Gość: Michał IP: 93.157.112.* 10.12.08, 23:13 A ja spróbowałem tego brandade, bo szczerze mówiąc nie miałem pojęcia co to oznacza. I dobre, oj dobre. Chyba będę stałym gościem, bo w sumie niedrogo... i bardzo przytulnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gliwiczanin Oberża pod św. Jerzym, Chudów IP: *.broker.com.pl 11.12.08, 17:29 No niby czynna od 12-tej do...Ale dziś 11.12.2008 r. przyjechałem zachęcony reklamą o 14-tej i zastałem napis "Oberża czynna od 16- tej, przepraszamy". Odjechałem głodny bo niczego nie mogłem skosztować. Odpowiedz Link Zgłoś
bromba11 Re: Oberża pod św. Jerzym, Chudów 15.12.08, 13:32 Koszmarnie długi czas oczekiwania na zamówienie. Obsługa miła ale kompletnie pogubiona w tym wszystkim. Samo jedzenie bardzo dobre, ale ogólne wrażenie takie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Stówa za obiad we dwoje ? IP: *.ekspres.net.pl 17.12.08, 22:15 To już wolę skoczyć do Republiki Czeskiej ,tam nikomu nie przyszłoby do głowy tak zdzierać .Mam nadzieję ,że wielu na te "atrakcje"nie da się nabrać. Acha w restauracji "Ikea" obiad dla dwojga to 20 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannapowalla Oberża pod św. Jerzym, Chudów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 14:32 Ha, ha, chyba, że się przyjedzie w poniedziałek, Pan Kelner ogłosił, że jest tylko łosoś (5 porcji) i jakieś mięso (3 porcje). Dobra, zgodziliśmy się na łososia, byliśmy we czworkę. Poprosiliśmy o podanie go za pół godziny, bo dwie osoby muszą wyjść, a dwie zostają i czekają. Pan Kucharz podgrzał wczorajszego łososia i wcisnął dwóm obecnym, chcąc nie chcąc zjedli, a pozostałe dwie osoby zjadły za pół godziny podgrzanego jeszcze raz, chociaż chcieliśmy zjeść razem we czwórkę. Za to jedzonko wątpliwej jakości zapłacilismy 32 zł od porcji (niewielkiej i niedobrej). Nikomu nie polecamy i sami już tam więcej nie pójdziemy. Gaja Odpowiedz Link Zgłoś
olcia71 Oberża pod św. Jerzym, Chudów 14.06.10, 14:04 O, troche stary ten artykuł, ale jak czytam opinie, to niewiele się tam zmieniło. Zapisałam się w księdze gości, ale jakoś wątpię by niepochlebna opinia sie tam ukazała. Ja byłam tam 3x. Sam Chudów uwielbiam i popieram propagowanie tego typu rodzinnego wypoczynku (raz na jakiś czas ;)) Co do oberży to miałam wielkie oczekiwania, ale.. klapa! Obsługa niestety nieprofesjonalna, zgadzam się, że mota się w zamówieniach (podano nam zupę, po czym po chwili bez słowa wyjasnienia sprzed nosa ją wzięto i zaniesiono do innego stolika) dłuuugi czas oczekiwania na zamówienie, ceny koszmarnie wysokie, mały wybór dań... czy dania smaczne- kwestia gustu, dla mnie nic specjalnego, jednak bezdyskusyjne jest to, że podana zupa ma być gorąca a nie chłodna. W zeszłym roku napoje serwowano w stylowych pucharach, w tym roku juz nas to ominęło. Myślę,że mimo klimatycznego wnętrza juz nie skorzystamy z usług oberży- zadowolimy się moze mniej elegancko podanym ale za to 2x tańszym i kto wie czy nie smaczniejszym posiłkiem w pobliskich "budkach". Szkoda... ! Odpowiedz Link Zgłoś
olcia71 Re: Oberża pod św. Jerzym, Chudów 14.06.10, 14:09 aha, dodam, ze za 5 czy 6 pierogow zapłacilismy 15 zł, miseczka zupy (zimnej)9,50, piwo 0,5l prawie 10zł. SAłatki 15-18 zł (jeszcze nie widziałam tak drogich), dania miesne wahają się w granicach 35zł, desery lodowe ok 15zł. Jak dla mnie jak na taką jakość stanowczo za drogo. Kto chce płacić za wystrój- proszę bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilimowski Oberża pod św. Jerzym, Chudów IP: 213.139.155.* 14.06.10, 16:29 Sankt GEORG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graga Oberża pod św. Jerzym, Chudów IP: 213.186.77.* 23.08.10, 09:36 byliśmy tam wczoraj na Historii Czekolady,przyjechaliśmy wczesniej żeby spróbować kuchni z Obreży-porażka na samym początku! godzina 14ta-niedziela; pierogi-ostatnia porcja(4szt.), żurku brak?!halibut-brak,obsługa ze stoickim spokojem stwierdziła,że maja braki!!! jeśli w porze obiadowej w niedziele,przed wielką imprezą maja braki to nie wiem czym goszczą w tygodniu! nie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
pieronski_hanys Oberża pod św. Jerzym, Chudów 23.08.10, 10:12 Oto i esencja Śląska. W karczmie obok zamku leżącego na terenie Polski znalazły się drewniane stoły zdobione specjalnie przygotowana przez rzemieślników gliniana zastawa z Niemiec oraz szkło na zamówienie robione przez Czechów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeetam Oberża pod św. Jerzym, Chudów IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.10, 17:42 menu jest drogie zbyt ubogie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izyda Oberża pod św. Jerzym, Chudów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 13:24 Ludzie!!! Ta knajpa nie ma zarządzającego, personel robi co mu się podoba...jaki właściciel, taka cała reszta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olcia i pitr wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 08:04 w ostatnią sobote mielismy w oberży pod św jerzym w chudowie wesele i naprawde, jesli ktos ma niedużo gosci mysmy mieli 45 to wypas, jedzenie jak nigdzie indziej, kelnerzy ubrani w chłopskich strojach i szef kuchni rewelacja - dba o jakosc i smak jedzenia jak nigdzie. polecamy !! i co najwazniejsze mega konkurencyjne ceny , za 190 zł mielismy jedzenie z ciastami i przepysznym tprtem. no i kupa zwrotu do domu bo goscie nie zdołali przejesc. polecamy tez marka dja z piły ze strony impezator.eu - rewelacja, gra luxno, ale nie wiejsko, potrafi sie odnalezc w każdej sytuacji. JKestem dosc wymagajaca osoba, ale w tym przypadku jak oberża tak i dj spisali sie bez zastrzezen :) Odpowiedz Link Zgłoś