Dodaj do ulubionych

Lekka parasolka dla dwulatki,coneco polo?

18.01.07, 14:33
Szukam lekkiej i taniej parasolki dla dwulatki,aby dobrze podjeżdzalo sie pod
krawęzniki i wchodzilo z nim do autobusu.Myślalam o coneco polo ale nie wiem
czy bedzie jej tam wygodnie...
Obserwuj wątek
    • luna333 Re: Lekka parasolka dla dwulatki,coneco polo? 18.01.07, 14:58
      poszperaj jeszcze na f wózki dziecięce forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 masz jeszcze do wyboru baby dreams bunny, albo chicco caddy które ja kupiłam bo jest super i nieskomplikowany, gdzieś czytałam o cosatto diexie że fajny i pewnie jeszcze się by znalazło kilka - ja właśnie ze względu na podróże autobusem szukałam lekkiego ale nie miałam okazji sprawdzić czy sama wsiądę bo ostatnio siedzimy w domciu smile na pewno dobrze pod krawężnik podbija, ma względnie duże jak na parasolkę kółka, szybko się składa, hamulec na oba koła równocześnie i siedzisko głębsze i lepiej wyprofilowane niż w baby design bunny. Coneco polo jak i bunny dla mnie były nieco przyciężkie
      • mmala6 Re: Lekka parasolka dla dwulatki,coneco polo? 18.01.07, 15:19
        Bunny jest bardzo fajne poza tym, ze jest faktycznie ciezkie.Ja do autobusu nie
        musze go podnosic wiec jest ok.
    • koma.edziecko Chiicco Caddy oczywiście 18.01.07, 15:48
      Najlepsza parasolka dla starszaka,głebokie dobrze profilowane siedzonko,spore
      amortyzowane kółka,daszek i folia przeciwdeszczowa koszt 199zł
      Wózek nie nadaje się dla wysokich rodziców bo ma dosyć nisko rączki a oprócz
      tego same zalety.
      • iwek33 Re: Chiicco Caddy oczywiście 18.01.07, 20:46
        Pięknie to Koma napisałaś! Nic dodać nic ująć, podpisuję się obiema rękami (
        jak zawsze) bo uwielbiam Caddy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka