olczam 24.06.07, 17:28 CZy ktoś coś wie, co się dzieje z serwisami pyłkowymi. Dawno do nich nie zagladałam, próbowałam bezskutecznie dzisiaj :o( Od dawna tak się dzieje czy tylko dzisiaj? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chalsia Re: Serwisy pyłkowe 24.06.07, 22:45 niestety już od jakiegoś czasu i co gorsza nie działa ich wewnętrzna poczta "kontakt do redakcji". Odpowiedz Link Zgłoś
mazeb Re: Serwisy pyłkowe 24.06.07, 22:59 a ja dzis wlasnie dostalam maila Komunikat Seriwisu Pyłkowego www.cetalergia.pl Region: Mazowsze W pogodne dni stężenie pyłku traw będzie bardzo wysokie. Utrzyma się bardzo wysokie stężenie zarodników grzybów mikroskopowych z rodzaju Cladosporium. Stężenie zarodników z rodzaju Alternaria będzie średnie. Trawy stężenie: bardzo wysokie tendencja: bez zmian Pokrzywa stężenie: średnie tendencja: wzrost Szczaw stężenie: średnie tendencja: bez zmian Babka stężenie: bardzo niskie tendencja: bez zmian Cladosporium stężenie: bardzo wysokie tendencja: bez zmian Alternaria stężenie: średnie tendencja: wzrost Dane: Ośrodek Badania Alergenów Środowiskowych Odpowiedz Link Zgłoś