weronka52 05.12.07, 23:04 U naszego maluszka wyniki wyszły dokładnie talie same wyniki lamblie + candida++ lekarz zapisał furazolidon przez 7 dni i na tym koniec czy możesz dokładniej opisać schemat leczenia Miłoszka.Nasz maluszek ma 1,5 roku . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polly6 Re: prośba do brises 73 10.12.07, 17:52 Witam, ja również jestem zianteresowana sposobem leczenia twojego synka, gdyż mamy w domu wszyscy alergie, czy mogłabyś mi również przesłać te informacje? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brises73 Re: prośba do brises 73 10.12.07, 22:49 Ależ to nie żadne informacje i broń Boże złote środki. Za radą nieocenionej Sigvaris oddałam kupkę dziecka do badania i wyszły w wyniku lamblie oraz candida. Potem zajęliśmy się leczeniem, bo u synka to nie była alergia tylko lamblioza. Nie mam niestety żadnego schematu, gdyż każdy jest indywidualny, mogę jedynie podzielić się własnymi doświadczeniami, na tym forum jest wiele takich mam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś