pani Krysia, bardzo porzadna Pani która dowie sie na pismie o wyczynach tego dziwaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pleciuga Re: Pomagam pleśc IP: *.plock.mm.pl 04.03.07, 11:50 Czy już nie macie umiaru? Po co te osoby trzecie do rozgrywek z RJ. A tak w ogóle to pleciecie tematy bez sensu. Czy Płock już umarł? kolejny dowód nie istnienia rdzenia intelektualnego w naszym mieście. Ple, ple. Odpowiedz Link Zgłoś
henrykkreuz Re: Pomagam pleśc 04.03.07, 12:24 Jak to? Przecież Pan nim jest, znaczy tym rdzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pleciuga Re: Pomagam pleśc IP: *.plock.mm.pl 04.03.07, 12:35 Dla mnie jest pan niepewnym człowiekiem. Porusza pan tematy alaszpiegowskie przekraczające potrzeby ludzi. Więcej nie powiem. będzie bezpieczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ainipoajom Re: Pomagam adminować 04.03.07, 13:21 pochwal sie co jeszcze robisz posmiejemy sie Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Pomagam adminować 04.03.07, 14:09 ainipoajom napisał: > pochwal sie co jeszcze robisz Nie będę miał okazji, nie chodzę do gimnazjum. Więc z pogaduszek na przerwie z tobą nici. Ale i ty kiedyś wyrośniesz z wieku przechwałek. Niemniej próbuj, może kogoś namówisz. > posmiejemy sie Ty i twój troll? Rozdwojenie jaźni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesalka Re: Pomagam adminować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:25 Macku-jesteś bardzo złośliwy.... Nie odpowiadaj-porzucam ten wątek na zawsze ------------ jestem lesbijką ------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Pomagam adminować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:38 dzięki Bogu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znany i lubiany Re: Pomagam adminować IP: *.c251.petrotel.pl 04.03.07, 21:10 Mesalka wróciła. Hurra. Mesalka i Dianka - dwie papużki nierozłączki. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem do mało błyskotliwych 04.03.07, 23:20 To nie ja wyciąłem ten wątek. Gratuluje braku bystrości. Odpowiedz Link Zgłoś
arachneta Re: do mało błyskotliwych 04.03.07, 23:29 juz się wszystkim dostało.Temu kto wyrzucił, temu co znalazł. więcej nie będę szperała w starociach, znowu coś znalazłam ale może nie ruszać trupa?:) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: do mało błyskotliwych 04.03.07, 23:33 arachneta napisała: > juz się wszystkim dostało.Temu kto wyrzucił, temu co znalazł. > więcej nie będę szperała w starociach, znowu coś znalazłam ale może nie ruszać > trupa?:) Skoro to lubisz to szperaj ile chcesz. Zdanie na Twój temat mam już wyrobione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrzacy z boku Re: do mało błyskotliwych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 23:50 napewno zdanie takiego ....... ja wielce obchodzi hahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: do mało błyskotliwych 04.03.07, 23:53 Gość portalu: patrzacy z boku napisał(a): > napewno zdanie takiego ....... ja wielce obchodzi > hahahahahahahaha Jak widzisz w wątku poniżej obchodzi. Mnie natomiast nie obchodzi, czy wyleczysz się ze spazmatycznego śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
arachneta Re: do mało błyskotliwych 04.03.07, 23:50 wyrobić zdanie na podstawie jednego wątku? Przynajmniej dobre to zdanie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: do mało błyskotliwych 04.03.07, 23:58 Niezupełnie jednego, kilku. Staram się w ludziach dostrzegać dobro. Nie wnikam w pobudki jakimi się kierują. Ale nie napiszę tu, żeby Pani miała święty spokój od komentarzy głupców i pieniaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
arachneta Re: do mało błyskotliwych 05.03.07, 00:06 I w ten radosny sposób zakończyliśmy dwa dni wolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
milton_plock Re: do mało błyskotliwych 05.03.07, 00:16 ...a jutro do pracy, Rodacy :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: do mało błyskotliwych 05.03.07, 00:20 milton_plock napisał: > ...a jutro do pracy, Rodacy :) Wielu będzie się obijało i narzekało, ale za pracę się nie wezmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Pomagam adminować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 16:55 zgadza sie, za prace sie nie wezmą a jak ich zwlaniają to wtedy płacz, Odpowiedz Link Zgłoś