Dodaj do ulubionych

Neurolog dziecięcy

06.11.06, 15:17
Bardz proszę o informacje o dobrym neurologu dziecięcym z Rzeszowa lub
okolic, może przyjmować prywatnie.
Obserwuj wątek
    • twin2003 Re: Neurolog dziecięcy 07.11.06, 18:29
      Z daleszej okolicy polecam D. Hadryś z Jarosławia. Super lekarz przyjmuje w
      Szpitalu na 3- maja i prywatnie.
      • anulkas86 Re: Neurolog dziecięcy 09.11.06, 11:26
        Wczoraj byłam u pani Dzianott przyjmuje w przychodni dziecięcej na Lwowskiej
        obok szpitala. Nie wiem na ile jest dobra bo po jednaj wizycie ciężko stwierdzić
        ale miła jest na pewno:-) Tylko na wizytę trzeba czekać troszkę. Chyba ze 2
        miesiące:-(
        • bara4122 Re: Neurolog dziecięcy 10.11.06, 21:38
          My chodzimy od 1,5 roku do dr Baranowskiej - pacuje w szpitalu na Lwowskiej, w
          poradni przyszpitalnej oraz prywatnie (gab. na przeciwko szpitala). Polecam -
          uważam, że jest dobrym specjalistą i ma odpowiednie podejście do małych dzieci.
          Jeśli masz jakieś pytania - pisz.
      • zuzka771 Re: Neurolog dziecięcy 16.12.06, 21:21
        Mam odmienne zdanie.
        • zuzka771 to było do twin2003, że mam odmienne zdanie 16.12.06, 21:22
          na temat tego lekarza
        • bara4122 Re: Neurolog dziecięcy 16.12.06, 23:04
          A myślałam, że na temat Baranowskiej i już chciałam zapytać dlaczego, bo jestem
          z niej zadowolona,dobrze mi prowadzi dziecko,poleca m dobrych specjalistów do
          konsultacji wyników badań. Ale przeczytałam drugi post.
    • aga1978 Re: Neurolog dziecięcy 16.11.06, 14:04
      Ja z moim chłopaczkiem chodziła bardzo długo do P. Baranowskiej. o Pani Dzianott
      też słyszałam dobre rzeczy. A tak w ogóle to ochodziłam się wiele razy, ale
      uważam że taki lekarz to i tak polega tylko na tym co ty mu opowiesz, a badania
      jakie wykonuje w gabinecie są śmieszne. Bez profesjonalnego badania typu TK lub
      rezonans to jest mało przydatny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka