Dodaj do ulubionych

niepokój w nocy

IP: *.* 16.10.02, 15:11
Cześć, Czy alergia może objawiać sie w mniej standardowe sposoby niz wysypka. Moja mala ma roczek, w 3 m-cu miala najprawdopodobniej skaze bialkowa, pozniej wszystko minelo. Teraz od m-ca fatalnie spi w nocy, rzuca sie, placze (zabkowanie juz bylo). Zapytacie pewnie o nowe produkty w diecie. No wiec nic szczegolnego tam sie nie pojawilo, ostatnio nasililam tylko podawanie potraw pszennych (przy jednorazowym podaniu nie bylo oznak alergi). Dodatkowo pojawila sie odparzona pupa, ktorej od tygodnia nie moge wyleczyc. Ale zadnej wysypki, no moze dwie male plamki na raczkach.
Obserwuj wątek
    • Gość: SylwiaKarolina Re: niepokój w nocy IP: *.* 16.10.02, 17:57
      A robiłaś badanie moczu? Bo może to nie alergia, ale jakaś infekcja dróg moczowych? Ktoś już pisał chyba na "Zdrowiu" o kłopotach ze snem w przypadku takiej infekcji, a i odparzona pupa może na to wskazywać.Pozdrawiam,Sylwia
    • Gość: żona Re: niepokój w nocy IP: *.* 16.10.02, 20:11
      Alergia może objawiać się również w podany przez ciebie sposób. Mój syn nie miał wysypki, reagował na alergen rozwolnieniem. Reakcja na alergen może pojawić się nawet po kilku dniach. Dlatego na wszelki wypadek nowe rzeczy wprowadzaj w niewielkiej ilości i odeczekaj - do 4 dni. Nie wim co mu dałaś, ale niektóre rodzaje pieczywa w swym składzie mają mleka, więc trzeba uważać.
    • Gość: Jagna Re: niepokój w nocy IP: *.* 17.10.02, 20:23
      No i masz babo placek. Wysypka sie pojawila najpierw na plecach, teraz ma krosteczki na buzi (jest nieco spuchnieta), a ja gluten odstawilam pare dni temu. Boze juz nie mam pomyslow co odstawiac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka