Dodaj do ulubionych

dr Piotr Wieczorek - ginekolog - Śląsk

27.10.10, 18:14
Mam wielką prośbę do emam ze Śląska
-jak napisałam w temacie - poszukuję kontaktu lub informacji gdzie ew. teraz przyjmuje dr Piotr Wieczorek, który 10 lat temu pracował w szpitalu w Mikołowie. Przyjmował wtedy poród mojej siostry i z jej relacji wiem, że to świetny lekarz i dobry człowiek. Niestety przepadł mi jak kamień w wodę - to znaczy nie mogę go znaleźć przez internet. Czy któraś z Was mogłaby mi pomóc? Byłabym bardzo wdzięczna - z góry dziękuję

PS
powieliłam wątek z forum śląskiego - przepraszam - ale tu chyba szybciej dotrę do kogoś kto może mi pomóc...
-
Obserwuj wątek
    • czar_bajry Re: dr Piotr Wieczorek - ginekolog - Śląsk 27.10.10, 18:19
      tutaj zapytaj
      forum.gazeta.pl/forum/f,790,Lekarze_zdrowie.html
    • lubie.garfielda Re: dr Piotr Wieczorek - ginekolog - Śląsk 27.10.10, 18:25
      kojarzę ginekologa Wieczorka ale o innym imieniu. Może je przekręciłaś?
      • mamiliuli Re: dr Piotr Wieczorek - ginekolog - Śląsk 27.10.10, 18:28
        moja siostra twierdzi, że Piotr - ale ja pisałam - ostatni kontakt 10 lat temu więc faktycznie może to być inne imię - kluczowe jest to, że pracował w szpitalu w Mikołowie - tego obie jesteśmy pewne smile, czy ten, którego znasz ma teraz około 45 lat??
        • lubie.garfielda Re: dr Piotr Wieczorek - ginekolog - Śląsk 27.10.10, 18:33
          Wiek na oko by się zgadzał a gdzie pracował wcześniej nie wiem ale zajrzyj tu:

www.narodziny.com.pl/index.php?page=dyrekcja-personel
          • lubie.garfielda Re: dr Piotr Wieczorek - ginekolog - Śląsk 27.10.10, 18:36
            Nie znam go. wiem jednak, że odbierał tam porody
            • lubie.garfielda Re: dr Piotr Wieczorek - ginekolog - Śląsk 27.10.10, 18:57
              Napisz ten czy nie ten. Bo mnie ciekawość zżera, chociaż wiem, że Wieczorek to popularne nazwisko i pewnie niejeden lekarz je nosi.
              • mamiliuli Re: dr Piotr Wieczorek - ginekolog - Śląsk 27.10.10, 19:38
                muszę go "pokazać" siostrze - wytrzymasz chwilkę jeszcze ? smile
                • mamiliuli Re: dr Piotr Wieczorek - ginekolog - Śląsk 27.10.10, 19:40
                  jednak to nie ten - tamten to Piotr - ale dziękuję bardzo!!!!!!!!
                  • lubie.garfielda Re: dr Piotr Wieczorek - ginekolog - Śląsk 27.10.10, 19:55
                    Trudno. Musisz szukać dalej
                    • mamiliuli Re: dr Piotr Wieczorek - ginekolog - Śląsk 27.10.10, 20:42
                      jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc smile
                      • wiolusia_p Re: dr Piotr Wieczorek - ginekolog - Śląsk 08.12.10, 21:23
                        Na pewno teraz przyjmuje w Bieruniu Nowym w przychodni Multimed przy kopalni Piast. Prowadził moją ciążę smile Mam nadzieję, że to pomoże smile
              • malila Nie tylko nazwisko jest popularne 27.10.10, 20:18
                wśród ginekologów, ale i imię z nazwiskiemwink Wiele lat temu miałam okazję poznać dra Piotra Wieczorka, ale w szpitalu w Lublinie. Bardzo dobry lekarz i bardzo dobry człowiek. Ciekawa jestem, czy to cecha charakterystyczna Wieczorkówsmile
                • panna.w.paski Re: Nie tylko nazwisko jest popularne 27.10.10, 21:48
                  Cześć,
                  nie wiem, czy to o tego chodzi, ale może warto spróbować.
                  Na kafeterii znalazłam wątek z 2007 r. : f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1303952.
                  Jedna forumka pisze o drze Wieczorku, który przyjmował w Mikołowie, a teraz tylko w Katowicach prywatnie (doczytaj wątek do końca, możliwe, że ta Łubinowa 3 już nieaktualna).
                  Może to dobry trop?
                  Pozdrawiam smile
    • niania_emma_pl Re: dr Piotr Wieczorek - ginekolog - Śląsk 02.01.11, 20:05
      W naszej przychodni SGZOZ w Chełmku k.Oświęcimia (tel.0/33 8461461) w roku 2010 przyjmował ginekolog Piotr Wieczorek (byłam na wizycie IX), polecam. A czy w 2011 r. ma podpisany nowy kontrakt z przychodnią jeszcze nie sprawdziłamsmile
      • a.malami75 Re: dr Piotr Wieczorek - ginekolog - Śląsk 04.01.11, 18:25
        Witam

Właśnie dziś byłam u niego na wizycie - przyjmuje w Bieruniu Nowym w multimedzie obok Piasta - bardzo sympatyczny i miły lecz w mojej ocenie kompletnie niekompetentny lekarz - na pierwszej wizycie mnie badał bo stwierdził że trzeba zrobić cytologię , na badaniu okazało się że mam cystę do usunięcia niestety - na trzeciej wizycie ocknął się że on nie zrobił mi cytologii na tej pierwszej wizycie ( nie wiadomo czemu ) i przez neigo teraz mam problem bo muszę mieć jak najszybciej operację a na wynik cytologii się czeka 3 tyg ...
        No cóż.. może na prywatnych wizytach jest bardziej kompetentny....
    • barbarabarbara86 Re: dr Piotr Wieczorek - ginekolog - Śląsk 14.06.24, 14:55
      Przyjmuje w Bieruniu na NFZ w Mulimed.Troche mineło ale moze akurat Pani nadal szuka :p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka