Gość: rad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.09, 11:57 www.dziennik.pl/wydarzenia/article350074/Masztalski_donosil_SB_na_kolegow.html Kto następny ? To przestaje być śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kosynier Re: Masztalski donosicielem SB IP: 195.16.90.* 28.03.09, 12:46 Każdy obywatel był donosicielem,esbeków bylo tak dużo,że każdy obywatel mial przyjaciela,kolege,czlonka rodziny,znajomego zatrudnionego w służbach bezpieczeństwa.SBecy z lenistwa i w celu wykazania sie zajmowali sie tworczością,pisali co im na pomysl wpadlo i czyje nazwisko zapamietali i pisali,pisali,pisali a idjoci teraz piszą na tej podstawie rozprawy naukowe i mamy idjotyzm naukowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan det Re: Masztalski donosicielem SB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.09, 12:58 Powiedzieć, że jesteś głupi jak but to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Willy Re: Masztalski donosicielem SB IP: *.chello.pl 28.03.09, 13:38 Robienie "oszołomów" z ludzi, na których się donosiło oraz sprowadzanie wszystkiego do absurdu to sbecka metoda obrony obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bula Re: Masztalski donosicielem SB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.09, 13:43 Jeronie... ale sie porobiło! A co z Ecikiem? Kaj je Ecik i czamu nic nie godo? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 Masztalski pisoł im felietony? 28.03.09, 16:20 Czy ten durny IPN nie mógłby zamieścić jakiegoś donosu od Masztalskiego? - to mógłby być cymes literacki. Swoją drogą jakoś oprócz pierdół ewidentnych nie udało mi sie przeczytać ani jednego sensownego donosu w necie jak długo mam kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda boli Re: Masztalski pisoł im felietony? IP: *.cable.smsnet.pl 29.03.09, 00:07 spytaj rodzin na które donoszono, może one z sensem ci odpowiedzą dlaczego ich syn na studia się nie dostał, dlaczego zostali z książeczką mieszkaniową, dlaczego ojciec na noc nie wrócił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorol Re: Masztalski donosicielem SB IP: 89.174.8.* 28.03.09, 17:18 Ecik godoł Masztalskiemu, a ten pieron godoł dali, kaj mu za to płacili. Nawet Ecika oszukoł. Jak mógł i umioł tak łoroł - przeca nie darmo. W ty jejich firmie jeszcze jest sporo chwostów. Trza dobrze i wartko spryskać ten chwost ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Autorzy jak esbecy IP: *.cust.tele2.pl 29.03.09, 00:57 Autorzy artykułu o Masztalskim w Dzienniku to takie same gnidy, jak ci esbecy. Ich sposób niszczenia ludzi i opisywania rzeczywistości niczym się nie różnicy od uboli. Jeden autor to dziennikarska wesz rodem z Trybuny Robotniczej, co to pisała o przewodniej sile partii, a drugi ? radiowy urzędas. Może CBA albo NIK zainteresuje się jego działalnością finansową w publicznym radiu. Masztalskiego nie pochwalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Autorzy jak esbecy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 09:25 No to po co pie...sz bez sensu? Rozumiem, Ecik, że zdrada twego przyjaciela zabolała, ale nie martw się. Strach przed ujawnieniem jest cecha każdego esbeckiego agenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Autorzy jak esbecy IP: *.cust.tele2.pl 29.03.09, 16:22 Nie wiem, kto tu jest większą kanalią, Masztalski czy ty ipeenowski donosicielu. Tobie jest potrzebny psychiatra. Strach ciebie ogarnia, że jako dziennikarz, już nic nie potrafisz zrobić, jesteś zero. Zachowujesz się więc jak stary ubek - niszczysz innych. To potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Autorzy jak esbecy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 19:00 ??? pojebało cie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Autorzy jak esbecy IP: *.cust.tele2.pl 29.03.09, 22:48 Gnoje tak, mają. Brakuje argumentów, to rzucają mięsem. Dziennikarzyno bez kręgosłupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Re: Autorzy jak esbecy IP: *.cable.smsnet.pl 29.03.09, 21:51 sory gościu ale ostatnie stadium hipokryzji jest wtedy gdy sprawca stawia się w roli ofiary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tela lot cygaństva Re: Masztalski donosicielem SB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.09, 23:16 Nadarymńe! Kolejny "scyzoryk" zostaje nareszcie skreślony z listy ... "Ślązaków" ?! :-) Mity polskie po kolei, idą w ruinę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wentylator Re:katle tak mają ...95% populacjil? IP: 212.59.228.* 30.03.09, 12:31 Im bardziej interesujesz się bliźnimi tym więcej dowiadujesz się o ....sobie,powiada diabeł do anioła od ....zarania dziejów...w suchatelnicy konfesyjnej , ubeckiej albo sąsiedzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 nie ma strony Masztalskiego w Dzienniku 04.04.09, 17:09 Kupiłem Dziennik i dawaj sprawdzam a tu.... nie ma strony Masztalskiego tylko jakiś.. substytut go zastąpił. Dziennik po tym gdzie się przeniósł powinien zmienić nazwę na "Wiadomości Zagłębia" - już go więcej nie kupię Odpowiedz Link Zgłoś
sas12 Re: nie ma strony Masztalskiego w Dzienniku 02.05.09, 01:16 donosicielstwo to tradycja na szlounsku , wiekszosc slazakow -wiezniow auschwitz dostala sie za kraty w wyniku donosow sasiadow.do dzisiaj slazacy lubia zagladac do garnka sąsiadom i plotkowac, mają to we krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homohominilupusest Re: nie ma strony Masztalskiego w Dzienniku IP: *.chello.pl 02.05.09, 11:49 szanuj drugiego i siebie samego Tekst linka Majowa Rocznica III Powstania Śląskiego *** *** 69 *** *** *** Pamięci Walczących Dom Swój... Pamięci Ojca Mego Y Twego... pozdrowienia dla raven47069 polecam Jego piękną stronę na YOU TUBE Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzut kamieniem Re: Masztalski donosicielem SB IP: *.chello.pl 04.04.09, 17:25 a co powiesz o sposobach kaperowania a co powiesz o osobistym dramacie każdego z tych teraz 'ujawnianych' ...to nie sztuka zabić kruka , ale sztuka całkiem świeża gołą dupą siąść na jeża.... masz małą wyobraźnie moherku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz =----> Re: Masztalski donosicielem SB IP: *.c194.msk.pl 05.05.09, 10:31 Ubeccy-esbecy kaperowali na agentów i donosicieli zwykle ludzi albo tchórzliwych, albo łatwych do szantażowania (jak mieli na nich tzw. "haki"), albo chciwych na pieniądze, dobra doczesne i... karierę. Dziwię się, że taki ironista i satyryk jak radiowo-dziennikowy "Masztalski" dał się im złowić. [??????????...] Ja, na jego miejscu, to bym ich wyśmiał i rozpowiedział o tym wszystkim znajomym. Nie cierpię donosicieli i donosicielstwa. JESTEM I CZUJĘ SIĘ POLAKIEM. A "kapowanie" jest w naszym narodzie otoczone powszechnie pogardą. (HKP - hańba "kapownictwu" pospolitemu) ... CZUWAĆ I SIĘ... P O C Z U W A Ć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PietiaGoras Re: Masztalski donosicielem SB IP: 195.187.134.* 05.05.09, 11:52 harc mistrz =----> 05.05.09, 10:31 napisał :Ubeccy-esbecy kaperowali na agentów i donosicieli zwykle ludzi albo tchórzliwych, albo łatwych do szantażowania (jak mieli na nich tzw. "haki"), albo chciwych na pieniądze, dobra doczesne i... karierę ************************koniec cytaty. Hajocie, odwrotnie było , jesteś w błędzie: typowali dużo kandydatów, opracowwyali sporo a pozyskwiali ....najbardziej odpowiednich .Idiotom dawli spokój, tak samo jak wtykańska i moskiewska razwiedka przez 2000 lat. Tobie, ormowcom ,kominarzom i innym hajotom też dawli spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz =----> Re: Masztalski donosicielem SB IP: *.c194.msk.pl 05.05.09, 13:47 Widzisz, Pietia, bo ja to byłem od zarania "kawał sukinsyna", co przeszedł w młodości osławione karne kompanie w Orzyszu na Mazurach. To była kara za to, że niebacznie obraziłem w pracy swojego szefa-alkoholika, który był "mocno partyjny" i miał, sku...syn, wszędzie swoje "towarzyskie" wpływy. Zapaprał mi "papiery" na lata... Już nie pamiętam, czy to było WKU, czy WKR, ale akurat był pobór do woja i ten sku...syn "załatwił" mi bilet w jedną stronę, na drugi koniec Polski... do Orzysza [JW ****](!). Tam było istne "piekło" - gorsze od więzienia... Byłem młodym, ufnym chłopakiem, niesfornym i z fantazją. I tam, takie same sku..syny, jak ten "wpływowy towarzysz", zrobili ze mnie... ideowego wroga tego bajzlu, co się nazywał LWP i PRL. (Sic!) To nie "pic", Pietio Gorasie - to najprawdziwsza z prawd! PRZEZ SKU... TOWARZYSZA TRAFIŁEM DO... ORZYSZA!!! Po takich "moich uniwersytetach" - mimo, że piastowałem potem rozmaite ważne społecznie funkcje oraz wiedziałem, że "ubecja-esbecja" bardzo się tym interesuje - nigdy (NIGDY!!!) nie usiłowano mnie kaperować. Wyśmiał bym ich od razu. Jak ktoś był wielka "dupa" i miał tzw. "cykora", a jeszcze do tego był bardzo łasy na pieniądze oraz korzyści, to sam sobie napytywał przez kontakty z owymi organami [!!! ;-)))] biedy. A teraz boi się, sku...bany, lustracji. Dla mnie Bronisław Wildstein ze swoją "LISTĄ WILDSTEINA" - był jak... Prometeusz, co wykradł "bogom" ogień i przekazał ludzkości. Mimo, że znalazłem na niej podobne do mojego imię i nazwisko. Ha! (HKP - nie mylić z HWDP) ... CZUWAJ I ZDRAW'STWUJ, PIETUSZ'EŃKA!!! ****) Pamiętam do dziś ten 4-cyfrowy Nr Jednostki Wojskowej LWP. - CHW?, czy to nadal jest tajemnica wojskowa?!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pionier Re: Masztalski donosicielem SB IP: 212.59.228.* 05.05.09, 15:40 Niektórym już się mieszają w siwych głowisiach obozy harcerskie z wesołymi biwakami OHP , ORMO,PTTK lub HWDP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarka Re: Masztalski donosicielem SB IP: *.chello.pl 06.05.09, 21:31 Mnie też usiłowano skaperować. Było to z początku lat 8o - tych. Odmówiono paszportu, mimo że chciałam wyjechać w bardzo ważnych sprawach rodzinnych. Szantażowano dzieckiem, utratą pracy. Przeszłam przez to piekło. Dlatego nikt mi dzisiaj nie wmówi, że współpracownikiem się zostawało , bo nie było innego wyjścia. Było ale cena za odmowę była wysoka. Dziś nie figuruję na żadnej liście i mogę chodzić z podniesioną głową. W dziennikarstwie, wśród operatorów telewizyjnych sporo było takich "masztalskich" Domek zamiast mieszkania w blokach, co 2, 3 lata asygnata na samochód i dobry zarobek na sprzedaży starego to były te "konfitury " które czekały na spolegliwych i lękliwych. Nawet specjalnie nie musiano ich kaperować. Sporo z nich czuło się wyróżnionych rozmową z porucznikiem. Ot dziennikarskie czynowniki a wśród nich Masztalski ze swoimi wygłupami. Gardzę tą karierowiczowską hołotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz :-|||| Re: Masztalski donosicielem SB IP: *.c194.msk.pl 07.05.09, 14:14 Dziękuję dziennikarce za ten mądry, szczery i z normalnego życia wzięty tekst. W PRL-u i za "komuny" dużo ludzi się zwichrowało i zdemoralizowało. "Pragmatycznie" zapomnieli o uniwersalnych i obowiązujących zasadach moralnych. Społeczeństwo polskie raczej takich postaw nie aprobowało. Dlatego myśleli sobie, że o ich osobistych "świństewkach" nikt się nigdy nie dowie. Stąd się bierze taka zaciekłość przeciwko lustracji. Ktoś, kto był zawsze w porządku, nie musi się niczego bać. Chodzi też o to, ażeby takie sytuacje [tajnego donosicielstwa] nie miały już więcej miejsca w naszym życiu społecznym. A kwestia, iż ujawnienie takowego procederu, to czyjaś "osobista tragedia", jest bardzo naiwnym pseudo-usprawiedliwieniem. Niech potencjalni lub in spe... donosiciele wyciągną z tego wnioski i niech mają się na baczności.(!) (HKP) ... CZUWAJ!!! DONOSICIELAMI SIĘ GARDZI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Willy Re: Masztalski donosicielem SB IP: *.chello.pl 07.05.09, 16:19 Kochani nie oszukujmy się,gdy ktoś pisze teksty typu "wszyscy byli umoczeni" albo "po co wyciągać te brudy", to wiadomo że mamy do czynienia z emerytowanym esbekiem z dostepem do internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: Masztalski donosicielem SB IP: *.cable.smsnet.pl 20.05.09, 17:15 też mam takie odczucia i to wieczne stawianie się w roli ofiar, no zaraz III Rzeszę i ZSRR będę przepraszał za wojnę... oO żal mi ludzi którzy z przymusu współpracowali, wierzę im że nie było łatwo i że jeśli już donosili to o sprawach nieistotnych, ale w tym wypadku lepiej się ujawnić i opowiedziec swoja historię, a juz szczególnie jak sie zajmuje publiczne stanowiska raz na zawsze zapamietac ze nie ma czegos takiego ze wszyscy!!!! moi rodzice i dziadkowie ine byli, nikt z mojej rodziny, to juz nie jest WSZYSCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "największa hipokryzja jak kat stawia się w roli ofiary" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 "dziennikarka" nie masz na imię Teresa ? 07.05.09, 17:28 To ja Ci powiem jako były gliniarz ,że w bezpiece teczki nie miał jedynie ten co nic nie robił ale pod warunkiem ,że nie był sąsiadem albo nie pracował albo nie uczęszczał względnie nie rozmawiał lub tylko nie przebywał obok kogoś kto coś robił i kim bezpieka się interesowała bo jeśli tak to też go brali na oko. Nie ciesz się ,że nie łamali cię do końca bo to oznacza ,że guzik byłaś warta i szkoda było zachodu a na dodatek szybko to połapali więc nie ciesz się tylko wstydź. Inni nadstawiali głowę a ty pierdziałaś w stołek a teraz zgrywasz bohaterkę Oni sobie dawali radę z lepszymi od ciebie więc nie cwaniacz. Zresztą sama się przekonasz ,że jeśli w IPN znajda chociażby napomknięcie o tobie to na podstawie przypuszczeń dorobią ci cała teczkę na zasadzie tak zwanych czarnych dziur. Ten sposób polega na tym ,że mają rózne archiwalia które są ze sobą spójne ale brakuje im łacznika , jak tyk\lko będzie o tobie wzmianka to cie podkleją i będziesz ugotowana. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 harc mistrzu ręce mi opadają 07.05.09, 17:41 To jesteś pierwszym co trafił jako kot od razu do karnej kompanii i to dlatego ,że na ciebie nagadał szef. Takich jak ty wolnomyślicieli nie kierowali do karnych kompań bo to było spore ryzyko mieszać politycznego z kryminalistami tylko kierowali albo do wojsk powietrzno-desantowych gdzie facet najczęściej odmawiał pierwszego skoku i wtedy to już chodził do końca otoczony pogardą bez wpływu na nic albo kierowali do garnizonów nad ruską granicą w celu jej pilnowania a kto wtedy zwiewał do ruskich?. Jak cie bezpieka nie kaperowała to znaczy ,że nie mieli ku tobie interesu bo jakby mieli to by cię wzięli. Z lepszymi od ciebie dawali se radę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarka Styl Tadeusza to po prostu ZOMO IP: *.chello.pl 20.05.09, 16:53 Nie nazywam się Teresa. W stanie wojennym byłam łakomym kąskiem dla takich jak ty. Styl rozmów z bezpieką to wypisz wymaluj twoje wpisy na forum. Dlatego szkoda jakiejkolwiek dalszej polemiki. Możesz dalej lżyć, szczekać, ubliżać, ale na ciebie szkoda czasu i atłasu. Dla Masztalskiego również. Szkoda tylko syna Aleksandra, który rozdwojenie przeszedł nie tylko w domu, ale obecnie w kancelarii adwokackiej oszusta i łotra Wcisły. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 No nie mów ,że jeździłaś na Bursę z chłopcami 21.05.09, 11:59 Z każdej służby za chłopakami ściągały jakieś poznane na mieście dziewczyny, no nie mów ,że ty też? Do wozów nie wolno było ich brać więc dojeżdżały powoli autobusami . Niektóre to nawet po kilkanaście dni balowały ,że trzeba było po cichu dawać cynk rodzinie żeby sobie zabrała panienkę. Może się znamy? bo ponieważ kobiet nie bijaliśmy ani nawet nie reagowaliśmy na głupie uwagi z ich strony to określenie "łakomy kąsek" może oznaczać wyłącznie jedno. A może by tak znowu bara , bara? mąż nie musi wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tad Re: No nie mów ,że jeździłaś na Bursę z chłopcami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 15:47 Łapanowski, ty zomolu. Twój ryj mozna zobaczyc na n-k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: No nie mów ,że jeździłaś na Bursę z chłopcami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 17:11 podaj link i skąd ta pewność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: harc mistrzu ręce mi opadają IP: *.cable.smsnet.pl 20.05.09, 17:19 przykry jesteś, nie takich mordowało AK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: harc mistrzu ręce mi opadają IP: *.cable.smsnet.pl 20.05.09, 18:28 ;> oczywiście chodziło o likwidację ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 przykry jesteś, nie takich mordowało AK 21.05.09, 11:51 Drogi VVV w tej chwili mam niewiele do 60 ,Wprawdzie mam świetne zdrowie ale zgodnie ze statystyką mogę pociągnąć jeszcze z 10 , góra 15 lat - To niewiele czasu . W tej sytuacji wszystkie wasze wymiary sprawiedliwości czy grupy likwidacyjne mogą mnie co najwyżej w dupę pocałować. Zresztą gdybym nie pisał prawdy to te wszystkie Moniki i Płatki żywcem by mnie pożarli, więc nie strasz , nie strasz bo się zesr.asz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vet_do_tad Re: przykry jesteś, nie takich mordowało AK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 17:49 www.ipn.gov.pl/portal/pl/229/4561/Ida_pancry_na_Wujek.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasztalski Re: przykry jesteś, nie takich mordowało AK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 18:06 hi hi hi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: przykry jesteś, nie takich mordowało AK IP: *.cable.smsnet.pl 22.05.09, 21:22 drogi ojcze Tadeuszu, nie strasze bo jakbym miał taki zamiar to po prostu bym go zrobił, ale nie było jeszcze na świecie takiego na którego bata by nie było, więc nie strasz i nie chełp się tym co byc moze robiłeś (bo tego nie wiem, gdybym wiedział ;] to mógłbym...) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 mógłbyś mnie VVV w dup.ę pocałować 23.05.09, 06:58 Zresztą napisz może co mógłbyś to ci odpowiem czy mógłbyś .AVE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brudny fary tadzik542... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.05.09, 10:07 ...to zwykłe bydlę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laluni i Ryl Re: przykry jesteś, AK też mordowało ... IP: 188.33.23.* 23.05.09, 09:36 Dobrze piszesz gościu z ksywką VVV, każdego bowiem napastnika łapie zasada, bowiem jeżeli strzelasz ...to jesteś w zasięgu strzału....cyt<nie było jeszcze na świecie takiego na którego bata by nie było, więc nie strasz i nie chełp się tym co byc>>>******************************** Nie było takiego???...nawet na ryje takich jak ty znajdą się kije. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 Re: przykry jesteś, nie takich mordowało AK 23.05.09, 11:47 Drogi VVV czy mogę używać tego Twojego cytatu "ale nie było jeszcze na świecie takiego na którego bata by nie było," w razie polemiki z rzeszą bohaterów co twierdzą iż Bezpieka byłaby wobec nich bezsilna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: przykry jesteś, nie takich mordowało AK IP: *.cable.smsnet.pl 23.05.09, 12:07 drogi ojcze, pytanie retoryczne rozumiem nie doceniasz ludzi a to już na starcie jest poważny błąd, sam o tym powinieneś wiedzieć, pyskówka na necie nic nie da, ani tobie ani mnie, są ludzie którzy nie boją się wszytskiego i wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 vvv ja już od 2003 r. tak sobie piszę 23.05.09, 12:12 Zatem co proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 vvv, chcesz to sprawdzić? 23.05.09, 12:19 vvv napisał: raz na zawsze zapamietac ze nie ma czegos takiego ze wszyscy!!!! moi rodzice i dziadkowie ine byli, nikt z mojej rodziny, to juz nie jest WSZYSCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasz Marjanek Re: do tadeusza542 IP: *.versanet.de 23.05.09, 18:55 Tadeusz - co Cie tak wszyjscy goniom? Jest to mozno jakijs sport narodu polskiego - szukanie, eli sie bolo konfidentem SB?? Pyrsk przi szlustydniu! Wasz Marjanek Pray for the peace of Jerusalem: they shall prosper that love thee.Psalm 122:6 Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 jo tam sie ich nie boja 23.05.09, 19:31 Kiejby oni bouli przi prawie to by wystompili otwarcie, to jest jakiś niedobity esbek kiery poradzi korzystać z różnych serwerów. ale zapomnioł,że komp mo stale ten som adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: jo tam sie ich nie boja IP: *.cable.smsnet.pl 25.05.09, 12:18 tak się składa że wiem dokładnie ( babka cudem uciekła z transportu do niemiec a potem qrwa w "wolnej polsce" rok odsiedziała w wiezieniu przez bezpieke) a ty pacholku moskwy NIGDY nie bezdziesz mial szacunku w spoleczenstwie, zdechniesz a ludzie beda pluli na twoj grob, nic pozytecznego nie zrobiles w swoim zyciu, jedyne co umiales to napie...c i donosic, nie ma szacunku dla takich zomowych bandytow [/b] więc nie strasz , nie strasz bo się zesr.asz [b] Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 zamierzałem odpowiedzieć na całość 26.05.09, 22:20 VVV czy jaką ty jeszcze masz ksywe - zamierzałem odpowiedziec ci na całość stąd to postanowienie o poczekaniu na wszystkie linki, ale jak widać musiałeś sie wystraszyć i tyle . Nie chciałbym zostać uznany za obleśnego ale z tego co wiem kobiety z więzień bezpieki nigdy nie wychodziły takie same. Dziewice nagminnie deflorowano a kobiety zapładniano więc jest prawie pewne iż jesteś wnukiem jakiegoś bezpieczniaka lub klawisza dlatego nie rzucaj obelgami bo prawie napewno obrażasz rodzinę tylko nie wiadomo czy klawiszy czy też ubeków. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 VVV na twoim miejscu sprawdziłbym daty urodzenia 26.05.09, 22:23 i zastanowiłbym się dlaczego sąsiedzi nie wiedzą do kogo jesteś podobna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV tadziu stary jestes a glupi jak but, zomowiec z ur IP: *.cable.smsnet.pl 27.05.09, 12:21 buahahaha smierdzacy zombiak hahahaha moze na fujarce pograc, niczego sie nie boje ale codziennie nie siedze na forum, bo szkoda zycia, i nie mam jeszcze emeryturki esbeckiejcw...u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: tadziu stary jestes a glupi jak but, zomowiec IP: *.cable.smsnet.pl 27.05.09, 12:51 na co jeszcze bohaterze dawnych lat czekales? na to ze inwektywami cie obrzuce a ty popier.olisz na milicje doniesc, ze cie obrazaja na forum ;))) a moze groza ;)))) maluczki czlowieczku ;))) za sprytny jestes ;))) ale wpadlem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 po procesie o "Wujka" nie mam złudzeń 27.05.09, 21:22 Takich złudzeń ,że jakikolwiek dzisiejszy Sąd wziąłby mnie w obronę przed tobą VVV. "Poprawność polityczna" raczej kazałaby im pomagać tobie, ale to fakt ,że poznałbym twoje personalia. Tylko po cholerę mi one zdobyte w taki sposób skoro mam prostszy. Ponieważ moje wpisy są monitorowane zapewne z powodu poglądów które rozsiewam o tej marnej kopalni no to co jakiś czas pytają mnie co robiłem dnia tego i tego o takiej czy innej godzinie no i gdzie przebywałem co wiąże się z róznymi przypadkami które zdarzają się moim adwersarzom. A to takiego coś potrąci a to ktoś mu da w mordę jak to w życiu a ci zaraz myślą ,że to ja a jak nie oni to gliniarze - a przecież ja do ciebie nie pojadę przez całą Polskę. Tak ,że się nie martw - i przestrzegaj zasad BHP - Dbaj o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lowcazomoli Kim jest tadeusz542? IP: *.viol8r.org 23.05.09, 17:06 Jebanym zomolem. Oto linki: tadeklapanowski.republika.pl/ bonarossa.w.motofakty.pl/ ludzie.gazeta.pl/tadeusz542/0,0.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=85459804&a=85572890 Jego mordę można również zobaczyć warz z edukacyjna ścieszką na naszej klasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Kim jest tadeusz542? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 18:06 byłem,oglądałem, ale nigdzie nie ma powiązania z zomo, podaj jakieś konkretne linki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Kim jest tadeusz542? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 18:14 internowani.xg.pl/zabrze/tworczosc.html przypisów do osoby o tym imieniu i nazwisku jest znacznie więcej ,między innymi to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Kim jest tadeusz542? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 18:28 www.indeks.karta.org.pl/baza_represjonowanych_81_89/wyniki_wyszukiwania.asp znalazłem jeszcze kilka linków dziwne łowcozomoli ,że tobie się nie udało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz ###### Re: Kim jest tadeusz542? IP: *.c194.msk.pl 23.05.09, 20:06 Oglądnąłem oraz przeczytałem te linki na temat Tadeusza 542 i... nic z tego nie rozumiem.(?!) Sprawdziłem też, na STRONIE REPRESJONOWANYCH, przy okazji kilku moich dobrych znajomych, co do których wiem, że byli internowani w Stanie Wojennym. Wszystko się pięknie zgadza. Jest tam też i Pan Tadeusz. Więc jak to wszystko zrozumieć oraz wytłumaczyć???... Sam już nie wiem. :-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasz Marjanek Re: Kim jest tadeusz542? IP: *.versanet.de 23.05.09, 20:28 A skont to - piernika - kozdy z wos wjy, co tadeusz542, to tyn richtige Tadeusch? Bo mozno to je Tadeusz Kosciuszko - bo s tego co wjym, tadeusz542 mjyszko blisko ulicy, kero sie tysz tak nazywo. Bowcie sie dalij! Pyrsk przi szlustydniu! Wasz Marjanek PS: Za bajtla mjyszkou ech na Tadeusza Kosciuszki - to mozno ech je tysz podpadniynty? Pray for the peace of Jerusalem: they shall prosper that love thee.Psalm 122:6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleks Re: Kim jest tadeusz542? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 22:20 fotoforum.gazeta.pl/72,2,733,46438965,50302651.html to chyba nasz bohater tadeusz542? fotoforum.gazeta.pl/72,2,733,31529691,31529691.html fotoforum.gazeta.pl/72,2,733,31529691,31562509.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Kim jest tadeusz542? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 07:40 chyba nie znaczy napewno te same zdjęcia znajdziesz u kolekcjonera pamiątek pozomowskich Bożydara Starosolskiego ksywa zomoza tylko linku mi się szukać nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Folksdeutsch Re: Masztalski donosicielem SB IP: *.ekspres.net.pl 24.05.09, 01:31 Taaa ,a mój dziadek był w Auschwitz.....strażnikiem na wieży i co to teraz ma za znaczenie.G..... mnie to obchodzi i innych też powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz :-(((( Taka moja mała dygresja w sprawie.. donosicielstwa IP: *.c194.msk.pl 24.05.09, 07:53 Nie ma idealnego społeczeństwa, składającego się z samych tylko uczciwych, szlachetnych i porządnych ludzi. Zawsze jest jakiś odsetek "normalnych skur...synów", o których nie wiemy i którzy jakby tylko... czekają na "odpowiednie" historycznie czasy, ażeby z tego swojego imma-męntnego skur...syństwa zrobić praktyczny użytek. :-((((( Uważam, że polskie społeczeństwo, przy swoich rozlicznych wadach narodowych, ma jednak jedną dobrą cechę: POGARDĘ DLA DONOSICIELI. Ten odsetek przyszłych łotrów i kanalii, już zauważa się w przedszkolu lub podstawówce, kiedy dla zwykłego podlizania się wychowawczyni skarżą jeden na drugiego, albo donoszą na swoich kolegów z klasy (- NASZEJ, QU..., KLASY!!!) pani kierowniczce szkoły. Potem - jak im [raz-nie raz] mordę za to się im obiło - zauważają, że takie COŚ jednak w społeczności szkolnej nie popłaca i... dorastają, jakby nieco mądrzejsi. Ale te podłe cechy w nich tkwią nadal... I w dorosłym życiu mogą się objawić oraz być wykorzystywane przez funkcjonariuszy tyranii, przez rozmaite agentury i służby specjalne. Dlatego nie cierpię tak zwanego "donosicielstwa obywatelskiego", którego "panstwowotwórczym" [he, he, he! ;-)))] np. przykładem(???) są... nasi zachodni sąsiedzi, Niemcy. Gdzie podobno sąsiad na sąsiada przy okazji lada... "kabluje". Inna rzecz, że zwykli funkcjonariusze, a "funcjonariusze tyranii" szczególnie, bardzo lubią mieć swoich... "informatorów". Bo się leniom nie chce wysilać, ani bawić się... w szeryfów, czy Sherlock'ów Holmes'ów (!). Dlatego, Panowie i Panie - propagują... powszechne kapowanie. I, ku..., JEST JAK JEST!!! Takie Masztalskie, TW oraz inni... (HKP) ... IDĘ SIĘ Z OBRZYDZENIA WYRZYGAĆ DO TOALETY!!! :-((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donosiciel Re: Taka moja mała dygresja w sprawie.. donosicie IP: *.versanet.de 24.05.09, 08:08 A ja myslau, ze w toalcie przechowuje sie mydlo toaletowe (do twarzy) i papier toaletowy (do d..)?! A ty tam chodzisz rzygac???? Pozdrowko Donosiciel (potraw) - czyli kelner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz |----C Re: sytuacja rozwija się ciekawie IP: *.c194.msk.pl 24.05.09, 15:15 tadeusz542 napisał: > poczekamy jeszcze Na co, Tadziu, mamy jeszcze czekać? Na Edzia? Czy na "setkę i śledzia"?! ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donosiciel Re: sytuacja rozwija się ciekawie IP: *.versanet.de 24.05.09, 16:29 Posmotrim - uwidim - towariszcz garcmiszcz! Pozdrov! Donosiciel PS. A wy znajetje - czto bez wodki nje razbierjosz. W wodki bes zagrychy njet!(stara maksyma kelnerska) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 poczekamy na resztę linków - harcmistrzu 24.05.09, 18:04 poczekamy co ten atakujący jeszcze zamieści, bo to jedna osoba dysponująca programem fałszującym IP. W tej chwili występuje pod siedmioma nickami dalej nie chce mi się sprawdzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: poczekamy na resztę linków - harcmistrzu IP: *.cable.smsnet.pl 25.05.09, 12:20 co popier.olisz na milicje zoomoowcu buahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziu Re: Masztalski donosicielem SB IP: 188.33.98.* 24.05.09, 20:20 Bigos Sląski, bigoooos......po złoty, po dwa po ile koto ma...bigoooooos! Dla <starych> pionierów w krótkich galotach...Edziu serwuje gratis! Bigoooooos....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasz Marjanek Re: Masztalski donosicielem SB IP: *.versanet.de 24.05.09, 20:37 Edziu! Takigo cojsik jak bigos slonski - njy znom. Co je znane, to ino bigos staroposlki, abo polski! Pyrsk przi njydzieli! Wasz Marjanek Pray for the peace of Jerusalem: they shall prosper that love thee.Psalm 122:6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginekolg Wzupie Re: Masztalski donosicielem SB IP: 94.254.176.* 24.05.09, 21:18 Marjaneku Nasz ...ty pieroński giździe, dyć pierona kandego Edziu prowił, że na bigos Śląski potrzeba kapusta z pola i łeba z gorola. Ino tyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasz Marjanek Re: Masztalski donosicielem SB IP: *.versanet.de 24.05.09, 21:28 I Ty bys cojsik takigo jot?? Dyc w lebie z gorola ino luft - tusz najejesc sie njy idzie. A mozno to bigos dietetyczny - ze samego luftu?? Pyrsk przi njydzieli! Wasz Marjanek Pray for the peace of Jerusalem: they shall prosper that love thee.Psalm 122:6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚledźOdEdzia Re: Masztalski donosicielem SB IP: 188.33.48.* 24.05.09, 21:38 Przypuszczam , że hanys by karmił gorola albo innego <hajota> takim bigosem. Po drugie: w zupie miesza nie ginekolog ale kucharz. Po trzecie: znany jest powszechnie prosty przepis na bigos gorolski. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 tak się pięknie rozwijało i zdechło przez Aleksa 25.05.09, 20:53 Kurcze! - przyjdzie mi znowu prowadzić batalię o otwarcie Rynku dla ruchu kołowego bo Aleks wystraszył interlokutorów Odpowiedz Link Zgłoś