Dodaj do ulubionych

KRAKÓW - dobry manicure

20.11.04, 07:58
gdzie w Krakowie dobry manicure, mam nie najlepjszej jakości paznokcie i
chciałabym żeby im jakaś dobra dusza nadała ładny wygląd. Tispy odpadają ...
(kasa)
Obserwuj wątek
    • Gość: Anitta Re: KRAKÓW - dobry manicure IP: *.play-internet.pl 14.05.14, 20:52
      Wybierz się do Black Pearl, tam manicure maja juz od 25 zł i bardzo dobrą kosmetyczkę. To przy Galerii Krakowskiej.
    • natalia_klu Re: KRAKÓW - dobry manicure 08.05.16, 10:48
      Black Pearl, ja akurat chodze do tego przy Królowej Jadwigi.
    • andzelikakrol11 Re: KRAKÓW - dobry manicure 06.02.17, 15:25
      Ja jestem strasznie zadowolona z manicure w Black Pearl kolo Galerii Krakowskiej
    • andzelikakrol11 Re: KRAKÓW - dobry manicure 06.02.17, 15:29
      Mi manicure robi kosmetyczka w Black Pearl, polecam bo jest naprawde dobra. Salon jest przy ul Szlak
    • greek76 Re: KRAKÓW - dobry manicure 19.05.17, 11:35
      A ja polecam Pure Diamond przy Krowoderskich Zuchów. Pani jest mega dokładna i specjalizuje się w różnego rodzaju zdobieniach.
    • tinaturbina Re: KRAKÓW - dobry manicure 08.03.19, 15:20
      Ahoy Kacha kiss
      Nie oszukujmy się paznokcie w Krakowie, robi dużo salonów, kosmetyczek, studentek, Ukrainek, ale prawdziwych profesjonalistów od manicure Kraków można policzyć na palcach jednej ręki. Pewnie sama wiesz z doświadczenia że usługa usłudze nie równa, ja również zwiedziłam sporo salon paznokci Kraków ale takich których mogłabym polecić z ręką na sercu, może jest w tym mieście dosłownie.. 3. Malowanie paznokci to niby prosta sprawa, ale bez pasji, fantazji, talentu to zwykłe chałturzenie, klient od razu czuję a po chwili zauważa na swoich dłoniach że czas spędzony na paznokcie hybrydowe Kraków u tej stylistki był stratą czasu, nerwów i nie rzadko sporej gotówki. Ja ze swojej strony szczerze polecam salon paznokci MAGJA w centrum Krakowa. Sprawdź, odwiedź, popytaj.. gwarantuję że nie będziesz zawiedziona wink
      https://salonmagja.pl/wp-content/uploads/2019/01/manicure-krak%C3%B3w-www.salonmagja.pl_.jpg
      Pozdrawiam Serdecznie
      • kurolina95 Re: KRAKÓW - dobry manicure 04.01.22, 23:14
        A czy w 2022 możecie polecić coś takiego jak salon manicure Kraków ? Tylko chciałabym, żeby był niezbyt daleko od dworca Kraków Główny, bo w marcu nie będę mieć zbyt dużo czasu na chodzenie po mieście. Chyba tego biznesu pandemia całkiem nie zamknęła smile
    • tm-studio.krakow Re: KRAKÓW - dobry manicure 03.10.25, 22:17
      Szukasz miejsca, gdzie Twoje paznokcie będą wyglądały perfekcyjnie?
      Wybierz TM-Studio Kraków – salon kosmetyczny, który łączy doświadczenie, styl i najwyższą jakość usług.

👉 Nasze usługi:

Manicure hybrydowy, żelowy i klasyczny

Pedicure kosmetyczny i leczniczy

Nowoczesne zdobienia paznokci

Sterylne narzędzia i komfortowa atmosfera

Dlaczego my?
      ✨ Doświadczeni styliści
      ✨ Wysokiej jakości produkty
      ✨ Centrum Krakowa – łatwy dojazd
      ✨ Indywidualne podejście do każdej klientki

📍 Umów wizytę już dziś i poczuj różnicę:
      🌐 tm-studio.pl/