kasia100991
18.01.14, 00:36
Witam. Niedawno odkryłam stronkę www.moneymilioner.pl/138386 i mogę ją z czystym sumieniem jak najbardziej polecić;) na start za wypełnienie informacji dostaje się już prawie 8zł, za każdą osobę która zarejestruje się poprzez twój link jest 8zł, a wszystko polega na tym że co jakiś czas wypełnia się ankiety za które jest oczywiście kasa, są gry za które również można zdobyć kasę, zdrapki. Dostaje się kasę też za otwieranie maili które przychodzą. Ogólnie to łatwa i szybka forma zarobienia kasy ;) A i nie przejmujcie się niczym, przeczytałam regulamin od A do Z i nie ma w tym żadnego przekrętu (szczególnie że jestem osobą bardzo ostrożną i uprzedzoną co do takich stron, gdyż kiedyś zdarzyło mi się przez przypadek zarejestrować na pewnej stronie "pobieraczek" i po kilku miesiącach przyszło mi przedsądowe wezwanie do zapłaty za korzystanie z ich rzekomych usług... Ale i tak im nie zapłaciłam bo 'chwilę' później była o tym afera w telewizji że są oszustami, no ale mniejsza z tym;)). Wracając do tematu, zachęcam do wypróbowania tej stronki www.moneymilioner.pl/138386 ;) Życzę udanej zabawy i przede wszystkim fajnych zarobków :P Pozdrawiam :)