Dodaj do ulubionych

Pewny zarobek

25.12.11, 18:39
Jeśli korzystasz z internetu, to zacznij na tym zarabiać. W nic nie musisz klikać, nie musisz nic wypełniać, wystarczy że masz włączony internet. Zarejestruj się, to nic nie kosztuje!
pl.20dollars2surf.com/?ref=348333
W razie pytań pisz na simao84@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • skuter1957 Re: Pewny zarobek 27.12.11, 14:40
      amerykański program startuje od kwietnia 2012 nie wymaga ŻADNEJ wpłaty zarabianie polega na zbieraniu poleconych , trzeba mieć pocztę na yahoo.pl. Wielkość zarobku zależy od ilości poleconych
      signup.wazzub.info/?lrRef=CSjQ4
    • playtwo Re: Pewny zarobek 30.12.11, 11:05
      ekasa.org/pages/index.php?refid=playtwo17

polecam tą stronę
    • btw92 Re: Pewny zarobek 30.12.11, 18:32
      Podałeś bardzo niewiele informacji i z tego nic nie wnioskujemy. Ja chcę Cię bardzo zaprosić do mojej struktury Agrabla dzięki czemu możesz Po prostu czerpać zyski z codziennych zakupów dzięki sprawdzonemu przeze mnie systemowi Agrabla ;) wybór kupowanych produktów i usług pozwala nie tylko zaoszczędzić kilkaset złotych, ale zarobić nawet kilka tysięcy złotych miesięcznie! I ja jestem właśnie za czymś takim. Po więcej info zgłoś się na www.agrabla.pl :)
    • simao84 Re: Pewny zarobek 02.01.12, 00:05
      A więc wyjaśniam.
      O co chodzi w 20$2surf? Rejestrujemy się na stronie i pobieramy mały program. Po zainstalowaniu programu na naszym ekranie włącza się mały baner na którym wyświetlane są reklamy. Nie musimy ich oglądać, nie musimy w nic klikać - punkty same się naliczają i są automatycznie przypisywane do naszego konta. Czasem na tym banerze pojawie się bonus surfer którego kliknięcie daje nam dodatkowe punkty. Maksymalnie na miesiąc możemy uzyskać 10 000 pkt za samo surfowanie + pkt za bonusy, od naszych poleconych itd. Ostatni przelicznik wynosi 0,1093$ za każde 1000 pkt, co oznacza że "za nic nie robienie" zarabiamy ponad dolara. Czemu 20$2surf? Bo jest to najlepiej rozbudowany tego typu system na świecie. Istnieje wiele możliwości zdobywania dodatkowych punktów. Najlepszym jest pozyskiwanie nowych uczestników, bo my zyskujemy 10% punktów przez nich zdobytych. Czyli jeśli nasz polecony zdobędzie 10000 pkt to automatycznie my zdobywamy 1000 pkt. Jeśli jesteś zainteresowany, to zarejestruj się z mojego reflinka pl.20dollars2surf.com/?ref=348333 a pomogę ci we wszystkim, pokażę jak szybciej zdobywać punkty, będę się starał dla ciebie pozyskać nowych poleconych, bo im nas więcej, tym szybciej będziemy zarabiać. Zarejestruj się, przedstaw pomysł swoim znajomym i zarabiajmy razem!
      pl.20dollars2surf.com/?ref=348333

• honda811 Re: Pewny zarobek 02.01.12, 19:12
      witam wszystkich od jakiegoś czasu ja też staram sie coś wycisnąć z neta bo spędzam dyżo czasu czasu przy kompie.zrobiłem w tym celu stronke z wypłacalnymi serwisami.stronka jest świeżutka zapraszam do obejrzenia www.ebiznesman.cba.pl.
      prosze o wasze opinie i jakieś sugestie poprawek.piszcie w księdze gości lub na czatboxsie.czekam na wasze opinie.dziękuje i pozdrawiam www.ebiznesman.cba.pl
    • kame-rka-2 Re: Pewny zarobek 24.01.12, 08:56
      do pracy wystarczy komputer, internet i kamerka internetowa i można zarabiać. Są dwa sposoby zarabiania : albo 10zl/h +15%obrotu bądź 50% obrotu. Ja zarabiam siedząc przed komputerem 2000-2500zł msc. Oczywiśćie można więcej ile kto chce nie ma ograniczeń. Praca jest legalna i ma sie umowę zlecenie. Dodatkowo firma jest sprawdzona i nie ma mowy o żadnych ściemach. Do wszystkiego ma się wglą w sensie do swoich zarobków dziennych albo do swoich statystyk . Najlepsze jest to , że każdy może sam sobie wybrac dyżury kiedy chce pracować. Oczywiśćie można też liczyć na dodatkowe bonusy i darmową sesję fotograficzną :) Już kilka moich koleżanek pracuje ze mną i są tak samo zadowolone jak i ja. Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej to chętnie odpowiem na każde pytanie rencia_fun@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka