Gość: Aquar IP: *.p.lodz.pl 02.10.01, 15:30 Czesc. Mam pytanie, czy w Kielcach jest jakis pub, restauracja, klub, w ktorym jest karaoke? Z gory dziekuje za odpowiedz. Aquar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mtb Re: karaoke IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 17:28 a co to jest ????????? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: karaoke IP: *.p.lodz.pl 03.10.01, 18:13 spiewanie do mikrofonu przy wylaczonym wokalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtb Re: karaoke IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 19:37 no to fajna rzecz. :)teeeeeeeereeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: karaoke IP: 192.88.212.* 10.10.01, 00:28 Karoke w Kielcach nie wiem ale powiem Wam ze to zajbisty pomysl mialem okazje siedziec w knajpie (usa) gdzie wlasnie lkecialo cos takiego ludzi ewypili po 1 - 2 piwka i kolejak byla tak dlugo ze nie mozna sie bylo dopchac :) nie wiem czy by sie u nas (polska) sie to sprawdzi wiem bo sam chcialem zaspwieac cos ale mialem cykora jak wypadne - mysle ze to wielu ludzi zniecheciloby do spiewania :-((( stan. p..s jak bedzie kiedys w kielcach karaoke z checia sobie pospiewam :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtb Re: karaoke IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 08:09 to najpierw powiedz gdzie i kiedy będziesz śpiewać, żeby omijać lokal daleko :))) Odpowiedz Link Zgłoś