Dodaj do ulubionych

Zimowe Ecco czy Superfit??

02.12.11, 21:13
Znalazłam chyba w dobrej cienie i mam dylemat Ecco snowboarder czy Super Fit dla chłopca roz. 30? Nie miałam ich i nie wiem które o ile to możliwe są lepsze? Możecie mi doradzić? Dzięki
https://lh5.googleusercontent.com/-r44UuJ0j8z4/TtkwcDVr8II/AAAAAAAAFys/bPD-HD1YVR0/s720/ecco.jpg?gl=PL
Obserwuj wątek
    • 19rosa Re: Zimowe Ecco czy Superfit?? 02.12.11, 22:06
      nie wiem czy pomogę ale przynajmniej spróbuję
      synek nosi Ecco snowboardery drugi rok z rzędu i nie mam do nich zastrzeżeń, natomiast ja z racji rozmiaru 41 nie znalazłam dla siebie tego typu butów w ecco i mam superfity tego typu

https://dmdsklep.pl/environment/cache/images/300_0_productGfx_0c476f5d1008fa613a9afd6819ddb488.jpg
      są bardzo ciepłe, wygodne, nigdy nie przemokły jedno ale to słabe rzepy sad po jednym sezonie użytkowania, na zmianę z innymi zimówkami trzymają marnie sad Nie wiem czy mi się trafił taki egzemplarz czy ten typ tak ma.
      • 19rosa Re: Zimowe Ecco czy Superfit?? 02.12.11, 22:11
        dorzucę jeszcze pytanie o zimówki
        Kupujecie już na kolejny sezon, czy czekacie jeszcze do stycznia/lutego. W ubiegłym roku kupiłam w tym okresie SNOWBOARDERY za 160 zł z przesyłką więc w tej chwili cena 230 zł nie powala.
        • ireland1 Re: Zimowe Ecco czy Superfit?? 02.12.11, 22:16
          Dzięki rosa. Ja chciałam na tą zimę kupić i znalazłam za 217zł. Synek jedne buty ma,ale do końca zimy będą za małe...o ile będzie zima w tym roku wink
          A gdzie takie tanie kupiłaś w zeszłym roku w tym ''znanym'' sklepie internetowym?
          • 19rosa Re: Zimowe Ecco czy Superfit?? 02.12.11, 22:26
            Kupowałam przez allegro i to był rozmiar 27 więc to też może miało znaczenie
            "znany sklep" przysłał mi rozmiar 26 i dziwił się, że ich nie chcę tongue_out
            Rok wcześniej kupowałam w bosej stopie (dzisiaj weszłam na ich stronę i niestety nie mają ecco, zmieniła się też szata graficzna) i zmieściłam się w kwocie 180 zł
          • iberka Re: Zimowe Ecco czy Superfit?? 02.12.11, 22:31
            dorzucę od siebie, iż w lutym kupiłam buty w Ecco po 99pln. Kupiłam ecco teraa vg+ mimic+snowrider+coś tam z gore texem ale krótkie i za te 4 pary nie zapłaciłam 400 pln smile. Buty dzieciaki noszą i mam nadzieję na kolejne takie zakupy

Iza
            • 19rosa Re: Zimowe Ecco czy Superfit?? 02.12.11, 22:40
              E. terra są na rzepy czy sznurowane??
              Pytam z ciekawości bo przedszkolak to sobie ze sznurówkami w maluchach słabo radzi a paniom się nie chce i wolą jak dzieci mają buty na rzepy wink

a tak w ogóle to chyba po ostatniej akcji na facebooku miał być bojkot marki na E.......ale widać ma się dobrze
              • iberka Re: Zimowe Ecco czy Superfit?? 02.12.11, 22:44
                ja tam nic nie bojkotowałam smile
                terra są na rzepy i sznurowane/ 2 rodzaje zapięć są

iza
    • janka39 Re: Zimowe Ecco czy Superfit?? 02.12.11, 22:52
      To ja tylko powtorze, ze mojemu dziecku w snowboarderach nogi marzly okrutnie, wiec gdybym musiala,kupilabym superfity
      • ireland1 Re: Zimowe Ecco czy Superfit?? 03.12.11, 10:07
        Ja też kupiłam córce zimowe za śmieszne pieniądze w 'znanym sklepie', ale dla syna niestety już nie było rozmiaru. A znowu babka w sklepie z dziecięcymi butami polecała mi Gaspary za 249 zł, więc cena powalająca jak za buty polskiego producenta. I w dodatku nie wiem, czy są tej ceny warte?
        • fifiak Re: Zimowe Ecco czy Superfit?? 03.12.11, 16:09
          Syn nosi tego sezonu Superfity. Są lekkie i wygodne. Syn ma szczupłą nogę i leżą mu super. Nie wiem jak z ciepłotą, bo zimy i mrozu na razie brak. Zakupione w marcu w znanym sklepie za 99zł. Czekamy na test zimowy.
    • froobek Pytanie o Superfity 03.12.11, 16:51
      www.mivo.sklep.pl/product-pol-3118-Cross.html
      Czy te buty są wyższe niż standardowe śniegowce, czy tylko tak wyglądają na zdjęciu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka