styczniowa2010 26.02.15, 22:27 Dzisiaj otwarcie TK MAXXU w Katowicach był ktoś , warto jechać , Co kupiłyście ciekawego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sinceramente Re: Tk Maxx Katowice 27.02.15, 07:55 Przede wszystkim to jest bardzo mały sklep. Nie ma co się równać z tymi w Czeladzi, czy Zabrzu (gdzie faktycznie można trafić fajne okazje). Dział dziecięcy tym samym też malutki i kiepsko zaopatrzony. Zaglądałam na ubrania, buty i zabawki i nic nie znalazłam wartego uwagi. Na damskim mnóstwo ubrań wymiętych i wyglądających jak psu z gardła, więc szybko odechciało mi się tam zakupów. No i okazji cenowych nie widziałam. Byłam wczoraj, bo mam po drodze z pracy, więc ok, ale gdybym się tam wybrała specjalnie na otwarcie, to byłabym bardzo rozczarowana. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka-am Re: Tk Maxx Katowice 27.02.15, 07:57 Byłam, nic nie kupiłam. Nawet jakbym coś upolowała to nie stałabym w kolejce do kasy, która wiła się przez cały sklep (pond 100 osób albo więcej). Sklep był okupowany przez tłumy, coś podobnego jak Lidl podczas akcji z Crocsami lub karpiem. Odpowiedz Link Zgłoś