kacha222 20.11.04, 07:58 gdzie w Krakowie dobry manicure, mam nie najlepjszej jakości paznokcie i chciałabym żeby im jakaś dobra dusza nadała ładny wygląd. Tispy odpadają ... (kasa) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anitta Re: KRAKÓW - dobry manicure IP: *.play-internet.pl 14.05.14, 20:52 Wybierz się do Black Pearl, tam manicure maja juz od 25 zł i bardzo dobrą kosmetyczkę. To przy Galerii Krakowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_klu Re: KRAKÓW - dobry manicure 08.05.16, 10:48 Black Pearl, ja akurat chodze do tego przy Królowej Jadwigi. Odpowiedz Link Zgłoś
andzelikakrol11 Re: KRAKÓW - dobry manicure 06.02.17, 15:25 Ja jestem strasznie zadowolona z manicure w Black Pearl kolo Galerii Krakowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
andzelikakrol11 Re: KRAKÓW - dobry manicure 06.02.17, 15:29 Mi manicure robi kosmetyczka w Black Pearl, polecam bo jest naprawde dobra. Salon jest przy ul Szlak Odpowiedz Link Zgłoś
greek76 Re: KRAKÓW - dobry manicure 19.05.17, 11:35 A ja polecam Pure Diamond przy Krowoderskich Zuchów. Pani jest mega dokładna i specjalizuje się w różnego rodzaju zdobieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
tinaturbina Re: KRAKÓW - dobry manicure 08.03.19, 15:20 Ahoy Kacha Nie oszukujmy się paznokcie w Krakowie, robi dużo salonów, kosmetyczek, studentek, Ukrainek, ale prawdziwych profesjonalistów od manicure Kraków można policzyć na palcach jednej ręki. Pewnie sama wiesz z doświadczenia że usługa usłudze nie równa, ja również zwiedziłam sporo salon paznokci Kraków ale takich których mogłabym polecić z ręką na sercu, może jest w tym mieście dosłownie.. 3. Malowanie paznokci to niby prosta sprawa, ale bez pasji, fantazji, talentu to zwykłe chałturzenie, klient od razu czuję a po chwili zauważa na swoich dłoniach że czas spędzony na paznokcie hybrydowe Kraków u tej stylistki był stratą czasu, nerwów i nie rzadko sporej gotówki. Ja ze swojej strony szczerze polecam salon paznokci MAGJA w centrum Krakowa. Sprawdź, odwiedź, popytaj.. gwarantuję że nie będziesz zawiedziona Pozdrawiam Serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kurolina95 Re: KRAKÓW - dobry manicure 04.01.22, 23:14 A czy w 2022 możecie polecić coś takiego jak salon manicure Kraków ? Tylko chciałabym, żeby był niezbyt daleko od dworca Kraków Główny, bo w marcu nie będę mieć zbyt dużo czasu na chodzenie po mieście. Chyba tego biznesu pandemia całkiem nie zamknęła Odpowiedz Link Zgłoś
tm-studio.krakow Re: KRAKÓW - dobry manicure 03.10.25, 22:17 Szukasz miejsca, gdzie Twoje paznokcie będą wyglądały perfekcyjnie? Wybierz TM-Studio Kraków – salon kosmetyczny, który łączy doświadczenie, styl i najwyższą jakość usług. 👉 Nasze usługi: Manicure hybrydowy, żelowy i klasyczny Pedicure kosmetyczny i leczniczy Nowoczesne zdobienia paznokci Sterylne narzędzia i komfortowa atmosfera Dlaczego my? ✨ Doświadczeni styliści ✨ Wysokiej jakości produkty ✨ Centrum Krakowa – łatwy dojazd ✨ Indywidualne podejście do każdej klientki 📍 Umów wizytę już dziś i poczuj różnicę: 🌐 tm-studio.pl/ 🌸 TM-Studio – piękne paznokcie, piękna Ty! 🌸 Odpowiedz Link Zgłoś