Dodaj do ulubionych

nagrania z Open'er 2005

IP: *.tp1.net / *.kolornet.pl 11.07.05, 11:18
czy ktoś ma jakiekolwiek nagrania audio lub video z koncertów tegorocznego
Heineken Open'er? Ideałem byłby pełen zapis dźwiękowy z festiwalu, no ale nie
wiem czy mogę liczyć na tak wiele smile Jeśli ktokolwiek może mi pomóc, piszcie
w tym wątku.
Obserwuj wątek
    • artur666 Re: nagrania z Open'er 2005 11.07.05, 12:09
      Chyba nie mieszkasz w niemczech. Szkoda, bo NWR nadaje co noc wystepy ze
      weszystkich festivali. Osobiscie ciesze sie jak dziecko, bo mam duzo wspomnien
      z wielu koncertow.
      • Gość: snoopy Re: nagrania z Open'er 2005 IP: *.tp1.net / *.kolornet.pl 11.07.05, 12:15
        a nadawali też z polskiego open'era? i czy masz to gdzieś nagrane?
        • artur666 Re: nagrania z Open'er 2005 11.07.05, 12:42
          Mam swoje prywatne zdjecia z niemieckich festiwali. Rock a Ring, Bizzare
          Festival, Southside itp. ale nie dam

Moge ci polecic adres sponsora Rock am Ring 2005. Oni maja archiwum Festiwali.
          www.schwarzreport.de/bonus
          kod na wejscie: skn12004 (na zdjecia z ubieglego roku)
          skn12005 moga byc z tego roku, sprobuj. Powodzenia.
          • Gość: issa Re: nagrania z Open'er 2005 IP: 217.153.46.* 11.07.05, 12:46
            ale Ty chyba nie zrozumiałes przedmówcy! Jemy chodzi o nasz polski rodzimy
            Heineken Music Open'er - zajebisty festival a nie jakiś Rock am Ring

ja osobiście trzymam kciuki żeby wyszło jakieś oficjalne DVD z tegorocznej
            edycji Heinekena! Było miodzio!!
            • artur666 Re: nagrania z Open'er 2005 11.07.05, 12:54
              Zrozumialem pytanie przedmowcy, ale zadam ci inne pytanie: czy ty myslisz, ze w
              PL wystepuja inne stars?
              Info dla ciebie, gdybys byl/la bardziej kumata/ty w temacie byloby ci wiadomo,
              ze Rock am Ring to jeden z najwiekszych festiwaki w Europie (w tym roku tylko
              100.000 ludzi) i jest organizowany od 20 lat. W tym roku bylo okolo 100
              zespolow na trzech, duzych scenach. Cale towarzysio pojechalo pozniej na
              festiwal np. do Polandu.
              Powiedz madralo co robia polskie Media dla fanow, jakis link?
              • Gość: damian Re: nagrania z Open'er 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:20
                Pytania raczej nie zrozumiałeś,bo dalej brniesz w ten swój Rock am Ring..
                Chłopak wyraźnie pytał o co innego!!!Co z tego ,że grają na wszystkich
                europejskich festiwalach podobne składy.I przy okazji chciałeś się pochwalić
                zdjęciami,których i tak nie dasz...He he, a kto by je chciał!!!
                Zachowujesz się jak typowy Polaczek na obczyźnie!!!!!!!!
                • artur666 Re: nagrania z Open'er 2005 11.07.05, 21:07
                  Chcesz powalic gruche do moich prywatnych zdjec czy jaki?
                  Zrywaj sie smrodzie!...(zreszta chyba jakis zakompleksiony).
            • Gość: snoopy Re: nagrania z Open'er 2005 IP: *.tp1.net / *.kolornet.pl 11.07.05, 13:36
              hej, issa, a czy wydanie takiego dvd było w planach? bo ja osobiście nic nie
              słyszałem na ten temat, ale byłoby rzeczywiście bosko. a festiwal był
              REWELACYJNY. pozdrawiam.
              • Gość: Wars&Sawa Re: nagrania z Open'er 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:38
                takie dvd nie zostanie wydane,chociazby ze wzgledu na pozniejsze tantiemy dla artystow...po prostu wiem :]
                • Gość: snoopy Re: nagrania z Open'er 2005 IP: *.tp1.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:57
                  no ale całość była zapisywana, kamer było kilka, o mikrofonach nie wspomnę, po
                  prostu trzeba sprytnego który te nagrania wykradnie z sejfów i udostępni
                  innym smile
                  • artur666 O czym ta gadka. 11.07.05, 21:11
                    Taaaaa
                    Polska jest niestety znana z bombowych produkcji.
                    • Gość: Mietek Re: O czym ta gadka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:06
                      bujaj sie kartoflu
                      • Gość: zimior Re: O czym ta gadka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:23
                        Kartoflu zapyziały w dodatku !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka