Dodaj do ulubionych

Gdzie teraz można znaleźć piankowe buty?

20.06.13, 07:22
Wiecie, coś w stylu crocs, ale nieoryginalne, chłopięce rozmiar ok 29.
Syn ma skórzane sandałki, ale bardzo pozazdrościł koledze piankowych butów i mu podkrada. W Pepco są, ale czarne, a takich nie chcę. W obuwniczych byłam, ale jakieś takie całkiem zdezelowane i powyginane mi się wydały.
Może w jakimś supermarkecie będą. Gdzie szukać?
Obserwuj wątek
    • murwa.kac Re: Gdzie teraz można znaleźć piankowe buty? 20.06.13, 07:54
      w tesco byly fajne nawet. za 10 zl czy jakos tak.
      nie wiem czy sa nadal.
      • verika Re: Gdzie teraz można znaleźć piankowe buty? 20.06.13, 08:15
        Nie dawno były w Lidlu, są w Smyku, zdecydowanie odradzam zakup takich zupełnie no-name, moja szwagierka kupiła córci, później nie mogli stóp doleczyć, cała skóra jej obłaziła, niestety ten materiał w crocso podróbach biorąc pod uwagę to,że stopa się poci może różnie reagować ze skórą, no i niestety to nie jest to co w orginalnych crocsach, różnica jest na prawdę odczuwalna. W crocsach zazwyczaj dziecko chodzi 2 sezony a później sie je jeszcze odsprzedaje smile, nie dawno było sporo promocji, obniżek - poszukaj na pewno cos znajdziesz, ja kupowałam crocsy orginalne już nawet za 59 zł, więc uważam,że to super cena.... Nawet Crocsy LEGO kupiłam za 79 zł, gdzie regularna cena to ponad 100, a nawet wideję je za 150 !
        • asia_i_p Re: Gdzie teraz można znaleźć piankowe buty? 20.06.13, 14:00
          Nie każde dziecko tak reaguje. Moja córka ostatnio wypakowała z plecaka (jechała do babci) oryginalne Crocsy i wpakowała te z Biedronki (prawdopodobnie dlatego, że w kwiatki). Ani jedne ani drugie nie obcierają i nie uszkadzają skóry.
        • koza_w_rajtuzach Re: Gdzie teraz można znaleźć piankowe buty? 20.06.13, 16:51
          Moje dzieci miały już nieoryginalne crocsy i nic się nie działo. Oryginalne również miały i są fajne, mięciutkie, wiadomo.
          Ale ja nie szukam piankowych butów, żeby całe dnie syn w nich latał. Ot, na podwórko, bo w sandałkach więcej zachodu z odpinaniem, zapinaniem, a wychodzi wiele razy dziennie w ciągu dnia. Na wyjścia ma skórzane sandały. Córka chodzi po podwórku boso, ale syn ma "delikatniejsze" stópki i nie chce tak chodzić.
    • sagaa Re: Gdzie teraz można znaleźć piankowe buty? 20.06.13, 08:44
      Jeśli chodzi o takie pseudo crocsy to spory wybór (też chłopięcych) jest w Deichmannie i CCC . Np. w Tesco na Kapelance (zdaje się, że jesteś z Krakowa wink ) masz oba sklepy, więc można coś wybrać - rozmiarów było sporo i były różne rodzaje. Cena 19,99 zł. W Carrefourze i Tesco też były, ale z wyborem rozmiarów może być kiepsko.
      Wczoraj widziałam też reklamę Auchana z takimi butami (cena około 8 zł za parę), ale nie wiem czy chodziło o dziecięce czy dla dorosłych.
    • elieka na allegro poszukaj AXIM 20.06.13, 08:50
      w klapkach tej firmy (model a'la crocsy)syn śmiga już kolejne lato (chyba 4) - nie odparzają, nie uciskają, cena ok./19 zł.
      Kolory - do wyboru kilka, bardzo fajne.
    • cobrastic Re: Gdzie teraz można znaleźć piankowe buty? 20.06.13, 09:16
      warto ogłądać gazetkę biedronki , co jakiś czas mają je w swojej ofercie.

2tyg temu były w moim auchan

pierwsze kupiłam dziecku w Pepco, te w kształcie auta, uległam prośbą dziecka , po dwóch tygodniach naklejki i kółka poodpadały, a same buty popękały na palcach, teraz mamy zwykłe jednokolorowe z all, nosi po domu i dworze drugi mc, i nic im się nie dzieję.

w ogóle z Pepco mam same złe doświadczenia.
      • fantomka44 Re: Gdzie teraz można znaleźć piankowe buty? 20.06.13, 12:26
        w tesco są i polecam je
    • mama-tyma Re: Gdzie teraz można znaleźć piankowe buty? 20.06.13, 14:13
      moi biegają obecnie z takich z ccc allegro.pl/sandalki-chodaki-do-wody-walky-ccc-r-24-czerwone-i3335963359.html bardzo polecam 16zł, mięciutkie, wygodne i są w rozmiarze 29 też
      • eo_wina Re: Gdzie teraz można znaleźć piankowe buty? 21.06.13, 08:56
        O tak, te Walky z CCC ze Spidermanem też polecam - chodzi w nich mój starszak juz drugi sezon smile Nie wyginają się, leciutkie.
    • magata.d Re: Gdzie teraz można znaleźć piankowe buty? 21.06.13, 11:05
      Kupiłam w kauflandzie, po ok. 17 zł.
    • koza_w_rajtuzach Re: Gdzie teraz można znaleźć piankowe buty? 21.06.13, 11:11
      Dzięki za odpowiedzi. Kupiłam w Lidlu, była jeszcze ostatnia para w interesującym mnie rozmiarze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka