jo.st 11.06.03, 15:19 Moja córeczka (4 lata) właśnie zdradziła objawy alegrii wziewnej (diagnoza lekarza pediatry). Poszukuję dobrego homeopaty w Warszawie lub w okolicach. Dobrego, sprawdzonego, skutecznego. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jr25 Re: alergolog w Warszawie 15.06.03, 22:57 Jeśli twoja córka ma alergię wziewną lub początki astmy, to homeopata niewiele jej pomoże. Mogę polecić ci Swietnego alergologa w Warszawie. Od półtora roku leczy naszego dwuletniego synka z bardzo dobrym efektem. Jeśli chcesz dodatkowe informacji napisz do nas na adres jr25@gazeta.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: alergolog w Warszawie 25.06.03, 14:14 Ja polecam dr Czerwińską z Instytutu Matki i Dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
monaza Re: alergolog w Warszawie 07.07.03, 10:01 Ja korzystam ze świetnej Pani doktor w Polsko-Francuskim Centrum Alergologii na Złotej w Warszawie (dr Lisiecka-Hauptline). Naprawdę polecam, bo poradziła sobie już z wieloma problemami u naszego synka! Odpowiedz Link Zgłoś