Dodaj do ulubionych

szukam prawnika Prawa Pracy

20.02.09, 19:38
Szukam dobrego prawnika od Prawa Pracy w rejonie Kielc. Potrzebuje porady
prawnej w sporze z pracodawca.
Obserwuj wątek
    • Gość: prawnik od forum Re: szukam prawnika Prawa Pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 21:33
      wal tutaj śmiało - doradzimy
      • Gość: niestety Re: szukam prawnika Prawa Pracy IP: 77.223.220.* 22.02.09, 20:20
        Nie warto chodzić i pytać. Szkoda czasu i forsy.Nikt nic nie wie w
        Kielcach.Pustynia.Radzę wpisać temat w google kilka razy,za kazdym razem użyć
        nowych znaczących słów -kluczy -i po kłopocie ! Kasę za poradę ok.50
        zł.przeznaczyć na odpowiednią fachową literaturę np. kodeks pracy z komentarzem.
    • Gość: lol Re: szukam prawnika Prawa Pracy IP: *.klc.vectranet.pl 21.02.09, 00:10
      w inspekcji pracy porady prawne dawane są
    • Gość: Aneczka Re: szukam prawnika Prawa Pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 00:19
      To zależy, ile jesteś w stanie zapłacić za poradę ;)
      • Gość: b.cierpliwy Re: szukam prawnika Prawa Pracy IP: *.klc.vectranet.pl 21.02.09, 01:50
        cena nie jest do konca istotna. wazniejsze zeby by w tej dzialce dobry.
        • Gość: pracodawca powiedz tutaj jaki spór ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 09:23
          powiedz tutaj jaki spór ?
          • Gość: b.cierpliwy Re: powiedz tutaj jaki spór ? IP: *.klc.vectranet.pl 21.02.09, 10:09
            omawianie problemu na forum nie ma sensu, potrzebuje porady prawnika z
            doswiadczeniem a nie dywagowania na forum.
      • Gość: b.cierpliwy Re: szukam prawnika Prawa Pracy IP: *.klc.vectranet.pl 22.02.09, 00:04
        Czy kielecka metroplia psiada w ogole jakies Kancelarie Prawne zajmujace sie
        Prawem Pracy? Czy moze nikt tu nie smie wejsc w spor z pracodawca... bo np. nie
        warto? Bo i tak tu obowiazuje "prawo milicjanta"?
        • Gość: psycholog Re: szukam prawnika Prawa Pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 06:54
          do psychiatry mozna iść jak sobie ktoś nie radzi z pracodawcą i
          podpierda.lającymi go współpracownikami
          • Gość: b.cierpliwy Re: szukam prawnika Prawa Pracy IP: *.klc.vectranet.pl 22.02.09, 10:38
            Powyzszy tekst brzmi znajomo - jak spanikowanego pracodawcy ktory sie boi ze
            podwladny moze mu zrobic niezly bigos. Poki co, psychiatra nie ma tu nic do
            roboty. Przynajmniej mnie jest niepotrzebny tylko dobry prawnik. Podobnego
            zdania jest znana Kancelaria Prawna - niestety jest w Warszawie. Daltego szukam
            kogos blizej. Ale jak nie bedzie innego wyjscia...
            • Gość: pipa Re: szukam prawnika Prawa Pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 10:58
              i co będziesz do sądu pracodawce podawał ? bo przeciez panstwowa
              inspekcja pracy to szopka. dadzą pracodawcy upomnienie a on się
              roześmieje.
              • Gość: as Re: szukam prawnika Prawa Pracy IP: *.cable.ubr13.sgyl.blueyonder.co.uk 22.02.09, 11:15
                A dlaczego by nie? Ma sie godzic na bycie oszukiwanym? Ja tam swojego pozal sie pracodawce tez kilka lat temu podalem do sadu, efekt - odzyskalem nalezne pieniadze plus spore odsetki plus kara plus pracodawca do zaplacenia koszty procesu. I bardzo szybko zmienil mu sie swiatopoglad i juz nie byl taki cwany.
          • Gość: b.cierpliwy Re: szukam prawnika Prawa Pracy IP: *.klc.vectranet.pl 22.02.09, 11:15
            Dodatkowo do inf. "psychologa".
            Radze przeczytac (nietrudno znalezc) definicje osoby - mobbera! Osoba taka
            zawsze bedzie uwazala ze mobingowany przez niego pracownik jest psychicznie
            chory. Wiec ... kim ty jetses? Takie rady daje tylko pracodawca - mobber.
            • Gość: ala Re: szukam prawnika Prawa Pracy IP: 82.139.30.* 22.02.09, 13:20
              Możesz udać się do PIP (państwowa inspekcja pracy) - tam otrzymasz
              poradę bezpłatnie; kontakt znajdziesz nanecie.
    • fulwia trochę historii "w temacie" 22.02.09, 15:07
      serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,5888699.html
      serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,4840946.html
      Może najlepszy byłby ktoś spoza kieleckich układów? Powodzenia!
      • Gość: b.cierpliwy Re: trochę historii "w temacie" IP: *.klc.vectranet.pl 22.02.09, 16:18
        Mam swiadomosc tego ze kieleckie uklady wypromowaly wlasnie owego mobbera.
        • Gość: agnostyk11 Re: trochę historii "w temacie" IP: *.chello.pl 22.02.09, 16:41
          Napisz do mnie na priva. Znam sie na prawie pracy i mogę ci niedrogo
          pomóc.
          • Gość: krzychu zgadzam się. taki mobber jest bezkarny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 18:34
            zgadzam się. taki mobber jest bezkarny.

a pipa chyba nie działa w tym mieście
            • Gość: niestety Re: zgadzam się. taki mobber jest bezkarny. IP: 77.223.220.* 22.02.09, 19:41
              pipa działa,gdy jest przyparta do muru, wówczas stwierdza, że skończył jej się
              okres...3-letni ! a tak naprawdę to 3latka x3 !Ale jajko !:)
              • Gość: pipilangstrung Re: zgadzam się. taki mobber jest bezkarny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 19:48
                o co chodzi z tym okresem trzyletnim ?
                • Gość: niestety Re: zgadzam się. taki mobber jest bezkarny. IP: 77.223.220.* 22.02.09, 20:08
                  to chyba jakiś szlaban,po tym terminie nie może osiągnąć... oczekiwanego skutku :))
    • grooopd Re: szukam prawnika Prawa Pracy 18.11.15, 15:21
      ja polecam kancelrie mylo. Też miałam konflikt z pracodawcą, nie chciał mi wypłacić 2 ostatnich pensji. Przesyłam link dla zainteresowanych - mylo.pl/
    • unikatbez Re: szukam prawnika Prawa Pracy 12.06.24, 12:35
      Polecam Pana Adwokata Wawrzyńca Chróścielewskiego OSOBIŚCIE wygrał moją sprawę.
      Wszyscy mówili, że się nie da a się udało. Super skuteczny.!!!
      Tu sobie zobaczcie jeszcze
      www.skuteczny-adwokat.com/prawo-pracy/
      Tu masz komórkę +48 666 600 773
    • matylda1990_1 Re: szukam prawnika Prawa Pracy 27.11.24, 22:50
      Tez polecam Pana Chróscielewskiego
    • pepi234 Re: szukam prawnika Prawa Pracy 13.01.25, 14:27
      Polecam Pana Adwokata Wawrzyńca Chróścielewskiego OSOBIŚCIE wygrał moją sprawę.
      Wszyscy mówili, że się nie da a się udało. Super skuteczny.!!!
      Tu sobie zobaczcie jeszcze
      www.skuteczny-adwokat.com/prawo-pracy/
      Tu masz komórkę +48 666 600 773
    • maria_ski39 Re: szukam prawnika Prawa Pracy 04.11.25, 15:43
      Adwokat Magdalena Chróścielewska niezastąpiona, wyjątkowa, bezkonkurencyjna.
      W dzisiejszych czasach trudno o specjalistę, który naprawdę łączy ogromną wiedzę prawniczą z ludzkim podejściem i prawdziwym zaangażowaniem. Pani Adwokat Magdalena Chróścielewska to jednak idealny przykład, że tacy ludzie jeszcze istnieją. To nie tylko świetna adwokat, to osoba, której można zaufać w stu procentach i być pewnym, że zrobi wszystko, co w jej mocy, by osiągnąć najlepszy możliwy rezultat.
      Od pierwszego spotkania wiedziałam, że trafiłem w dobre ręce. Pani Mecenas od razu wzbudza zaufanie, jest konkretna, rzeczowa, a jednocześnie empatyczna i bardzo otwarta na potrzeby klienta. Zawsze dostępna, zawsze przygotowana i zawsze kilka kroków przed przeciwną stroną. Sprawia, że czujesz się pewnie, nawet jeśli sytuacja wydaje się beznadziejna.
      Współpraca z nią to czysta przyjemność. Wszystko wyjaśnia w sposób zrozumiały, nie owija w bawełnę, a jednocześnie potrafi znaleźć rozwiązania tam, gdzie inni widzą tylko problemy. Jej podejście jest strategiczne, przemyślane i przede wszystkim skuteczne.
      Rezultaty mówią same za siebie. Dzięki Jej pomocy moja sprawa zakończyła się z korzyścią dla mnie, szybciej i sprawniej, niż się spodziewałem. Czułam, że nie jestem klientem z listy, ale kimś ważnym, za kogo ktoś naprawdę bierze odpowiedzialność.
      Nie mam żadnych wątpliwości, gdyby każdy adwokat pracował z takim zaangażowaniem i taką klasą, ludzie nie bali się korzystać z pomocy prawnej. Pani Adwokat Magdalena Chróścielewska to gwarancja profesjonalizmu, lojalności i najwyższych standardów.
      Nie polecam nikogo innego, tylko ona. Jeśli potrzebujesz prawdziwego wsparcia prawnego, nie trać czasu na szukanie. Pani Mecenas to najlepszy wybór, jakiego możesz dokonać.
      Zdecydowanie polecam, najlepsza adwokat, jaką znam.
      Gdyby ktoś chciał zapoznać się z Jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065
    • asiamala Re: szukam prawnika Prawa Pracy 13.04.26, 14:48
      Uważam, że dobry prawnik to skarb. W kancelarii Chróścielewska & Chróścielewski znajdziesz kogoś, kto nie tylko zna się na rzeczy, ale też potrafi wytłumaczyć Ci wszystko po ludzku — bez paragrafowego żargonu i niepotrzebnego stresu i zadba o Ciebie. Link do ich strony tutaj chroscielewska-chroscielewski.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka