Gość: Inezco IP: *.* 05.04.02, 13:33 Jestem mamą prawie rocznych dziewczynek. W tygodniu pracuje do późna ale w weekendy chętnie umówiłabym się na spacer bądź basen z mamami i ich pociechami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michalina Re: Mamy z Gdyni IP: *.* 11.04.02, 17:24 Jestem mamą z Gdyni, mam 7 miesieczną córcię i całych lat 25. W tygodniu kończę studia i czasu też mam tyle co na lekarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aba Re: Mamy z Gdyni IP: *.* 16.04.02, 08:09 Czesc, ja też mieszkam w Gdyni i jestem mamą 13-miesięcznego Patryka. W tygodniu też pracuję, ale w sobotę lub niedzielę chętnie się mogę spotkać.Aba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1999 Re: Mamy z Gdyni IP: *.* 16.04.02, 09:01 Ja mam Tymoteusza lat 2 i 5 m-cy mieszkamy w centrum i też chętnie spotkam się z mamusiami i bąblami. Może plac zabaw Batorek? Nie wiem jak u was ale my jesteśmy ranne ptaszki i wszystkie najlepsze wyjścia są poranne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aba Re: Mamy z Gdyni IP: *.* 16.04.02, 09:17 Ja jestem za, właśnie planowałam pierwszy raz zabrać Patryka na taki plac zabaw..Aba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1999 Re: Mamy z Gdyni IP: *.* 17.04.02, 11:38 A ile ma Twój Patryk? Tymuś ma 2,5 m-cy ale Batorek lubiliśmy już od roku bo jest dla takich maluchów bardzo wygodny, więc jak podoga do niczego to zagladamy tam. Chociaz ostatnio były spore zaległości, bo mnie ciągnęło na "tlen" i do lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aba Re: Mamy z Gdyni IP: *.* 18.04.02, 07:47 Patryk teraz ma 13 miesięcy, ale juz od dawna chodzi i jest dość sprawny fizycznie, myślę, że już dałby sobie radę na takim placu zabaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1999 Re: Mamy z Gdyni IP: *.* 18.04.02, 10:02 Umówmy się koniecznie, bo potem zaczną się na całego spacerki bo pogoda coraz lepsza no i rower! Tylko teraz mamy weselisko wyjazdowe na cały weekend. A jak wasze popołudnia w tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aba Re: Mamy z Gdyni IP: *.* 18.04.02, 10:15 Możemy się umówić również w tygodniu (od wtorku do piątku) po pracy około godziny 16, poproszę opiekunkę, żeby przywiozła Patryka do centrum i nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1999 Re: Mamy z Gdyni IP: *.* 19.04.02, 15:05 Umówimy się w poniedziałek OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aba Re: Mamy z Gdyni IP: *.* 22.04.02, 07:22 Niestety dzisiaj to jest niemożliwe, bo dopiero to przed chwilą przeczytałam, jeżeli Ci odpowiada to wtorek lub środa.Aba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1999 Re: Mamy z Gdyni IP: *.* 24.04.02, 10:16 W miedzyczasie zawaliło mnie pracą, wiec nie odzywałam sie. Ciągle jednak chętnie umówię w tygodniu ok 17 możemy być w Batorku. A basen, coż w Gdyni chyba trzeba poczekac aż coś wybudują dla takich maluchów. Co proponujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aba Re: Mamy z Gdyni IP: *.* 24.04.02, 10:26 Ja jestem dalej za spotkaniem, Batorek o 17 może być, tylko w jaki dzień. Od razu mówię, że przyszłe dwa tygodnie odpadają, więc może być jutro lub w piątek.A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1999 Re: Mamy z Gdyni IP: *.* 02.05.02, 10:49 Odświeżam ten wątek i wyciagam go na górę. To co spotykamy się? Jakieś propozycje? Muszę wam polecić msze dla dzieci u franciszkanów, super sprawa, w końcu nie musimy sie martwić co będzie jak Tymek dopadnie dzwonki, bo nic nie będzie. A bujanie na drzwiach konfesjonału (razem z ekipą 4 takich samych jak on pedziwiatrów) też nieźle mu wychodzi.Gabi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mast Re: Mamy z Gdyni-do Gabi IP: *.* 06.05.02, 08:28 Cześć Gabi!To ja Mast . Jestem prawie "na wylocie", nie wiem jak długo jeszcze posiedzę przy i-necie. Ale najdalej za parę tygodni powinnam stać się pełnowartościową mamusią .O której są te msze dziecięce u Franciszkanów i w górnym czy dolnym kościele? Pewnie my z naszą pociechą też spróbujemy tego rozwiązania, bo w naszym kościele typowych mszy dla rozkrzyczanych dzieciątek nie ma, a nie wiadomo, czy nasze maleństwo będzie spokojne . Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1999 Re: Mamy z Gdyni-do Gabi IP: *.* 06.05.02, 10:07 Witam i trzymam kciuki !! a chodzimy do kościółka górnego na 11:30, prowadzi dwóch braci i jest naprawdę luzacka atmosfera. Tylko obstawiamy dwa końce od ołtarza żeby mieć młodego na oku, bo oprócz standartowych wyczynów tj. bujania się na drzwiach konfesjonału, dwonienie dzownkami czasami wybiera się na wycieczki schodami do podziemi ale narazie nie masz się co martwić, póki nie zacznie chodzić masz spokój nasz wtedy przesypiał całość i było nam wszędzie wygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amila Re: Mamy z Gdyni IP: *.* 01.06.02, 22:52 witaj!!jestem mama tylko nie z Gdyni ale z Zakopanego.Okolo 15 czerwca wybieram sie z moja 10 miesieczna Zuzia do Gdyni.Jedziemy tam do babci meza na jakies 2 tygodnie.Nie usmiecha mi sie spacerowac z babcia wiec postanowilam poszukac znajomosci tutaj zawsze to razniej spacerowac z "tubylcami" niz w samotnosci.Drogie mamy prosze zatem o kontaktgory pozdrawiaja morze!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1999 Re: Mamy z Gdyni IP: *.* 04.06.02, 08:16 morze pozdrawia górny!to się odezwij, może cos zaplanujemy? Odpowiedz Link Zgłoś