awicz1 22.07.06, 12:54 czy ktoś miał kontakt z dr Homa , pracuje na ginekologi. Ciekawa jestem czy przyjmuje w Rzeszowie prywatnie i czy moglabym dostać jakieś namiary na nia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jndrk Re: Szpital Rycerska- pytanie 26.07.06, 14:56 jestes pewna że pracuje na Rcerskiej. Ja miałam kontakt z dr Homa w szpitalu na ul. Lwowskiej. Jest ordynatorem oddziału neonatologii. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka81 Re: Szpital Rycerska- pytanie 27.07.06, 14:18 ja równiez, i mam bardzo złe zdanie o niej, bo chciała mi wmówić chorobę dziecka i naciagnąć na prywatne wizyty u niej... a choroby nie było Odpowiedz Link Zgłoś
awicz1 Re: Szpital Rycerska- pytanie 27.07.06, 14:43 Nie wiem jak ma na imię . Pracuje na pewno na ginekologii. Moze jeszcze ma etat na Lwowskiej. Młoda ,czarne włosy, długie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka81 Re: Szpital Rycerska- pytanie 27.07.06, 14:45 no to ja mam na myśli inną p. Homę ;) tej drugiej niestety nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
awicz1 Re: Szpital Rycerska- pytanie 27.07.06, 14:49 I tak dzięki:). Szkoda,ze nie pamietam imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
jndrk Re: Szpital Rycerska- pytanie 27.07.06, 21:07 Ta z Lwowskiej to dr Ewa Homa. Odpowiedz Link Zgłoś
jndrk Re: Szpital Rycerska- pytanie 27.07.06, 21:05 Popatrz jaki ten świat mały. Mi też przewidziała chorobę u dzidziusia ;-). A mały jest zdrowy. Nie chciała mi w szpitalu powiedzieć jaki jest poziom bilirubiny, czekała na łapówkę. Ale się nie doczekała - nic nie dostała. Odpowiedz Link Zgłoś
latiffa Re: Szpital Rycerska- pytanie 07.08.06, 12:57 na Rycerskiej pracuje Jadwiga Homa. Pracuje w szpitalu cały tydzień, prowadzi też zajęcia w szkole rodzenia. Nie pracuje na Lwowskiej.Ewa Homa i Jadwiga Homa to zupełnie różne osoby, przypadkowa zbieżność nazwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
ida92 Re: Szpital Rycerska- pytanie 03.09.06, 00:38 Witaj, miałam wątpliwą przyjemność rodzić przy tej lekarce. I nie polecam, nie wiem, jakim jest specjalistą, ale stosunek do pacjentki i komentarze, na które sobie pozwoliła, kiedy się jej wydawało, że nie słyszę, brak pewnych wpisów w karcie zdyskwalifikowały ją w moich oczach. Odpowiedz Link Zgłoś