magdapik 09.03.09, 10:29 Polećcie jakieś buty sportowe (nike, puma, reebok itp) wygodne na rower, do biegania, na plac zabaw. Potrzebuję w rozm 29 dla 7 latki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiorentina-due Re: Adidasy dla dziewczynki 09.03.09, 13:35 Polecam Skechersy. Mam ja, moja córka. Są lekkie, wygodne, tylko u nas trudno zdobyć ładne modele. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Adidasy dla dziewczynki 09.03.09, 13:46 moja siedmiolatka nosi geoxy. Jestem zadowolona, bo zapinają się na rzepy, a córka ma 2 lewe ręce. Niestety w rozmiarze 33... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Adidasy dla dziewczynki 09.03.09, 14:24 Mieliśmy nike, pumy i reeboki, wszystkie ok. Jest sporo modeli, trzeba wybrać najwygodniejszy i raczej na rzepy. Na rower u nas najlepiej sprawdziły się superwygodne adidaski welurowe Gufo z CCC. Mam nadzieję, ze będą takze i w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: pia 09.03.09, 17:00 Nie, modele są z weluru, w środku testylne, bardzo leciutkie, mają też giętkie podeszwy. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: pia 09.03.09, 17:22 mam prośbe mogłabyś napiosać które to buty - nie chciałabym sie naciąć www.ccc.eu/katalog/kolekcja_dziecieca/#Pman_StoHigh_Mall_I3446470000008 Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: pia 09.03.09, 17:52 Niestety nie ma ich na tej stronie, może wogóle nie będzie tego modelu w tym roku Był produkowany w róznych kolorach: kremowy, błękit, zielony, czerwony, pomarańczowy z charaterystycznym haftem w stylu pieczątki, w środku z flagą (na czerwonych była flaga włoska) i dookoła napisem Italia Odpowiedz Link Zgłoś
magdapik a ten model? 11.03.09, 14:07 Miał może ktoś ten model. fotoforum.gazeta.pl/3,0,1697813,2,2.html Są niedrogie, córce się podobają tylko nie wiem jak podeszwa. Wydaje mi się jakaś bardzo sztywna. Chętnie kupiłabym puma drift cat bo wydają się bardzo wygodne. Szkoda tylko, że ciężko o dziewczęce kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: a ten model? 11.03.09, 14:50 Podeszwa jest sztywniejsza, mamy z tej serii, tylko białe z rózowym znaczkiem (są w Deichmannie). Odpowiedz Link Zgłoś