agness79 16.08.07, 15:08 Chodzi mi o pierwsze buciki, Bartki albo Elefanten albo nawet jakieś inne, byle miałyby rozsądą cenę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gemmavera Re: Gdzie w Katowicach kupić dziecięce buty? 16.08.07, 16:40 Elefnateny w Deichmannie, czyli w Katowicach na 3 maja albo w którymś z centrów handlowych (Silesia City albo Auchan w Mikołowie). Bartki dostaniesz w sklepach firmowych Bartka, ale to w Sosnowcu albo Bytomiu. W Katowicach Bartki są w Smykach (w Silesii albo na Trzech Stawach) - ale Smyk generalnie jest drogim sklepem. Sama z reguły kupuję Bartki albo Antylopy w sklepie Bambino na Jankego (w Piotrowicach). Odpowiedz Link Zgłoś
agness79 Re: Gdzie w Katowicach kupić dziecięce buty? 16.08.07, 17:17 Właśnie zapomniałam o tym Bambino, ale tam jest dość mały wybór. A na jakich ulicach są Bartki w Sosnowcu i Bytomiu? Tam będą one pewnie tańsze niż w SMYKU no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zuziazosia Re: Gdzie w Katowicach kupić dziecięce buty? 16.08.07, 20:40 Ja kupuję Bartki w Plejadzie w Carrefour w Bytomiu, Sosnowcu Odpowiedz Link Zgłoś
ravvar10 BARTKI 03.03.08, 19:48 Bartki po rozsądnej cenie można kupić na ich stronie bartek.com.pl Mają tam sklep outlet Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: Gdzie w Katowicach kupić dziecięce buty? 16.08.07, 21:30 No wlasnie - sklepy Bartka są w Plejadach Odpowiedz Link Zgłoś
anilewel Re: Gdzie w Katowicach kupić dziecięce buty? 16.08.07, 21:44 I jeszcze w Platanie w Zabrzu, w samym centrum...a ja polecam Batę - buty stosunkowo niedrogie a jakość pierwsza klasa. Odpowiedz Link Zgłoś