Dodaj do ulubionych

mamy z MIelca!!! Halooooooo

25.03.06, 08:34
Witam.
Czy sa na tym forum jakies mamy z Mielca.Straszna tu cisza :/
Obserwuj wątek
    • pikkola1 Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 06.04.06, 09:22
      cześć! Jestem z Mielca. Widzę, ze faktycznie mało nas tu, a raczej prawie
      wcale:-).
      • atabe80 Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 07.04.06, 09:39
        HEj to ja też do Was dałaczam.
        • pikkola1 Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 07.04.06, 10:52
          Cześć! W jakim wieku masz dzieciątko?? Ja mam 17 miesięczną córeczke Kingę.
          Pozdrawiam!
          • atabe80 Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 07.04.06, 13:13
            Mój Maciuś 17 kwietnia skończy rok.
            • mama_emilka Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 11.04.06, 21:25
              Witam wszystkie mamy :)).Moj synus Emilek 7 czerwca skonczy roczek :).Z jakich
              czesci Mielca jestescie???
              pozdrawiam
              • pikkola1 Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 12.04.06, 09:36
                Między Borkiem a Starówką :-). A dokładnie Sękowskiego. A Ty?? Pozdrawiam
    • mama_emilka Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 20.04.06, 20:03
      Starowka a dokladnie ul.Obr.Pokoju :))
      Pozdrawiam
      • pikkola1 Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 21.04.06, 09:10
        A, to całkiem niedaleko ode mnie. Powiedź mi, gdzie chodzicie na spacerki, bo
        ja już nie mam pomysłów i oprócz deptaka na Borku nic mi nie przychodzi do
        głowy. Bo na Osiedle nie chce mi sie biegac, przy mnie jest coś podobnego do
        parku, ale zaraz przy ruchliwej ulicy. I tak na prawde to brakuje mi takiego
        miejsca, które byłoby z dala od ulicy i w miare zielone. Może coś mi
        podpowiesz??
        Pozdrawiam!!
        • mama_emilka Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 21.04.06, 11:54
          My roznie spacerujemy :)).czesto chodzimy na planty kolo stadionu, tam jest
          fajnie bo cicho i duzo zieleni.Chodzimy rowniez do lasku za kosciol na
          osiedlu.Ale niestety w obu przypadkach trzeba przejsc przez ruchliwe ulice(
          niestety )
          pozdrawiamy goraco
          • margos77 Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 06.05.06, 11:28
            Ja z Natalką (9 mies) często zaglądam na deptak za "żółtą biblioteką", ładna
            trawka, ławeczki i dużo kolorowych kwiatów (mała jest strasznie ciekwaska więc
            ma radochę). Chętnie pospaceruję z inną mamą :)). Jestem z osiedla

Margo i Natalka (28 l. i 9 mies)
            • pikkola1 Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 08.05.06, 09:43
              Cześć. Ja jestem ze Starówki. Chętnie bym sie dołączyła do spacerków, ale jest
              malutki problem. Kończe pracę o 15,wychodzimy na spacerek tak po 17 i powiem
              szczerze, ze wolę podejść gdzieś bliżej, bo szkoda mi trochę czasu na drogę tam
              i z powrotem. Bo to jakieś pół godziny z głowy, a w tym czasie mała może się
              wybiegać. Bo tak koło 18.30 musimy sie zbierać do domku - kąpanie, jedzenie
              itp. Tak więc niestety mało czasu nam zostaje na te spacerki. A jeszcze moja
              Kika nie lubi siedzieć w wózku i po jakimś czasie próbuje z niego wyjść - jest
              szczęśliwa, jak może sie wybiegać. Ale gdybyś była w okolicy deptaka na Borku
              (koło byłej SZP nr 8 - nie wiem, jak to sie teraz nazywa), to chętnie
              pogawędzę. Bo najczęsciej tam lądujemy. Czasami bywamy też w Parku Oborskich -
              ale to też kawałek i zalezy ile mamy czasu. Chyba, ze sie wybiorę na jakis
              urlop, to chętnie zajrze w nowe miejsce. Pozdrawiam gorąco !!!!
              • kiniak22 Mamy ze Smoczki 14.05.06, 22:12
                Ja jestem 22-letnia mamą sześciomiesięcznej Natalki i jestem bardzo samotna
                szczegolnie na spacerkach. Jesli wiec zaglada tutaj jakas mama ze smoczki która
                szuka towarzystwa do spacerkow to my jestesmy bardzo chetne. Podaje swoj numer
                gg zeby jakas ewentualna mama mogla mnie jakos znalezc: 8030774 .Pozdrawiam
                wszystkie mamy z Mielca.
    • mama_emilka Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 15.05.06, 08:50
      Witam ponownioe wszystkie mamusie :))
      Moze jednak przespaceruje sie na deptaczek na borek,rzeczywiscie jest tam
      bardzo milo i dziecko moze sie wybiegac.kiniak22 szkoda ze mieszkasz tak daleko
      ( z borku to kawal drogi ), bo moglybysmy troszke pogawedzic na spacerku, ale
      jak tylko bede wybierac sie w tamte strony to napisze wczesniej na podane przez
      ciebie gg. A tak na marginesie to jakby ktoras mamusia chciala pogadac to ja
      podaje swoje gg 5030649.
      pozdrawiamy goraco :))
      • truscaveczka Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 03.06.06, 12:21
        Cześć, Mielec-Wyspiańskiego się kłania :)
        • margos77 Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 07.06.06, 13:29
          Witam mamę z Wyspiańskiego (ja też z tych okolic)
          Dziewczyny mam do zbycia kremy L'oreal i kilka zapachów za ok 50 % ceny
          sklepowej (wszystko oczywiście nowe, i oryginalne), jeżeli któraś z was miałaby
          ochotę proszę o kontakt na priv
    • olgomama Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 08.06.06, 11:23
      Hej, ja też jestem z Mielca :)
      • kiniak22 Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 11.06.06, 15:27
        ale dzisiaj bylo fajnie na smoczce byl odpust i kupilam mojej corci balonika
        strasznie jej sie ten balonik spodobal lata sobie pod sufitem a ona pociaga za
        sznureczek i strasznie jej sie ta zabawa podoba godne polecenia dla dzieci
        znudzonych zabawa z mamusia pozdrawiamy
    • mama_emilka Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 14.06.06, 09:09
      Szkoda ze tak daleko ;)Bo na smoczke to kawal drogi
      • gizmaaa Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 25.07.06, 19:05
        Witam też Mielec a dokładnie smoczka chałubińskiego,pozdrawiam wszystkie mamy
    • tia79 Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 22.08.06, 12:38
      Witam,też jestem z Mielca,pozdrawiam wszystkie mieleckie mamy (i ich bobaski
      oczywiście:)
      • truscaveczka Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 19.09.06, 16:28
        A skąd jesteś? Moze z Osiedla? :)
        • optymistk-a Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 03.11.06, 21:46
          Witam! Czy jest tu jakaś mamusia , która chciałaby pospacerować w okolicy Borku?
          Oczywiscie w jakis cieplejszy dzień, bo dzis to brrr...!!!
          • kiniak22 Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 05.01.07, 13:52
            tak sobie siedze i mysle ze u nas w mielcu to jest strasznie nudno, a jeszcze
            gorzej jest jesli chodzi o jakies fajne miejsce do pospacerowania z wozeczkiem
            czy zeby wieksze maluszki mogly sie swobodnie bawic, szkoda ze w tej naszej
            miescinie nie ma jakiegos wypasionego parku albo super placu zabaw, inne czesci
            mielca jeszcze cos tam maja, a ja na tej zapomnianej smoczce nie mam nic oprocz
            marnych placykow zabaw z zepsutymi hustawkami... trzeba sie chyba stad wyniesc...

a teraz wiadomosc dla mieleckich mamusiek, ktore moze jeszcze jakies tutaj sa i
            zyja :P, to bylam w tesco i sa duze wyprzedaze odziezy, mam na mysli dziecieca
            wiec jesli jeszcze tego nie wiecie (bo moze tak jak ja nie dostalyscie ulotki)
            albo nie bylyscie to wpadnijcie zobaczyc, moze sobie cos wygrzebiecie

pozdrawiam
            • kiniak22 Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 05.01.07, 14:02
              a i jeszcze jedno, tak sie zastanawiam czy wogole w tym roku spadnie snieg?!
              kupilam corci sanki ale tak sobie mysle ze chyba w tym roku ich nie uzyjemy no
              chyba ze za kilka miesiecy, moze wtedy spadnie snieg chociaz na jeden dzien...

pewnie sobie pomyslicie ze mi sie strasznie nudzi bo takie bzdety wypisuje, no
              ale coz taka jest prawda, beznadziejna pogoda, mieszkam na zadupiu, wiec nie mam
              czego oczekiwac ze sie cos zmieni...

• kiniak22 Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 13.03.07, 12:25
                drogie mamy z mielca jesli jeszcze tu sa jakies :P, wlasnie odkrylam na
                internecie ze pampers wyprodukowal nowe pieluszki sleep&play (czy jakos) o
                troche nizszej cenie niz te standardowe, jesli ktoras z was znalazla juz te
                pieluszki i przetestowala to prosze podzielcie sie opinia i gdzie mozna je kupic
                (bo w tesco ich jeszcze nie widzialam)
                • zabek21 pieluszki pampers 16.03.07, 22:15
                  Wprawdzie nie próbowałam tych pieluszek ale widziałam je w sklepie POLO na ul.
                  P. Skargi.
    • kiniak22 Re: mamy z MIelca!!! Halooooooo 28.08.07, 13:20
      podaje adres nowego forum dla mamus z mielca moze ktoras sie skusi i zagladnie
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48996

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka