minutek1 07.05.03, 18:09 czy ktoś ma którys z tych wózków i chciałby napisać mi czy się sprawdzają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elzbieta32 Re: Baby dreams Raider i Sport czy polecacie? 08.05.03, 13:05 Cześć. Ja kupiłam spacerówkę "Sport" firmy Babydreams. Długo się zastanawiałam, ale sprzedawczyni przekonała mnie do niej. Jak na razie jestem bardzo zadowolona, tym bardziej że wydałam 570 zł. Wózek jest bardzo podobny do Inglesiny Max, ma praktycznie te same funkcje.Przy okazji czy ktoś też używa tego wózka? Pozdrówko Ela Odpowiedz Link Zgłoś
minutek1 Re: Baby dreams Raider i Sport czy polecacie? 08.05.03, 15:42 widzę,że wiele osob chwali baby dreams,jak mozesz napisz mi czy on ma budę jednowarstwową jak typowa parasolka czy może grubszą i jakie zawieszenie,czy ciężko podjeżdza się pod krawężnik?i czy rozkłada się całkiem na płasko,z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta32 Re: Baby dreams Raider i Sport czy polecacie? 10.05.03, 09:24 witam, budka nie jest jakoś specjalnie ocieplana, jedna tkanina z zewnatrz jest grubsza i sztywniejsza, a druga wewnętrzna cieńsza jak podszewka. Oparcie rozkłada się na płasko. Bardzo dobrze jeździ mi się tym wózkiem i nie ma żadnego problemu z podjeżdżaniem pod krawężnik. Ja jestem bardzo zadowolona. Ela Odpowiedz Link Zgłoś
karola40 Re: Baby dreams Raider i Sport czy polecacie? 10.06.03, 10:55 Drogie mamy, proszę Was napiszcie coś więcej o tych dwóch modelach. Czy oby dwa składają się tak jak parasolka czy tylko Rider? I co najważniejsze (dla mojego męża)ile miejsca zajmują w bagażniku samochodu? Jakie są wasze odczucia i czy warto je kupić? Wiem, że wszyscy zachwalają parasolkę Buggy ale co z innymi modelami? Karola Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia341 Re: Baby dreams Raider i Sport czy polecacie? 10.06.03, 11:30 Ja mam wózek SPORT. Bardzo fajnie się składa i nie zajmuje dużo miejsca. Myślę, że łatwo go włożyć nawet do małego samochodu.My jeździmy seatem toledo. Już dzisiaj odpowiadałam na pytanie o SPORT'a. Ja jestem naprawdę zadowolona z tego wózka. No może żal mi tego , że kupiłam go przed promocją. Moja koleżanka kupiła go za 499 złtych. Polecam. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
karola40 Re: Baby dreams -do Gosi 10.06.03, 11:38 Gosiu! mam jeszcze pytanie czy ten typ wózka składa się jak parasolka czy jak standardowo każdy wózek spacerowy? Czy w tym wózku są pasy pięciopunktowe i czy jest może okienko w budce? Jak się sprawdza podczas podjazdów na krawężnik i ma drogach "nie-chodnikach" Z góry dziękuję za odpowiedź. Karola Odpowiedz Link Zgłoś
beas1 Re: Baby dreams - 10.06.03, 12:38 Hej! Mój synek od kilku miesięcy ma SPORT- jesteśmy zadowoleni!!! Składa się jak parasolka, ma duży kosz na zakupy, osłonke na nogi, rączke w całości, koła przednie są skrętne z możliwością blokady, pałąk można odkręcić, w budzie jest foliowe okienko, rozkłada się do leżenia i ma pasy pięciop. Jak na razie wadą jest to że materiał który jest pod nóżkami kudli się ( ale są inne tapicerki do wyborui )w porównaniu do wcześniejszego wózka (implast) jest w nim mniej miejsca - jak Marcin siedzi w nim długo to wierci się bo chyba mu ciasno,( ale jest on dosyć dużym dzieckiem). Ogólnie O.K !!!! Beata. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia341 Re: Baby dreams -do Gosi 10.06.03, 14:43 Wózek składa się rzeczywiście jak parasolka, zajmuje naprawdę mało miejsca. Ma fajne rozwiązanie bo jak się go złoży to można go postawić za drzwiami (sam stoi). Ma też okienko w budce, pisałam już wcześniej że prowadzi się naprawdę dobrze. Gdyby coś to pytaj śmiało. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
karola40 Re: Baby dreams -do Gosi 11.06.03, 09:38 Gosiu, bardzo Ci dziękuję za Twoje uwagi dotyczące wózka. Ja już jestem przekonana co do jego zakupu ale mój mąż jeszcze nie do końca... Mam więc jeszcze pytanie: do jakiego wieku (według Ciebie)ten wózek jest przydatny. A może znasz również maksymalną wagę jaką może mieć dziecko używające tego wózka. I jeszcze jedno: czy Twoje dziecko jak śpi w wózku nie ma za mało w nim miejsca? Czy podnóżek jest wystarczający? W moim mieście cena tego wózka to 499zł - czy jest to wg Ciebie rozsądna cena za ten wózek? Z góry bardzo dziękuję za wszelkie informacje. Mam nadzieję, że pozwolą mi one przekonać męża do zakupu. Moja córeczka ma 13 miesięcy i jest wysoka jak na swój wiek (86 cm)więc zastanawiam się czy będzie jej wygodnie? W sklepie wkładaliśmy ją do tego wózka - jest chyba standardowej szerokości i długości - ale teraz jest ciepło więc dzieci chodzą lżej ubrane ale nie wiem czy nie będzie jej za ciasno jesienią w kurteczce? Jeszcze raz dziękuję i czekam na informacje Karola Odpowiedz Link Zgłoś
karola40 Re: Baby dreams -do Gosi 13.06.03, 13:56 Bardzo proszę użytkowników Baby Dreams Sport o informacje na pytania, kóre zadałam 11.06.2003 (powyżej). Będę bardzo wdzięczna Karola Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia341 Re: Baby dreams -do Gosi 14.06.03, 09:18 Witam, jestem trochę zaskoczona, że nie ma mojej ostatniej odpowiedzi bo wysłałam ją zaraz po ukazaniu się twojego pytania. Pisałam, że w instrukcji obsługi jest informacja o max. obciążeniu wózka 20 kg. Dlatego myślę, że nasze dzieci będą jeździły do końca w tym wózku tzn. do momentu kiedy już nie będą musiały w nim jeżdzić. Porównywałam ten wózek pod kątem wielkości z innymi wózkami przed zakupem, był taki jak pozostałe. Jestem przekonana, że jesienią nie będzie problemu. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
karola40 Re: Baby dreams -do Gosi DZIĘKUJĘ ZA INFO 16.06.03, 08:52 Gosiu, bardzo dziękuję za informacje o wózku. Udało mi się przekonać męża - więc nie długo go kupię. Dam znać jakie są moje odczucia po przetestowaniu go na drogach... Pozdrawiam Karola Odpowiedz Link Zgłoś
okri Re: Baby dreams -do Gosi DZIĘKUJĘ ZA INFO 16.06.03, 10:53 A czy ten wózek ma regulowany podnóżek ? Czy można w nim wozić 6-miesięczne dziecko czy jeszcze za wcześnie ? Pozdrawiam, Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
karola40 Re: Baby dreams - 16.06.03, 11:58 Ja ten wózek widziałam w sklepie, niestety jeszcze nie jestem w jego posiadaniu ale wiem, że podnóżek ma regulowany. Według mnie jeśli Twoje dziecko już potrafi samodzielnie siedzieć to może bez przeszkód jeździć w tym wózku. Odpowiedz Link Zgłoś