Dodaj do ulubionych

Sigvaris:)

24.04.07, 10:52
Bylismy w piatek u dr Mikołajewiczsmile
Wrazenia super. Maly i my mamy lamblie i owsiki...stad brak rezultatow w
badaniu fragilisa.
Leczy nas wszystkich...bardzo mi sie to podoba. Moze to jest strzal w
dziesiatke? Trzymaj kciuki, wczoraj zaczelismysmile)

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sigvaris Re: Sigvaris:) 24.04.07, 11:23
      Zonko9, takie matki jak Ty trzeba ozłocić - cieszę się, że się nie poddajesz.
      Mam nadzieję, że M. tak jak nam i Wam pomoże.
      Leczcie się wszyscy. Nie dajcie się smile)
      • zonka9 Re: Sigvaris:) 24.04.07, 11:41
        Nie damy siesmile)) Chocby nie wiem cosmile))
        Dziekujemy Sigvarissmile
        • zonka9 Re: Sigvaris:) 10.05.07, 10:30
          Sigvaris...
          Dzis drugi dzien leczenie pyrantelum, ale powtorka po 14 dniach. Maly dzis jest
          wysypany i sie drapie, kupki robi luzniejsze i draznia mu one pupcie. Co to
          znaczy? Pewnie tak ma byc?
          Meza leczenie jak zwykle nie rusza, a mnie jak zwykle przy leczeniu robali peka
          glowa. (Spaceruje i kapie sie w soli)

Wiesz, po pierwszej dawce pyrantelum wyjechalismy na Mazury(gospodarstwo agro -
          polecam), na majowke (9dni) , tam synek jadl jablka (surowe!!!, gospodyni mu
          dala bez mojej wiedzy) i banany, tez surowe( ale po bananie surowym mial tylko
          malenkie(!) zaparcia, jak mu czasem dalam w domku. na Mazurach po jablku nic!
          Po bananie nic! Wszystko surowe. Byly tez inne rodziny z dziecmi i gdy maly
          bawil sie z nimi w piaskownicy przyszedl maluszek z chrupkami
          kukurydzianymi...moj MAciek mu je zabral i chyba ze 4 zjadl...TEZ NIC!!!!

Dr M. powiedziala, zeby nie dawac nic nowego dopoki sie nie wyleczymy...wiec
          nic nie chcialam dawac(dobrze, ze to byla ta przerwa miedzy leczeniem) Ale nic
          Malemu nie bylo, powtorzylam to jablko i banana, zeby sie przekonac, oczywiscie
          na urlopie i cholera nic. Inny klimat? Bo jablko ze sklepu , nie od gospodarzy
          bo przeciez teraz nie ma...
          Po pyrantelum, mamy jeszcze cala litanie lekow do wziecia, bo oprocz owsikow
          jest i lamblia.
          Buziakismile
          • sigvaris Re: Sigvaris:) 21.05.07, 22:04
            Zonko, kochana
            Jak jest. Byłam bez netu kilka dni.
            Jeśli aktualna sprawa napisz. Jeszcze przez kilka dni będę tylko wieczorami w
            necie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka