cesarus 09.10.03, 10:19 gdzie jest dobry dentysta dla maluchów? Mój synek nie ma jeszcze wszystkich zębów, ale chcę pokazać specjaliście te, które już są. Proszę o pomoc i namiary. pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renka14 Re: dentysta dla malucha 09.10.03, 15:53 bardzo uważaj na Junior Denta na Placu Matejki, oni są nastawieni na dzieci, ale te które nawet nie zakwilą, mówię to z doświadczenia jako osoba wyrzucona z JuniorDenta razem z córką - pani doktor (popularne ptasie nazwisko) stwierdziłą, że moja córka nie jest na jej siły) Teraz chodzę na Opolską do pani doktor Osuch i moja córka lubi ją coraz bardziej - było już borowanie, znieczulanie, wyrywanie, nie bez komplikacji, malowanie, były wizyty bez efektu, były bezskuteczne powroty po 15 minutach, ale nikt nas nigdy tak nie potraktował jak w Junior Dencie. Jako anegdotę przytoczę komentarz pani rejestrującej w PolDencie "Oj, to nie pierwszy nasz pacjent po Junior Dencie" - ale Poldent jest raczej dla dorosłych słyszałam też że koło Giganta (tzn. tam gdzie stał Gigant) jest świetna pani i dobre opinie słyszałam też o dentyście na Rusznikarskiej bodaj 14 (w tym bloku co zdrowa żywność). Odpowiedz Link Zgłoś