Dodaj do ulubionych

Zimowe buty Postęp, Nemo gdzie w Katowicach???

05.11.07, 22:30
w wersji zimowej???
Obserwuj wątek
    • maria10344 Re: Zimowe buty Postęp, Nemo gdzie w Katowicach 14.11.07, 19:30
      Kochanie,ja też poszukuję sklepu z bucikami Nemo/letnie/,więc jeżeli
      pozwolisz to się pod Ciebie podczepię.Szukam już trochę po
      internecie i znalazłam tyle,że podobno są w Smyku w Silesii.
      • ganetka4 Re: Zimowe buty Postęp, Nemo gdzie w Katowicach 14.11.07, 21:05
        Nemo w wersji letniej kupowałam właśnie Smyku w Katowicach we wrześniu, ale w
        centrum " Trzy stawy" bo w Silesii już wtedy nie było pełnej numeracji butówsad
        Warto także poszukać w sklepach medycznych i ortopedycznych. W sprawie butów
        zimowych dzwoniłam do medycznego na Francuskiej 16 w Katowicach /nr tel.(32)
        2555522 /i faktycznie mają tam profilaktyczne buty zimowe Postępu ( niestety
        firma ta "wytwarza" takie zimowe buty,ale dla dzieci starszych- ja szukałam nr
        21) więc pewnie mają także takie buty w wersji letniej.
        Takie same buty, jak Postęp, Nemo, ale firmy Daniel ( również zdrowotne i ze
        znakiem Zdrowej Stopy) widziałam w Bytomiu w sklepie "Obuwie Dziecięce" na ul.
        Piłsudskiego- chyba. Cena promocyjna 40 zł smile

Mam nadzieję, że trochę pomogłamsmile
        Pozdrawiam.
        www.bobasy.pl/patryczekkarolek,445056,fotka.html
        • maria10344 Re: Zimowe buty Postęp, Nemo gdzie w Katowicach 14.11.07, 23:54
          Dzięki wielkie,tym bardziej,że jestem dopiero od paru mieś.w
          Katowicach i jeszcze nie specjalnie orientuję się,co i gdzie.
          • ganetka4 Re: Zimowe buty Postęp, Nemo gdzie w Katowicach 15.11.07, 13:48
            Nie ma za co. Witaj w Klubie, ja w Katowicach mieszkam od 3 lat i nadal się nie
            orientuję tu za bardzo... dobrze, że mąż tu mieszka od zawsze...smile Pozdrawiam.
            • nnn75 Re: Zimowe buty Postęp, Nemo gdzie w Katowicach 18.11.07, 20:41
              Witam
              właśnie kupiłąm butki Postęp wersja letnie (jako papcie w domku) w
              Plejadzie w Sosnowcu, Niestety nie ma numeru 20. ja kupowałam 19.
              pozdrawiam
              MAgda
      • margota12 Re: Zimowe buty Postęp, Nemo gdzie w Katowicach 29.01.08, 22:16
        w katowicach buty nemo sa na ulicy wojewodzkiej.
    • kinga127 twarda podeszwa 14.02.08, 11:00
      a tak na marginesie, nie wydaje wam się, że buty Nemo mają zbyt twardą podeszwę,
      przecież ona się prawie w ogóle nie zgina !!! Kupiłam w wersji letniej i nie
      jestem zadowolona
      • ganetka4 Re: twarda podeszwa 14.02.08, 14:30
        tak,mają bardzo sztywną podeszwę, dlatego kolejne buciki w wersji letniej
        kupiłam firmy Daniel i w nich podeszwa jest znacznie bardziej elastyczna.
        • kinga127 do ganetki 18.02.08, 07:28
          A gdzie kupowałaś te buciki "Daniel" ?
          • ganetka4 Re: do kingi127 18.02.08, 13:09
            W Bytomiu w sklepie "Obuwie Dziecięce" na ul.
            Piłsudskiego.
            W sobotę chciałam kupić synkowi kolejne buciki rozmiar 21, bo z 20 wyrósł ale
            jest bardzo duża "rozpiętość" w numeracji i w efekcie rozmiar 20 jest za mały a
            z kolei 21 jest dużo za duży... no i jesteśmy bez butówsad
            Nie ma też pełnej numeracji butów.
            Pozdrawiam
            • kinga127 jeszcze raz do ganetki4 20.02.08, 08:36
              Proszę odpowiedz mi, czy ubierałaś obuwie Nemo dziecku? Jeśli tak to czy po
              jakimś czasie podeszwa stała się bardziej elastyczna. Bo kontaktowałam się z
              clpo w Krakowie gdzie przyznają znak zdrowej stopy i twierdza, że po jakimś
              czasie podeszwa staje się miękka, tylko trzeba ją zgiąć kilka razy, wszystko
              super tylko ja w ogóle nie potrafię jej zgiąć. wywaliłam 80 zł i musze kupić
              inne. Jak było w Twoim przypadku?
              • ganetka4 Re: do kingi127 20.02.08, 09:33
                Moje dziecko chodziło w Nemo około 2 miesięcy i podeszwa w ogóle się nie
                "wyrobiła". Również w tej sprawie kontaktowałam się z clpo i odpowiedzieli mi to
                samo co Tobie, a kiedy im powiedziałam, że podeszwa się nie zrobiła elastyczna
                zaproponowali złożyć reklamację u producenta!
                Na pewno więcej butów Nemo nie kupię. Chciałabym jeszcze sprawdzić buty
                Tambo(u)t, ale nie wiem jeszcze, gdzie można je kupić.
                • kinga127 Re: do kingi127 20.02.08, 09:42
                  Dzięki bardzo za odpowiedź. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka